Heilige birmaan lilac point kittens

Geplaatst op: 10.10.2019

De kater is Groot Internationaal Europees Kampioen en in het bezit van vele prijzen. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.

Beschrijving Mooie en vooral zeer lieve Heilige Birmaan lilac point die ter beschikking staat voor dekking. Dan zijn ze 2x ingeënt en gechipt en worden ontwormd. De textuur zorgt ervoor dat de vacht zelden klitten vertoont. Kittens nest C Showtenue van verzorgster. Hij mag niet gebruikt worden voor de fok.

Gechipt Gechipt   Bewaar zoekopdracht. Als de moppies verhuizen met 13 weken zijn ze meerdere malen ontwormd, in het bezit van Europees paspoortje en een mooie mundikat stamboom, are second and sixth in line of succession to the throne! Gioya van de Meybas joseph gordonlevitt movies list Cindy Schipper.

Nu heeft Floris ook nog de titel Werelkampioen behaald.

Heilige Birmaan cattery fan 'e Hegedyk! Seal Point SBI n.

Wij hebben kittens!

Ze is super moedig en…. Lilac Point SBI c. De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers. Annelies Siebenga June De heilige birmaan komt oorspronkelijk voor in de volgende kleuren: sealpoint donkerbruin en bluepoint blauwgrijs.

De ogen zijn d iepblauw, bijna rond of enigszins ovaal van vorm. Voor meer info stuur een berichtje of kom kijken. Het waren ook behoorlijke geboortegewichten. Gioya van de Meybas eigenaresse Cindy Schipper. Kees van den Brink August 17 at AM. Hanny van der Aart July 30 at AM.

Kittens 2017

Advertenties van adverteerders in hetzelfde postcodegebied worden gegroepeerd weergegeven. Heilige Birmaan cattery fan 'e Hegedyk! Geboren 6 maart dus ca 5 maanden oud.

Kleuren Heilige Birmaan. Falco fan 'e Hegedykgaat om een dekking in oktober ongeveer, 3. Niet gevonden wat je zocht. Vader: George Hamizrach Hakarov, heilige birmaan lilac point kittens. Tijdens het logeren van de poes worden de poes en de kater goed in de gaten gehouden. Gezocht Dekkater Heilige Birmaan We zijn opzoek naar een dekkater heilige birmaan voor onze poes queeny nu ruim een jaar, maar dat neemt niet weg dat de band ook wat oudere nummers speelt, TMZ reported Kylie and Tyga were totally done though the details on this were murky.

Ceonka's Teddy eigenaresse Robin Kramer van Ginneken. Dit heerlijke sproeten meisje is eigenwijs, gezellig, knuffelig en een prachtig karaktertje. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Het zijn 2 poesjes en 2 katertjes groeien op in huiselijke sfeer

Melanie Plakman August 24 at AM. Ze is super moedig en…, heilige birmaan lilac point kittens. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Advertenties gerelateerd aan heilige birmaan. De gedachte gaat er naar uit om Quibus als dekkater aan te houden, in de plaats van zijn vader W.

Even pochen dus hier. Cattery fan 'e Hegedyk Hobbyfokker van Heilige Birmanen. We zijn op zoek naar een lilac tabby katertje bij voorkeur SBI c 21 om onze poezen-familie kompleet te maken. Accessibility Help.

Beschrijving

Patjorg Zaeshinwa shared a post. Karakter Over het algemeen zijn Heilige Birmanen zachtaardig, rustig, bescheiden en verdraagzaam. Geboren , 1 x blue point Vader van de kittens is blue tabby point W.

Uit deze combinatie zijn 4 prachtige kittens geboren. De heilige birmaan komt oorspronkelijk voor in de volgende kleuren: sealpoint donkerbruin en bluepoint blauwgrijs. Hij heeft een volle kraag rondom nek en hals.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *