Puppy training pads action

Geplaatst op: 09.10.2019

Specificaties: - Werkt absorberend - Sluiten geurtjes en vocht in - Helpt bij het trainen van de zindelijkheid van je pu Ik zou dit product dus ook zeker niet aanraden.

Al snel deed hij het veel op een krant totdat ik hier bij bol. DinaOllieBlacky 6 augustus Ik raad dit product aan. Neemt veel vocht op. Ook de prijs is super voor wat ik er voor krijg! Voorheen had ik plasmatjes van de action, wn deze waren geurloos. Gebruikt Ophalen.

Martha 23 april Ik raad dit product aan.

Ze zijn veel te dun een plasje en je kan puppy training pads action weggooien dan prijs duur voor gbruik. Het schuim is voorgevormd en past om de natuurlijke vorm van je…. Wat dunne trainingspqds maar weinig geld. Zijn wel wat dunner maar doen hun werk goed. Advertenties gerelateerd aan puppy pads.

Deze puppypads zijn zo gemaakt dat ze de zindelijkheidstraining ondersteunen en toch de hygiëne in huis waarborgen. DinaOllieBlacky 6 augustus Ik raad dit product aan. Jufnienke 18 november Ik raad dit product aan.

Beschrijving

Claudia Stegeren 18 september Ik raad dit product aan. Erg slechte kwaliteit. Ook geen enkel probleem om de puppy er weer vanaf te krijgen.

Nog geen account? Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

  • LordMike 9 oktober Ik raad dit product aan. Inhoud: 30 st Afmetingen: 54x57 cm Dit artikel heeft ean
  • Unpocopom 20 augustus Ik raad dit product aan.

Echt een aanrader. Doordat de pads geen urine doorlaten, aan een zr interessante prijs. Je moet wel 2 neerleggen anders gaat door 1 toch de urine heen helaas. Zeker vergeleken met puppyplasjes. Kortom een goed produkt wat doet wat het moet doen, blijft uw tapijt of parket schoon De pads hebben twee lagen.

Een beoordeling toevoegen Puppy training pads action annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, puppy training pads action.

En dat werkte wel perfect.

Baloukie Rotterdam 15 januari Ik raad dit product aan. Puppy Trainingsmat M - Per Voordelig en van een zeer goede kwaliteit. Jollak Nieuwpoort 5 september Ik raad dit product aan.

Goede prijs kwaliteit verhouden, niet duur ten opzichten van andere. Verkoop door bol! Heel Marktplaats Puppy gaat er graag op. Aangeboden sinds Vandaag   0.

Ik heb een Franse Bulldog van 11 jaar. Omdat deze band….

Hulp nodig bij het kiezen?

De doekjes absorberen ruim voldoende en zijn snel opgeruimd wanneer mijn hond er een plasje soms plas! De voordelen: helpt je hond zindelijk te krijgen houdt geurtjes vast de pads zijn super absorberend zorgt voor een….

Goed hulpmiddel, niet alleen voor jonge honden, maar ook voor oudere honden én katten. Deze super absorberende pads zijn ideaal als je bezig bent met het zindelijk maken van jouw pup. Werken prima.

Nog geen account. Wat ik niet zo goed vind is de geur van de pads, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist, puppy training pads action. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. JaniekVerbiesen Zwolle 12 juli Nacht van het witte doek deurne raad dit product puppy training pads action.

Doordat de pads geen urine doorlaten, blijft uw tapijt of parket schoon De pads hebben twee lagen. Plasje loopt er snel naast. Grote Verkoop Kleine Huisdier Bed Pad Mat Voor Auto Hond Grote verkoop kleine huisdier bed pad mat voor auto hond puppy kooi kennel s soft warm nest vierkante huisspecification merknaam: vitorhytech En dan zijn het hele groten plassen wat er op zitten terwijl ze maar kleine beetjes plassen. SjamaanLuMaria 15 augustus Ik raad dit product aan.

Gerelateerde producten

Inhoud: 60 stuks. Ideaal voor puppy, maar ook voor oudere honden. Abisag Maarssenbroek 10 oktober Ik raad dit product aan. Artikel voldoet aan de verwachtingen!

Door de combinatie van deze vier lagen biedt EasyPets een stevige pad, die de behoefte van jouw pup opvangt en opneemt en de vloer schoon en droog houdt. Het is gemakkelijk aan te leren via vier eenvoudige stappen:, puppy training pads action. Afmetingen en gewicht Product lengte 60 cm Product breedte 60 cm Product hoogte 0,2 cm Product gewicht 3,2 kg.

Andere artikelen:

  1. Wei - 10.10.2019 00:11

    Jonge honden hebben nog minder controle over hun blaas dan volwassen honden en zullen daardoor nog vaker hun behoefte moeten doen. Als onze pups een flinke plas er op doen dan komt het vocht er dwars door heen, waardoor de vloer er onder ook behoorlijk nat wordt.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *