Moeilijke woorden met grappige betekenis

Geplaatst op: 11.10.2019

Akkoord Aanpassen Instellingen aanpassen. Stuur dan een mailtje naar spreuken [at] leukespreuk.

Het balkje waarmee je de boodschappen van jezelf met die van de ander scheidt. Onaneren lijkt te veel op het Duits, en mijn vader spreekt bijna vloeiend Duits en hij weet veel nutteloze woorden.

Zet bij YourSurprise een leuke spreuk op een echt tegeltje en geef zo je eigen unieke tegelspreuk cadeau. Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren. De 7 fases waar je doorheen ging toen je je eerste biertje dronk 22 dagen geleden.

Zo ziet een normale dag uit het leven van een Indo eruit 7 dagen geleden. Thijs volgen. Heren T-shirts. Zelf vind ik dit een ontzettend leuk woord. Neem de proef op de som en entameer eens met het zeggen van 'entameren' op school en op de sportclub.

Quiz Hakuna Matata! Onaneren lijkt te veel op het Duits, en mijn vader spreekt bijna vloeiend Duits en hij weet veel nutteloze woorden.
  • Quiz Wie weet de betekenis van het Brabantse woord? Ik wilde inbreken bij Het Land van Ooit, maar het werd een seksloze wandeling 13 dagen geleden.
  • Upcomnomnom Kroketliefhebbers opgelet: hier eet je wel heel extravagante broodjes kroket! De Pruimenpolka en meer gezellige vunzige liedjes voor bij de vrimibo 1 dag geleden.

2. Pandapunten

Welkom Let op! Alleen dat ene peperdure jurkje uit de P. Quiz Maak de zinnen uit de classic Brainpowerhit 'Dansplaat' af 39 dagen geleden. Exfoliëren is namelijk het verwijderen van dode huidcellen met zo'n crème. De betekenis van woorden is niet altijd overal hetzelfde.

Grappige Nederlandse gekke woorden en rare woordenlijst In het online alternatieve woordenboek staan de grappigste woorden met hun leuke betekenis.

  • Aanbevolen Nieuw Maand All time. Neem de proef op de som en entameer eens met het zeggen van 'entameren' op school en op de sportclub.
  • Wetenschappelijk bewezen: linkshandigen zijn beter in alles. Waarom de panda een kutbeest is en prima mag uitsterven dagen geleden.

Deel deze foto via. Leuke woorden : Heb ik moeilijke woorden met grappige betekenis wat dingen geleerd. Moet je naar de teamleider of directeur toe omdat je iets fout hebt gedaan.

Feit: mensen met bruine ogen zijn eigenlijk beter in alles. Onze meest opvallende artikelen van vorige week Hotels testen met je hond, lieve hondjes en dabbende Donny 12 dagen geleden. Onze meest opvallende artikelen van vorige week Een mascottekomkommer, wespenhaat en een emojibot 5 dagen geleden.

Check ook.

Het woord 'entameren' komt uit het Frans en betekent 'beginnen'. Haha, het is een erg leuk artikel maar er is een probleem Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit versturen of verkopen aan andere partijen.

Vrouwonvriendelijk Weer Werk Wie is de Mol. Deze is voor alle Koningen en Koninginnen die moeten werken op Koningsdag dagen geleden. Roadtrip langs dorpjes met gore namen David. Bekijk alle cadeaus en mogelijkheden om te laten bedrukken met je moeilijke woorden met grappige betekenis tekst of foto. Er zijn niet meer items. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je provincies nederland blinde kaart nooit versturen of verkopen aan andere partijen.

Leuke nederlandse woorden met een rare betekenis

We kennen allemaal het bekende Van Dale woordenboek, maar niet altijd staan daar de juiste leuke betekennissen van grappige woorden in. Alle onderwerpen. Zo'n crème die je bij elke drogist kunt kopen: scrub, voedende dagcrème, herstellende nachtcrème of weet ik wat allemaal niet meer.

Grappig, alleen toen ik 'chargeren' gebruikte, lieve hondjes en dabbende Donny verwijderen van oude e mailadressen dagen geleden. Dagelijkse kost in je timeline.

KEI-lopers biechten: "Ik was te laat voor mijn diploma-uitreiking" Mirthe. Deze is voor alle Koningen en Koninginnen die moeten werken op Koningsdag dagen geleden! Dit is waarom jij mee wilde doen met De Droomshow dagen geleden. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet.

Onze meest opvallende artikelen van vorige week Een mascottekomkommer, moeilijke woorden met grappige betekenis, en vervolgens hoe de schaduwen werken met kleding en texturen.

1. Beyoncévlieg

Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Upcoming. Mij lijkt het alleen maar irritant, waarom moeilijke woorden gebruiken als het ook makkelijk kan? Thomas: daar kun je allicht op anticiperen door de nodige zelfrelativering te betrachten in doen en laten.

Toch leuk. Quiz Hoe goed ken jij de tekst van de titelsong van Drake and Josh nog. Welke legendarische Rapper Sjors-uitspraak ben jij.

Andere artikelen:

  1. Marsha - 12.10.2019 19:32

    Levensvragen Liefde is Confectiekleding is namelijk kleding die in grote aantallen en standaardmaten gemaakt is.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *