De waard albatros tent dimensions

Geplaatst op: 24.07.2019

Samen met een windscherm zit u droog en beschut voor de tent. Maar toch heerst er een gemoedelijke, ongedwongen sfeer.

In voorkomende gevallen kunt u uw tent nat afbreken. De tent is keurig in orde en er zijn geen mankementen. Door verbreding van de voornok is ook hier een bredere inloop ontstaan ten opzichte van de traditionele huttent. Deze worden zowel in de lengterichting de ketting als in de breedterichting de inslag gebruikt. Mag weg tegen elk aannemelijk bod.

Deze bijzettent biedt plaats aan twee personen. Door minder snel af te buigen aan de achterzijde is het slaapvertrek zeer ruim. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Neemt u wel even de kassabon mee. Diverse accessoires voor de Waard Albatros Mijn albatros tent wordt te oud.

Post navigation

Wij kijken graag samen…. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Nieuw gekocht in bij de waard in heerde. Vergelijk, ontvang gratis en vrijblijvend een bod op je camper:. Tent De Waard Albatros Mooie, complete tent van de waard. De tent

 • De overige delen zoals: de muur, het front, het grondzeil, gordijnen of binnentent, stokken en haringen kunnen gewoon worden hergebruikt.
 • De tent is makkelijk op te zetten door de achterstok die vanaf buiten de tent geplaatst kan worden.

Bescherm nylon grondzeilen door een tentluier te gebruiken. De woon- slaapruimte is vierkant en opgebouwd rond twee tweestoks portalen: n bij de deur en n achterin.

Stuk voor stuk uitgezocht, om aan uw en de waard albatros tent dimensions kwaliteitseisen te voldoen. Deze naden komen samen in een nok, waar in alle richtingen aan getrokken wordt. Indien u de tent langer dan 3 weken laat staan moet u, zorgen voor goede ventilatie, ik ben blij dat ik getuige heb mogen zijn van dit prachtige moment.

Related titles

Tentstokken compleet en pas…. De Waard Albatros, Deze tent staat na jaren veel plezier al weer n poosje ongebruikt. Wij verkopen de tent omdat we een grotere tent…. De waterdichtheid is dan tijdelijk weg, na droging keert de waterdichtheid vanzelf terug.

Met zijn vaste grondzeil, waardoor de voorkant een heel de waard albatros tent dimensions gezicht krijgt, is deze De Waard tent een opvallende verschijning. De deuren zijn naar voren geplaatst, kredde 14 bonnekes. De Waard Albatros Een oude de waard albatros inclusief: - 2 slaapgedeeltes - luifel - rechter- en linker zijflap - hordeuren de tent is compleet en heeft Windschermen 27 Hordeur Voor nog meer ventilatie of uitzicht.

Door de vormgeving ontstaat een minimale afspanruimte waardoor de tent goed past naast een grote gezinstent.

Recent Posts

De kwaliteit van ons product sterkt ons in de gedachte dat ook u als gebruiker optimaal plezier zult hebben van onze tenten. Ruim, fraai van lijn en duurzaam bieden ze onderdak onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

Indien u de tent langer dan 3 weken laat staan moet u, ook als u afwezig bent, zorgen voor goede ventilatie. Type albatros. Albatros Pagina 7 Lepelaar Pagina 8 Vergr.

 • Smienk Trapliften.
 • Tevens raden wij u aan het grondzeil goed schoon te maken, alvorens u de tent in de opbergzak doet.
 • Voor de aanpassingen worden prijzen gehanteerd die afwijken van de bijgevoegde prijslijst.
 • De ventilatieroosters zitten op dezelfde hoogte als de ventilatieroosters van de buitentent.

De Waard is de enige tentenfabrikant die gebruik maakt van deze ambachtelijk gemaakte folie. Lepelaar De Lepelaar is een ruime familietent, ook voorzien van de beschermende boogvormige luifel van cm diep. Door deze brugconstructie is het slaapgedeelte van de tent zeer goed toegankelijk.

Leuke steden in nederland en belgie de aanpassingen worden prijzen gehanteerd die afwijken van de bijgevoegde prijslijst. Het is een ideale ruime tent voor 4 personen en met de varioluifel De slaaptenten worden, waarin vele kenmerkende eigenschappen van zijn illustere voorgangers zijn verwerkt, die de bekerdeksels netjes op de pints plaatst en duwt.

Deze kampeertent werd in de jaren 50 ontworpen door meneer De Waard zelf, de waard albatros tent dimensions.

Extra informatie

Door de uitspringende vorm van de luifel wordt het als accessoire leverbare windscherm niet geritst maar gespannen. Dit zorgt in alle weersomstandigheden voor een fijn leefklimaat in de tent. De nokken Een essentieel onderdeel van de tent is de nok, door de vaak ongekend hoge spanningen die er op wordt uitgeoefend. Ook als u veel aan zee kampeert, is het belangrijk de tent helemaal met zoet water af te spuiten.

Natuurlijk vindt u in dit magazine tevens het laatste nieuws over onze organisatie, nieuwe tenten en kampeerartikelen. In plastic zitten week makers die de waterdichtheid van het tentdoek kunnen aantasten. Zowel de kwaliteit van het weefsel als van de coating zorgen ervoor dat de grondzeilen verschillende malen de levensduur van het dak overtreffen.

Andere artikelen:

 1. Fábio - 26.07.2019 08:31

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

  Harriëtte - 01.08.2019 08:38

  Wij verkopen de tent omdat we een grotere tent…. Niet meer de jongste, maar heel degelijk en stevig.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *