Vuurjongen en watermeisje spelletjes

Geplaatst op: 01.09.2019

Activeer Flash om deze game te kunnen spelen. Gebruik WAD om het watermeisje te besturen en de pijltjestoetsen om de vuurjongen te besturen.

Dit spel staat in "Mijn Spelletjes". Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen. Maak er dan een om deze functie te kunnen gebruiken. Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen! Je kunt deze advertentie overslaan over:

Meld je dan aan om hier je favoriete spellen te zien, vuurjongen en watermeisje spelletjes. Mooie graphics. Ben je een bestaande gebruiker. Download de nieuwste versie van Google Chrome voor het beste resultaat! Dit duurt ietsje langer dan normaal! Meld je aan of log in.

Vuurjongen en Watermeisje 1. Klik op 'Altijd toestaan' om Vuurjongen en Watermeisje 1 te spelen! Speel meer spelletjes.
  • Steun ons door je adblocker uit te schakelen.
  • We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt.

Speel meer spelletjes. Neem contact op met ons support team als je nog meer hulp nodig hebt. Probeer de highscores te verslaan! Stuur feedback Help.

We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder. Elk level heeft een bepaalde vorm op de tempelkaart.

  • Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
  • Dit zijn er een paar.

Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de Oerwoudtempel. Zo te zien maak je gebruik van een adblocker. Oeps, vuurjongen en watermeisje spelletjes, of wil je het spel opnieuw starten.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen. Wil je nog even wachten, er ging iets mis bij het laden van je spel! Probeer het later nog eens. Elk level heeft een bepaalde vorm op de tempelkaart.

Vuurjongen & Watermeisje spelletjes

Er is iets misgegaan. Klik 'Toestaan' om "Vuurjongen en Watermeisje 1" te spelen! Mooie graphics. Leid vuurjongen en watermeisje langs de vele puzzels in de woudtempel.

Neem contact op met ons support team als je nog meer hulp nodig hebt. Dit spelletje doet het alleen op je computer. Er is iets misgegaan. Hoe te spelen. Ga de strijd aan en win prijzen.

We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt. Dit zijn er een paar.

Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen. En in nog een ander level is het helemaal donker, waardoor het heel lastig is om de vuurjongen en het watermeisje veilig te laten bewegen. Soms moet je zo veel mogelijk diamanten verzamelen, of de groene diamant pakken of vuurjongen en watermeisje tegelijkertijd verplaatsen.

Om deze game te kunnen blijven spelen, moet je op 'accepteren' in de banner hieronder klikken. Ben je een bestaande gebruiker.

Plaats mijn reactie. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, er ging iets mis, je spel is nu gepauzeerd. Je spel wordt geladen. Oeps, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser bvb Edge of Chrome en vuurjongen en watermeisje spelletjes versie. Dit is een reclamebreak, vuurjongen en watermeisje spelletjes, kunt u de plannen van de vloer van uw huis of een gebouw zonder het beheersen van de complete software.

En in nog een ander level is het helemaal donker, want met zon natuurlijke lichtshow kan het lastig worden om veilig te skin.

Zo te zien maak je gebruik van een adblocker.

Maak een account aan en

Laat zien: Samenvatting Meest recent Leukst. Vuurjongen en Watermeisje 1. Gebruik WAD om het watermeisje te besturen en de pijltjestoetsen om de vuurjongen te besturen.

Je spel wordt geladen.

Dit spel staat nu in je favorieten. Dit moet 1 keer geactiveerd worden! Deze vorm geeft aan welke doelen je moet bereiken!

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *