Fricandeau met honing uit de oven

Geplaatst op: 11.08.2019

Gebraden Varkensfricandeau met een overheerlijk sausje van sherry, sinaasappelsap, cranberry-compote en nog zo van alles. Je kunt ook een Dijon mosterd gebruiken maar deze is qua smaak toch vaak net even scherper. En door de knoflook blijft het ook nog een beetje sappig vlees.

Met een stuk aluminiumfolie erover moet het ook lukken. Oosterse saté van varkenshaas. Wist u dat… veel soorten wit vlees zich bijzonder goed laten begeleiden door een saus op basis van vruchten? Fricandeau met een garnalen-dillesausje Fricandeau is gewoon een prachtige stuk vlees waar je zo veel mee kan!

Wrijf het vlees in met de kaneel en prik er de kruidnagels rondom in.

Als je de bijzonder hoge voedingswaarde van vlees en andere dierlijke producten en de milieu-impact daarvan beter tegen elkaar afweegt, kaas en vis, ik heb de fricandeau met mosterd en rozemarijn gemaakt en iedereen vond het geweldig lekker.

Hmmm een van mijn favoriete stukken vlees uit de oven, zo lekker. Hoi Brenda, diverse groep? Ziet er lekker uit, fricandeau met honing uit de oven. Ik heb mosterd van het merk Marne gebruikt en die mosterd is grof en mild.

Vorig artikel Volgend artikel. Oosterse saté van varkenshaas. Deze varkensfricandeau uit de oven is een prachtige maaltijd, een makkelijk te bereiden gerecht als je mensen wilt verrassen.

Kerntemperatuur van varkensfricandeau

De fricandeau heb ik ingesmeerd met een mengsel van mosterd, rozemarijn en koekkruiden. Ik ga deze morgen maken voor de kerst. Print Fricandeau met mosterd en rozemarijn Bereidingstijd: 15 minutes. Beantwoorden Helen HandmadeHelen Ik schuif hem net voor de 2e keer deze kerst in de oven.

Geplaatst op Tip Voor een heerlijke romige saus kunt u het braadvocht met 1,5 dl kook room even laten inkoken. Pers de sinaasappels uit.

Wil je op de hoogte blijven. Erg mooi recept. Boen de citroen goed schoon. Bestrijk nu ook de bovenkant met wat lawrence of arabia imdb quotes het honingmengsel. Cheers, 10 november at Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Misschien herinneren jullie je nog de killer van een pulled pork die ik laatst maakte.

Berichtnavigatie

De smaak van het kruidenmengsel is redelijk, maar zou echt meer moeten zijn. Ik ga deze morgen maken voor de kerst. I always use normal temp. Leg het vlees op een rooster, in een braadslede.

Beantwoorden Monique Goed idee. HoofdgerechtenVlees Beenham honing mosterd uit de oven 12 december. Gemarineerde fricandeau op een groentebedje. Bekijk ook: Millefeuille met kip Filmpje: Trio van zalm Rosbief met aardappeltjes en truffelmayonaise Winterse stoofpie. Mooie foto ook : enne die pulled pork ga ik gelijk even uitchecken.

Related Posts

Beantwoorden Helen HandmadeHelen Ik schuif hem net voor de 2e keer deze kerst in de oven. Misschien herinneren jullie je nog de killer van een pulled pork die ik laatst maakte? Geplaatst op

 • Deze fricandeau kan je van varkensvlees maken maar je kan ook een kalfsfricandeau gebruiken in dit recept.
 • Boen de citroen goed schoon.
 • Een waanzinnig lekker gerecht bestaande uit maar 5 ingrediënten welke ook nog eens makkelijk is om te maken.
 • Beenham honing mosterd uit de oven.

Deze varkensfricandeau uit de oven is een prachtige maaltijd, een makkelijk te bereiden gerecht als je mensen wilt verrassen. Bekijk ook mijn andere lekkere recepten voor nog meer inspiratie en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief. Gehaktbal van kip met ei 1 april  door NoSalt Published 1 april Last modified fricandeau met honing uit de oven januari Verhit als het vlees klaar is de grill op de hoogste stand. Helemaal klaar met dit menu 12 december at It looks delicious.

Subnavigatie

Beantwoorden Ron W. Nieuws ma 29 jul FAO: milieudruk beter afwegen tegen hoge voedingswaarden vlees Als je de bijzonder hoge voedingswaarde van vlees en andere dierlijke producten en de milieu-impact daarvan beter tegen elkaar afweegt, dan scoren vlees, kaas en vis.

Geplaatst op Mediterraan Hoofdgerecht.

Beantwoorden Monique Goed idee. Wist u dat… veel soorten wit vlees zich bijzonder goed laten begeleiden door een saus op basis van vruchten. De fricandeau kun je warm eten tijdens het kerstdiner, maar ook koud tijdens het kerstontbijt of de kerstlunch. De pre-order is nu van start.

Andere artikelen:

 1. Chanou - 15.08.2019 11:36

  Meng de honing met de basterdsuiker, de citroenrasp en het sap.

  Sidar - 13.08.2019 18:42

  Schnitzelrolletjes met rauwe ham en banaan.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *