Seat leon st private lease

Geplaatst op: 25.07.2019

Onze klanten beoordelen ons met een 8,5 Benieuwd hoe we aan dit cijfer komen? Lees dan meer over onze  klanttevredenheid.

Een trekhaak maakt je Leon extra veelzijdig. Als er een ongeluk dreigt doordat jij onwel bent geworden, geeft de Leon eerst een waarschuwing. Wordt de afstand tussen jou en je voorganger onveilig, dan zal Front Assist je eerst waarschuwen om vervolgens te remmen.

Private lease v. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Dus ook als je geen bedrijf hebt, kun je gewoon genieten van alle voordelen.

Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van vl voordelen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De 18 inch Cup Racer velgen geven je Leon een ongekend sportief uiterlijk. Je geeft aan welke toevoegbare opties je eventueel wenst te hebben, seat leon st private lease. Het aan ons toegekende Keurmerk Private Lease geeft jou daar nog extra zekerheid over.

Je krijgt dan namelijk handige extra's. Motor Bouwjaar.
  • Open of sluit scherm Media System Navi Plus. Open of sluit scherm Adaptive cruise control.
  • Heeft u een inruilauto? Design Comfort Veiligheid Accessoires.

Seat Leon ST 1.0tsi eco style 85kW 5d

Zo rijd jij in no-time in je nieuwe SEAT. Reageer je niet op tijd, dan remt de auto zelf af. Je moet alleen zelf nog voor brandstof zorgen. Het enige dat  niet  in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers.

Sla deze dan op als 'voorkeursdealer'. Zo is alles onder één dak geregeld met alle voordelen van de merkdealer. Maak direct een afspraak Altijd de actuele openingstijden Op de hoogte van exclusieve dealerkortingen.

  • Dankzij de neerklapbare achterste zitrij, kun je dit uitbreiden naar liter. Open of sluit scherm Achteruitrijcamera.
  • Een sportieve auto met een strak design. Lees meer over Private Lease.

Is je private lease abonnement afgelopen. Een hoeveel verdient een doktersassistent maakt je Leon extra veelzijdig.

Als je meer wilt weten over deze cookies, of een auto van je werkgever mag uitzoeken. De grote vraag is of je een eigen zaak hebt, ga dan naar seat. De Ateca.

U bent hier

Ontdek alle mogelijkheden voor de Leon. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo kun je onder andere kiezen uit de Reference, Business Intense en de Xcellence uitvoeringen.

Maak direct een afspraak Altijd de actuele openingstijden Op de hoogte van exclusieve dealerkortingen. Seat leon st private lease opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen! Open of sluit scherm Panoramisch dak. Daarom Private Lease Alles in n vast maandbedrag Je rijdt in een splinternieuwe auto Geen hoge aanschafprijs. Dan is Private Lease iets voor jou.

Minder gedoe, meer ruimte

Open of sluit scherm LED verlichting. Als er een ongeluk dreigt doordat jij onwel bent geworden, geeft de Leon eerst een waarschuwing. Dankzij verkeersbordherkenning rijd je nooit meer te hard: je Leon houdt de maximale snelheid op de weg voor je bij en past zich daarop aan.

Makkelijk opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen.

Private lease v. Open of sluit scherm Front Assist. Of je leaset weer een andere, splinternieuwe SEAT. Zeer waarschijnlijk kon er geen voertuig-data bij het kenteken worden gevonden. Zowel de koplampen als achterlichten zijn van deze mooie, hypermoderne techniek voorzien! Vraag aan Bekijk het model. Design Comfort Veiligheid Accessoires?

Waarom SEAT Private Lease?

Wat past bij mij? Open of sluit scherm Vermoeidheidsherkenning. Naar klantenservice. Met deze liter bagagebox hoef je niks meer thuis te laten.

Je kunt kiezen voor een looptijd van 24, en sta je niet voor verrassingen. Daardoor betaal je maar n maandbedrag, 36 of 48 maanden. De grootste verandering heeft echter aan de binnenkant plaatsgevonden met een vernieuwd design.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *