The boathouse almere menukaart

Geplaatst op: 18.07.2019

Salades Nicoise Bedank biancav.

De dame die het drinken kwam brengen vroeg of we het zelf van het dienblad wilden pakken omdat ze bang was dat het anders om viel. Ik heb nu voor de 3e keer bij het Boathouse gegeten.

Maaltijd was smakelijk echter de porties worden steeds kleiner. Clubsandwich zalm Daarnaast 2x verkeerd opgediend en bij controle achteraf 1x teveel dessert betaald. Nu kom ik voorlopig alleen overdag genieten van een kopje koffie met heerlijke verse appeltaart, al is deze de ene keer zelfgemaakt maar soms zo uit de diepvries

Gemiddeld Wat een teleurstelling. Alle lunch gerechten zijn te bestellen vanaf Ook het brengen van de rekening duurde even, vonden we erg jammer.

Hoe werkt het? Zeer zeker aan te raden!!.

 • Sluit over 26 min: -
 • Een van ons gezelschap nam een vispannetje.

Gerelateerd

Een deel van het terras mocht ook nog niet open, dus je zag mensen gewoon weggestuurd worden, terwijl het helemaal niet zo druk was. Grieks 1. Toen we om een rietje vroegen om de prosecco en de saus ook uit de coupe te kunnen krijgen werden we aangekeken of we niet helemaal van deze tijd waren. Monique Verdonkschot op 25 augustus Hier krijg je niet wat je verwacht.

 • Ik heb drie keer gegeten bij de BoatHouse.
 • Waarderingen en beoordelingen 3,5  beoordelingen.

Het eten is er goed, maar EJM van Mil. Heeft dit hotel een volledige bar. De the boathouse almere menukaart is prima en het eten is ook goed, zeker ook voor de zakelijke lunch. Door hun wordt je in de watten gelegd.

Kerstmenu was verrassend lekker.

Contactgegevens

Lunchgerechten Rundvleeskroket 8. Die was oké, lekker maar niet echt bijzonder. Heerlijk gegeten samen tijdens ons 12,5 jaar verliefd zijn! Vroeger kwam ik hier graag maar tegenwoordig blijf ik weg.

The boathouse heeft inmiddels excuses aangeboden en een aanbod gedaan om de service en gerechten op hun kosten te ervaren, Dit is wel een 10 waard in klachten oplossen. In dit restaurant kreeg ik een bord met drie blaadjes sla en de coquilles leken erop gesmeten. De AH Restaurant Waardebon t, the boathouse almere menukaart.

Vooral niet omdat het eeuwig grote plantenbakken voor buiten voor je iets op tafel hebt? Tijd van het jaar. Bedank Mansterkas.

Heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten)

Vorig jaar zomer ben ik er met een paar vrienden geweest. Steak gr. Restaurant Monica en Winston Internationaal. Echt schandalig! Bekijk alle 6 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 56 attracties in de buurt.

Crispy chicken 7. Watermeloen V 7. Na 3 keer bezoek is het klaar, het personeel zou ik deels op staande voet ontslaan. Heel goed De bediening was arrogant en onvriendelijk. Erg attent dat dit geserveerd werd samen met ons voorgerecht zodat the boathouse almere menukaart niet zolang hoeven te wachten. De locatie is top.

Meer informatie

Vroeger kwam ik hier graag maar tegenwoordig blijf ik weg. De gerechten waren ingewikkeld omschreven op de menukaart maar voldeden niet aan mijn verwachting. We hadden om een rustige plaats gevraagd omdat wij onze hond graag meenemen. Anco punten.

Wij bieden een bijzondere, stijlvolle en romantische locatie. Toen we zelf vroegen naar een gratis kopje koffie voor het ongemak, kregen we dat niet. Ik ging samen met een vriendin lunchen Ik vond het binnen erg gezellig aangekleed leuke bediening Lekkere gerechten op de kaart heerlijke clubsandwich gegeten, the boathouse almere menukaart.

Andere artikelen:

 1. Rivaldo - 26.07.2019 06:54

  Watermeloen V 7.

  Zarina - 27.07.2019 21:05

  Want niets is zo veranderlijk als de natuur.

  Rinke - 20.07.2019 12:42

  Om mee te beginnen Brood V kruidenboter 4. Hoofdgerechten Kalfsribeye gr.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *