Free avi video converter download full version

Geplaatst op: 11.09.2019

De functies zijn onder meer:. Je kiest zelf het kwaliteitsniveau, van laag tot full HD.

Gratis download Gratis download. Any Video Converter is snelle video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land.

Any Video Converter Free. Met betrekking tot deze stap kunt u deze gewoon overslaan als u deze video niet hoeft aan te passen of op te schonen, u kunt deze direct overslaan. Conclusie - Verander en verander de grootte van het uitvoerbestand Met de Free Avi Converter kunt u de helderheid van de uitvoer wijzigen, de beeldsnelheid van de audiokwaliteit, het audiofragment schat het videoformaat en de duidelijkheidgraden.

Your review for Free Avi Converter -.

Download Video to Video Converter 2. Format Factory is een andere gratis video-converteerder voor Windows 8. Adobe Flash Player Krachtige software brengt beweging in het web.

Ook tijdens de installatie worden veel onnodige extraatjes aangeboden waar sommige virusscanners ook op aanslaan: dit zijn PUPs en adware. Total Video Converter Totaaloplossing voor videobewerkers. Vertrek niet zonder je download.

Ten slotte is batch conversie van meerdere filmpjes mogelijk.
 • Werd helemaal kranjorum van dit programma, gebruik reeds geruime tijd Handbrake voor video conversie en Fre:ac voor audio conversie.
 • Met de Free Avi Converter kunt u de helderheid van de uitvoer wijzigen, de beeldsnelheid van de audiokwaliteit, het audiofragment schat het videoformaat en de duidelijkheidgraden.

Misschien vind je dit ook interessant

Total Video Converter is een totaaloplossing voor het omzetten van video's naar een ander formaat. Adobe Flash Player De onmisbare plugin voor het afspelen van media. Webhosting door Zylon. Freac gaan we later toevoegen. Gebruik dan Dvd Shrink. Nadat u een of meer AVI-video's hebt geïmporteerd en MP4 hebt gekozen in de vervolgkeuzelijst met "Uitvoerindeling" als het uitvoerformaat, en eenmaal op de knop Converteren klikt, wordt de taak voltooid. Download FFmpeg.

Format Factory is een andere gratis video-converteerder voor Windows 8. Download en installatie hulp. Download Total Video Converter 3! Deze optie is de tweede bovenaan de interface. Ik had bij 3 soortgelijk kwalitatieve bestanden verschillende resultaten. Anoniem 14 Feb - Als het op how-to aankomt, kun je een AVI-video van pc of Google Drive uploaden en op Convert file klikken om de conversie en download te voltooien.

AVI naar MP4 converter voor persoonlijk gebruik

Beoordelingen about Free Avi Converter Recensie. Een ander voordeel is dat je ze ook kunt importeren via het gebruik van de DVD-authoringtool en ze zelfs kunt gebruiken met andere apparaten en applicaties. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog.

Video audio! De ultieme converter. Your review for Total Video Converter. Deze uitgave van de video-converteerder heeft kleine verbeteringen en past zich beter aan de schermresolutie aan. Pros: Gratis.

Een gratis programma om AVI naar andere formaten te converteren

Adobe Flash Player Krachtige software brengt beweging in het web. Adobe Flash Player Krachtige software brengt beweging in het web. Adobe Flash Player De onmisbare plugin voor het afspelen van media. Bovendien, wanneer u video's moet converteren, kunt u onze handleidingen volgen om gemakkelijk te krijgen wat u zoekt.

Softonic-recensie Total Video Converter is een totaaloplossing voor het omzetten van video's naar een ander formaat. Video to Video Converter is erg overzichtelijk en daardoor ook geschikt voor minder ervaren gebruikers. Geen beperkingen? Webhosting door Zylon. Youtube downloaden doet het niet meer. U kunt gewoon uw free avi video converter download full version importeren, het uitvoerformaat selecteren en beginnen popcorn time mac not working converteren.

Vouw vervolgens het pictogram "naar beneden" uit en kies "Converteren". Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten.

Converteer verschillende formaten video’s

Het belangrijkste voor deze Windows 8-videoconvertor is de veelzijdigheid. Lees de volledige beschrijving. Je naam. De veelzijdige toolbox omvat het repareren van videometadata, GIF-maker, uitzenden van video naar tv, VR-converter en schermopnemer.

Deel deze download:! Beide zijn reclamevrij, gratis en Open Source. Waarom maken ze er niet 1 programma van bijvoorbeeld Any Media Converter!

Andere artikelen:

 1. Emmanuel - 13.09.2019 18:53

  Je kunt video's direct converteren naar iPhone, iPad, iPod en andere Android-telefoons met de geoptimaliseerde presets.

  Rony - 20.09.2019 03:43

  Ook dat is mogelijk. Als u geen desktopsoftware wilt installeren om video's te converteren, kunt u Media.

  Rosalina - 14.09.2019 20:53

  Het programma ondersteunt meer dan formaten voor input en meer dan voor output o. Het is ook vertrouwd op het repareren van het beschadigde audio- en videobestand en het verkleinen van de bestandsgrootte.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *