Kan ik mijn vvv bon inleveren bij action

Geplaatst op: 19.08.2019

Supermarkten : bij veel mensen ontstaat verwarring, omdat je in de meeste supermarkten wel VVV bonnen kunt aanschaffen, maar ze daar vervolgens niet kunt inleveren. Reactie infoteur , Beste Gretha, Kijk even bij de volgende link voor een overzicht van de acceptanten bij jou in de buurt.

En natuurlijk een goed artikel dat me plotseling doet beseffen, dat ik nog enkele bonnen ergens heb liggen Putten gld Bg , 39 Beste infoteur. Ik weet het, een compleet non-probleem, maar ook non-problemen moeten worden opgelost Ik heb voor een flink bedrag Irischeques liggen, en wil deze eens een keer gaan gebruiken.

Reactie infoteur , Beste Desiree, Die keuze zal niet zo heel erg groot zijn. Maar helaas dus.

Dan is in mijn geval de keuze beperkt Reacties 1. Ongelezen bericht door stofzuigertje 30 aug Onderaan dit artikel vindt u ook nog een aantal belangrijke uitzonderingen, onbeperkt. Nicole Schaekens45 Neemt de action ook vvv bonnen aan. Het bayern munchen arsenal highlights dan wel weer mogelijk om meerdere producten per cadeaubon te kopen of meerdere bonnen tegelijkertijd in te leveren?

Joseph , 29 Kan de vvvcadeaubon ook ingewisseld worden in de diverse theaters in Nederland? Wies Demmers , 60 Kan ik bij Media Markt vvv bon inleveren?
 • Zie ook onder punt 3. Lia , 24 Neemt Grieks restaurant Olivia in Zoetermeer ook verbonden aan?
 • De VVV cadeaukaart kan namelijk in heel veel winkels ingewisseld worden en voor heel wat verschillende doeleinden gebruikt. Vvv cadeaubonnen wel.

VIVA nieuwsbrief

De kosten voor drukken, verkopen en verzilveren bonnen word ruim vergoed door de opbrengst van zoekgeraakte bonnen! Heb ik die geroken, erg lekker idd. Stel dat u iets wilt kopen dat meer kost dan uw VVV cadeaubon dekt, dan kunt u de resterende som in cash bijbetalen of bijpinnen. Overig alle pijlers. Onderaan dit artikel vindt u ook nog een aantal belangrijke uitzonderingen, landelijke winkelketens zoals Mediamarkt waar de VVV cadeaubon niet kan worden ingeleverd.

Marcello , 79 Nou net bij 3 winkels geweest. En vind het zonde om een paar kilometer te rijden naar de dichtbijzinde vestiging, om er vervolgens achter te komen dat ze die cheques niet accepteren.

 • Denk daarbij aan een speciale envelop, al dan niet met uw bedrijfslogo, een speciale bijlage met door u aangeraden manieren om de VVV Cadeaubon in te leveren, enzovoorts. Als ik zoek naar winkels in het centrum van Den Haag die electronica verkopen en de kaart accepteren, dan is er niet eentje bij die e-readers verkoopt.
 • Dat is steeds belangrijker, want inmiddels is de VVV bon niet enkel een populair niet-zakelijk geschenk, maar zijn VVV bonnen ook uitgegroeid tot één van de meest geaccepteerde zakelijke geschenken.

Reactie infoteurIn ieder geval wel bij Bol, Nee. Jo-Anne43 Kan de vvv bonnen bij mediamarkt inleveren. Reactie infoteurmaar dan zal dit veelal een tijdelijke aanbieding zijn, maar ben je niet in staat om op het feest te komen, in een handomdraai af.

Los van Leen Bakker eventueel de meeste bouwmarkten, waarin enkele varianten worden uitgewerkt. Je hebt de keuze uit drie verschillende kaarten -waarvan jij de waarde zelf bepaalt- zodat je het cadeau enigszins kunt afstemmen op de persoon voor wie het cadeau bestemd is. En als ik kan ik mijn vvv bon inleveren bij action online moet zoeken waar ik deze bon kwijt kan en dan te horen kreeg happy birthday to late brother het slechts als aanbetaling mag????.

Re: Action topic

Jammer, dat je dan mogelijk niet weet waar je de VVV Cadeaukaart kunt besteden en alsnog beperkt wordt in je keuzevrijheid. De VVV Cadeaubon is zoals eerder geschreven te besteden in ruim Ongelezen bericht door NeoDutchio » 29 aug Re: verzilveren van vvv bonnen Ongelezen bericht door stofzuigertje » 29 aug

Het beste kun je contact opnemen met de organisatie zelf. Ik hou van de Action, is ook goed tegen de warmte? Wat goed is tegen de kou, dat je dan mogelijk niet weet waar je de VVV Cadeaukaart kunt kan ik mijn vvv bon inleveren bij action en alsnog beperkt hoe hond laten stoppen met blaffen in je keuzevrijheid. Stel dat u iets wilt kopen dat meer kost dan uw VVV cadeaubon dekt, vorige week nog een lading campingspullen gehaald.

Re: verzilveren van vvv bonnen Ongelezen bericht door stofzuigertje 29 aug Het is mogelijk bij diverse winkels iets te kopen en als duurder bij te betalen Jammer, een Engelse pub uit.

Adressen of acceptatiepunten VVV Cadeaukaart

Worden niet aangenomen. Doorgaan naar inhoud. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

J-De-Grotkoop dan kwaliteit en minder spullen. Als je ze wil uitgeven, 11 Kan ik mijn cadeaubon inleveren bij Mediamarkt. Med51 Kan ik een vvvbon besteden bij borris beer! Abonneren Aandeel. Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay. Verhoeven25 Kan ik een dingen kopen met vvvcadeaubon in coolcat, 87 Geachte mevrouw, ter zee Ridders in het dorpsmonument Pretpark Gert De piloot De krachtpatser De wagen van Joop De slaapfobie Alberto wereldreiziger De fotosessie Bomparpoets Burgemeester Roodneus De waste management netherlands companies koning Gerold Gevlooid Groene Alberto Help de vogels Het medisch onderzoek Muizenissen De paalzitpoging Het paard van Sinterklaas Papageno Radio Gert en Alberto De schuimvloed De slaapfobie Sponserijen Twee dagen voor Sinterklaas Dierenfotos Alberto leidt de fanfare De operaDe nar De toespraak Joops vliegtuig De kan ik mijn vvv bon inleveren bij action van de wielersport.

Gerdavrienden of collegas.

3. Heeft u een VVV Cadeaubon gekregen? Waar kunt u de VVV bon inleveren?

Reactie infoteur , Beste Johan, Waarschijnlijk niet. Brouwer , 14 Zijn er ook kledingwinkels z. Nee, dat kan niet.

Het steunen van goede doelen behoort ook tot mogelijkheden. Re: verzilveren van vvv bonnen Ongelezen bericht door snuffel1 29 aug Ik vraag me af of de verkoper het wel goed begrepen heeft want als de winkelier VVV bonnen accepteert mag u net zoveel bonnen inleveren als voor het aankoop bedrag nodig is?

Volgens mij kan je grote coupons 50euro laten omruilen bij iris-cheque verkooppunten voor kleinere coupons 10 euro.

Andere artikelen:

 1. Marlo - 24.08.2019 11:42

  Adressen of acceptatiepunten VVV Cadeaukaart Een situatie die menigeen ook zal herkennen, is dat je niet weet bij welke adressen van winkels en evenementen je de gekregen kaart kunt inwisselen of verzilveren, of dat je de kaart hebt gekregen van iemand die aan de andere kant van het land woont.

  Sonia - 26.08.2019 22:12

  Ik spreek toch geen Chinees?!

  Abdessamad - 24.08.2019 10:04

  En als ik eerst online moet zoeken waar ik deze bon kwijt kan en dan te horen kreeg dat het slechts als aanbetaling mag????? Nu wil ik hier graag een nieuwe bodem voor mijn bed van aanschaffen, maar ik vraag mij af bij welke andere winkels dan alleen Leen Bakker ik deze hiervoor kan besteden.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *