Mod podge waar te koop in belgie

Geplaatst op: 10.09.2019

Metal blanks om te bewerken met mod podge. Zo is er mat, glans, satijn , maar ook bijvoorbeeld Sparkle of Glow-in-the-dark. Daarnaast wordt de collage er […].

Voor het opplakken zelf maakt het niet zoveel uit welke Mod Podge je gebruikt. Dan wordt de inkt van de inkjet printer beter beschermd. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Gratis verzending Dus ik ga er een beetje van uit dat het wel mee zal vallen. Bunyamin schreef:. Wat doe ik verkeerd?

Daarnaast denk ik dat een gelakt houten dienblad ook niet de beste ondergrond is! Wellicht is het linnen te grof van structuur en hecht de foto daarom niet goed. Ik heb nog een bus staan hier namelijk. Bedankt alvast voor de reactie. Tamara schreef:.

Ik heb al een paar keer nog met een spons erover gegaan om alle papier restjes af te doen. Ik had nog een vraagje: Verkleurd de laag mod podge door de zon wat soms gebeurt met vernis.
  • Je kunt kiezen voor een glans, mat of satijnen afwerking. Het… Meer.
  • Hallo Marie, Ik zou geen paverpol gebruiken.

Alle artikelen van Mod Podge

Dan wordt de inkt van de inkjet printer beter beschermd. Een glanzende of een matte afwerking. Dit delen: Facebook Twitter Pinterest E-mail. Lindsay albergs schreef:. Amsterdam Amsterdam schildermedium flacon ml - extra heavy gel - mat 14, Maar het zou zeker kunnen! Toon artikelen die niet leverbaar zijn.

Anderen bekeken ook? Hopelijk heb je iets aan deze tips! Lia schreef:. Floriske Gerritsma schreef:. Naam vereist. Ik ga waarschijnlijk voor de Mod Podge. Er zitten hangers in en ringen… Meer.

Mod Podge projecten

Ik zou alleen een beetje opletten met piepschuim letters, die zijn natuurlijk vrij kwetsbaar en behang is vrij zwaar. Reviews Schrijf een review. Kan dat en welk van de vele producten moet ik daar voor gebruiken? Súper blij mee!

Prachtig resultaat. Het… Meer. Meerder lagen zorgen voor nog meer sprankeling. Lijm en vernis voor decoupage. Een voordeel van Satin is dat je krassen minder snel ziet. Dank je wel voor het antwoord.

Nieuwe soorten Mod Podge

Maar een glitter muur lijkt me echt geweldig. Deze zijn allebei bestand tegen intensief gebruik. Ja, het is mogelijk om Mod Podge te mengen met acrylverf.

Het mooiste resultaat zie je op een donkere ondergrond, maar op een witte ondergrond ontstaat er ook een speciaal effect. Je kunt je foto dus wel kopiren op een kopieerapparaat bijv. Bekijk de hele lijst. Overmorgen in huis 3. Papier eraf halen en daarna op kaars aanbrengen. Mod Podge paper MatOp waterbasis ml8 ozUitermate geschikt voor decoupage met foto's en mooie papiersoortenVoorkomt vergelingOp waterbasis ml… Meer.

Alle soorten zijn in principe geschikt?

Verrassend creatief

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Verkoop door De Egel. We vinden het leuk als je even laat weten of het gelukt is!

Als je het aanbrengt is het wit, maar het droogt transparant op.

Een voordeel van Satin is dat je krassen minder snel ziet. Ik zou graag een glitter muur maken op mijn dochter der kamer ik las dat ik mod podge kon gebruiken voor de glitters vast te brengen zou dit ook lukken met enkel deze! Toggle navigation.

Andere artikelen:

  1. Chantal - 17.09.2019 03:20

    Hier worden diverse methodes besproken die eventueel geschikt zijn voor je project.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *