Karel de stoute gent michelin

Geplaatst op: 07.08.2019

Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom.

Chef's Table Belgisch, Vis, Frans. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Alle talen. Schrijf een beoordeling. De aangepaste wijn smaakte naar meer.. Oud Walle Internationaal, Frans. Fantastische smaken, vriendelijke bediening en gezellig kader. De maaltijden waren supervers, en zeer lekker. Is dit een Frans restaurant?

Profiel Lid worden. Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, de persoonlijke bediening van Lien, Klassiek, gelegen op de eerste woonlaag van het complex De Stadhouder. Le Kok sur Mer Frans, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Zalige 3-gangen lunch.

Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel. Lunch, Diner, Na sluitingstijd.
  • Schrijf een beoordeling. Antwoord van SpitsDT Gelegenheid beoordeeld.
  • Een waar spektakel met dit heerlijke 4-gangen menu. Antwoord van SpitsDT Gelegenheid beoordeeld.

Krijg inspiratie en tips om Vlaanderen te verkennen

Is een vraag voor het restaurant zelf, ik schrijf enkel recensies. Frans, Belgisch, Europees. Nederlands Beoordeeld op 2 juli via mobiele applicatie Gezellig genieten. Datum van bezoek: maart Beoordeeld op 10 juli Aanrader!

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Tartufo Frans. Een culinaire verrassing elke keer opnieuw. Sublieme 4-gangen lunch. Yen Vietnamees.

Je bent hier

Frans Fantastisch 3-gangen Sterrendiner. In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Beoordelingen filteren.

Enig minpuntje : tafels staan dicht bij elkaar. Is dit een Frans restaurant. Zeer lekker en verfijnd eten. The Rosegarden Frans. Het eten verdient minstens n ster meer.

Visit Gent

Meer talen. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker. Datum van bezoek: maart Verzenden Annuleren.

Type reiziger. Zijn jullie morgenavond open. Tijdens een tweedaagse in Gent zijn we hier gaan dineren. Dit was ruim voldoende en alle gerechtjes waren even lekker. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden. Is dit een Nederlands restaurant. Bedank Krt V.

Waanzinnige 4-gangen lunch

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bij het ontvangen werden we fijn, warm onthaalt, werden begeleid door een somelier, hij was ook zeer vriendelijk.

Een ontdekking! Heerlijk 4-gangen menu.

Ma Passion Frans. Alles weergeven? Kortrijk Luik Namen.

Andere artikelen:

  1. Shah - 16.08.2019 11:36

    Fantastische smaken, vriendelijke bediening en gezellig kader. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

    Vivienne - 10.08.2019 12:48

    Waardering van reizigers. Alles supervers en boordevol smaak.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *