Lampje e reader sony doet het niet

Geplaatst op: 10.09.2019

Heel duidelijk helder scherm met hoog contrast. Ook mis ik de mogelijkheid om het hoesje een eigen 'stempel' mee te geven bv je naam.

Na een paar maanden is het lampje stuk. Top cover, maar wel erg prijzig. Kortom een hoesje dat zn geld meer dan waart is. Je hoeft niemand te storen met licht en je kunt toch lekker lezen. Voor goed gebruik van de e-reader is deze cover onmisbaar. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Aanvankelijk zeer gereserveerd t? Door deze hoes heb je altijd en overal goed licht. De hoes sluit met behulp van twee ingebouwde magneten, die uw e-reader niet kunnen beschadigen. Voor aankoop zag ik de slechte reviews over met name het lampje, maar volgens mij past de 2 ook?

De bedieningsknoppen zijn bij de 2 wat veranderd, maar hoopte dat dit wel mee zou vallen. Eenvoudig in gebruik.

De Sony is mijn tweede ereader.

Wat wil je nog meer: een opbergvakje voor de Touchpen. Waarom kan ik mijn Sony E-reader niet opladen met een universele lader, maar Wel op mijn laptop?? Zo kun je overal en altijd fijn lezen. De prs-t2 is van afmeting hetzelfde als de 1. Verkoop door P'titBE.

  • Mooie cover met ingebouwd leeslampen heb ik erbij genomen. De Cover omslag kan niet worden vast gezet en gaat dus open in de tas, waardoor het scherm alsnog onbeschermd achter blijft.
  • Het lampje gaat ook uit zodra je e reader in slaapstand gaat.

Het is een mooie, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk. JaninaCatharina Amsterdam 19 mei Kobo Inc. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen lampje e reader sony doet het niet wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, de lamp buig je open en kun je op elke gewenste manier je leesplezier laten vergroten, lampje e reader sony doet het niet, het merk dat inspireert en de nieuwsgierigheid vervult met haar producten.

Mooi licht en compact, degelijke hoes en het lampje zit met open armen ontvangen achterop opgeborgen en kan eenvoudig in en uitgeschoven worden wanneer nodig. De hoes zelf maakt de reader echt af en geeft je het gevoel toch een boek in je handen te hebben.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Relatief duur t. Al moet je het lampje dan wel in een bepaalde stand doen, want het schittert tegen het scherm en dat leest niet fijn. Snowflakes België 20 juli Volgende kwam ik thuis van m´n werk en trof m´n eReader cover al bezorgd, prima service.

Ook in de zon. Na een aantal keer gebruikt te hebben doet het niets meer? Ik vind dat geen probleem. Ik vind het fijn dat ik de kaft kan omslaan tot aan de achterkant van de reader. ADB Culemborg 16 juli Het lampje is dus snel stuk. Kortom, ben er zeer tevreden over.

Fysieke eigenschappen

Het licht is wel iets fel. Heb daar geen spijt van, je kunt lekker doorlezen als het schemert of op bed lezen als je partner wil slapen. Kleur: Zwart.

Geeft voldoende licht en is niet verblindend. Prima bescherming voor de reader. Met zo'n cover psychologie magazine abonnement aanbieding leeslampje voor je e reader is lampje e reader sony doet het niet gevoel weer helemaal terug en het geheel weegt niets, de reader gaat vanzelf over in de slaapstand, of wat naar voren kantelt!

Ook de andere toepassingen zijn prima in orde. Hallo mensen. Hoesje voor de E-reader bevatte het lampje? Ideaal dus voor in bed? Wanneer je leest met het lampje is het wel belangrijk dat je de reader recht houdt, ik kreeg het niet door mijn keel en besloot maar een gewoon wijntje te nemen.

Productbeschrijving

Sony levert een paar accessoires voor de PRS-T1, maar één is vermeldenswaard: optioneel is een hoesje leverbaar met een ingebouwd led-lampje, dat automatisch in- en uitschakelt wanneer je het tevoorschijn haalt.

Is gemakkelijk uit de schuiven en weer goed op te bergen in de cover. Mooi licht en compact, de lamp buig je open en kun je op elke gewenste manier je leesplezier laten vergroten. Ben erg blij met deze e-reader..

De cover beschermt goed, en dat gaat prima. Ik wil vooral veel en makkelijk en overal kunnen lezen, leeslampje doet het ook nog prima. Margootje2 Rozenburg 15 november Ik raad dit product aan.

Andere artikelen:

  1. Bridget - 17.09.2019 09:23

    Door de ledlamp gaat het batterijtje lang mee ook. Als je het lampje niet nodig hebt zit het keurig opgeborgen en dus niet in de weg.

    Bent - 13.09.2019 05:23

    Wij zijn echter van mening dat microSD geen handig formaat is om regelmatig te vervangen, terwijl gewone SD-kaartjes een vrij praktisch uitwisselingsmedium zijn. Bijna, want de accessoire die Sony alleen optioneel levert, namelijk de hoes met ingebouwd lampje, is naar onze mening zo'n goed idee, dat dit onderdeel van het product zou moeten zijn.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *