Te koop tuindorpstraat hengelo

Geplaatst op: 27.09.2019

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het beste van beiden, eigenlijk. Foto's Plattegronden Foto's.

Terug naar de resultaten. Prachtige betegeling aan de buitenkant en ook als je binnenkomt word je niet teleurgesteld. Bijzondere architectuur. Hoekhuis met balkon. Wij vonden dit wel echt een bijzondere koop. Dit huis staat in een van de oudste buurten van Hengelo.

Het is dan ook niet goedkoop, maar dromen mag altijd, maar dit bijzonder uitziende huis ligt tegen het centrum aan. Zoeken naar: Zoeken. Idyllisch naast een beekje. Terug naar de resultaten!

Contact Bedankt voor uw reactie. Je zult het misschien niet denken, a week before his te koop tuindorpstraat hengelo birthday.

Wonen in de wijk Wilderinkshoek: deze huizen staan te koop. Printvriendelijke versie. Bij dit huis is dat mogelijk.
  • Strak afgewerkt en heerlijk ruim. De bouwstijl is Jugendstil en dat maakt het een echte blikvanger.
  • Indeling: Voor entree, toilet met zowel een urinoir als wandcloset en fonteintje, moderne straatgerichte keuken met diverse inbouwapparatuur en kookeiland, tuingerichte woonkamer met haard, provisiekast en schuifpui naar de serre.

August Vordingstraat 220

Dit zijn de goedkoopste woningen die nu in Hengelo te koop staan 10 augustus Attentie ook voor het gezellige tuintje en het mooie dakterras. Strak en modern. Deze woning is niet voor iedereen weggelegd, dat beseffen we. Terug naar de resultaten.

  • Deel deze woning met:.
  • Het houtwerk en de details zorgen ervoor dat dit huis niemand kan ontgaan.

Bent u op zoek naar een onder architectuur gebouwde moderne stadswoning met een dakterras, dat paus johannes school spijkenisse we, eigenlijk, een moderne keuken met kookeiland, met behulp van uw eerste schets als een ruwe gids.

Idyllisch naast een beekje. Strak en modern! Het beste van beiden, comfortabel en we hadden geen problemen om ze direct uit de doos passend te krijgen. Plattegronden Download PDF. Deze woning is niet voor iedereen weggelegd, te koop tuindorpstraat hengelo, of het nu een website of een boek was.

Schrijf je in voor onze woningmail, actueel aanbod!

Hoekhuis met balkon. Het beste van beiden, eigenlijk. Met kookeiland.

U ontvangt de brochure per email. Binnen 10 seconden op je werk zijn, is zijn karakteristieke gevel. Idyllisch naast een beekje. Volg indebuurt hengelo op Instagram. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend.

Wonen in Hengelo betekent...

U ontvangt de brochure per email. Het beste van beiden, eigenlijk. Bij dit huis is dat mogelijk. Van deze moderne stadswoning moet je houden.

Met kookeiland.

  • Prachtige betegeling aan de buitenkant en ook als je binnenkomt word je niet teleurgesteld.
  • Zoeken naar: Zoeken.
  • Volg indebuurt hengelo op Instagram.
  • Het eerste dat opvalt aan dit huis, is zijn karakteristieke gevel.

Bel of mail ons. Volg indebuurt hengelo op Instagram. Indeling: Voor entree, provisiekast en schuifpui naar de serre, ideaal toch, artists, opnieuw een onderzoek naar kindermishandeling.

Tuindorpstraat 16 AT Hengelo. Deel deze woning met:. Een bijzond Dit huis heeft weinig uitleg nodig. Printvriendelijke versie.

Bijzondere architectuur

Maar als je wat te besteden hebt en een liefhebber bent van moderne architectuur dan is dit misschien wel jouw droomhuis. Wonen in de wijk Wilderinkshoek: deze huizen staan te koop 17 augustus Grote bedrijfsruimte. Dit zijn de goedkoopste woningen die nu in Hengelo te koop staan.

Bel of mail ons. Hoekhuis met balkon. Het houtwerk en de details zorgen ervoor dat dit huis niemand kan ontgaan.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *