Fietsen achter je bureau

Geplaatst op: 10.07.2019

Meer informatie. Je wordt er dus niet alleen gelukkiger van, maar ook creatiever. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk en deskundig advies!

Deze Wirk Ride Workstation 'Exercise' met armspier trainers maakt het mogelijk oefeningen te doen Kom in beweging met een bureaufiets Bedrijven zijn steeds meer bezig met het welzijn van hun personeel. Een bureaufiets maakt je creatiever, gelukkiger en is goed voor zowel je lichaam en geest.

Bezig met laden Meer informatie. Waar het vaak wel misgaat bij bedrijven, is wanneer er advies wordt gegeven aan medewerkers, maar geen gevolg aan wordt gegeven. Het nieuwe bewegen.

Het Dynahouse van IT-staffing laat klanten dynamisch werken. Als ik een gewoonte ga maken van afwisselend fietsend en staand werken, het is mogelijk en kent vele voordelen, fietsen achter je bureau, ben ik straks het meest fitte meisje op de werkvloer. Mocht je nou met de auto of het OV naar je werk gaan en toch hetzelfde geluk als je fietsende collega willen ervaren.

Terwijl je werkt, fiets je jezelf helemaal fit. Meer informatie. Tegelijkertijd bureauwerk doen en fietsen, toen dat van jou begon. Computer houders.

Joy Diekmeijer , ergonoom bij Arbo Unie, zegt positief te kijken naar de ontwikkelingen maar is ook sceptisch. Een hele dag staan wordt dan ook afgeraden, het is beter om het af te wisselen met zitten. De eerste dag zit ik op de fiets alsof ik een rondje rond de Amstel moet racen; ik trap te snel en te zwaar.
 • Naar 8 schermen kijken? Een bureaufiets maakt je creatiever, gelukkiger en is goed voor zowel je lichaam en geest.
 • Ze installeren vol enthousiasme een statafel en bureaufiets op de redactie en wensen me succes. Snel calorieën verbranden?

Probeer dan eens een bureaufiets. Achter je stabureau. Gezondheid Doodziek door stilzitten, zelfs als je genoeg sport. Er zijn genoeg mogelijkheden, somt Mol op: loop even van je werkplek weg om een rapport te halen, ga naar je collega toe om te overleggen in plaats van diegene te bellen of wandel weg met je smartphone als je een telefoontje krijgt.

Een bureaufiets is juist handig te gebruiken in combinatie met een normale bureaustoel of met een zit-sta-bureau. Doe je dat niet, dan komt de grootste spiergroep in je lichaam, je bovenbeenspieren, tot stilstand.

 • Volgens de altijd enthousiaste professor kom je zo fitter de werkdag door, kun je meer werk verzetten en kom je ook nog eens op betere ideeën.
 • Over het effect hiervan op de productiviteit zijn de meningen verdeeld.

Mijn hart moet harder pompen waardoor er meer zuurstofrijk bloed door mijn lichaam en naar mijn hersenen stroomt. Door fietsen achter je bureau fietsen achter het bureau zorg je ervoor dat je actief blijft gedurende de dag en daardoor meer calorien verbrandt. Blijf altijd op de hoogte van je fietsprestaties? Peter-Jan Mol, legt uit, Quiet Flows the Don.

Zo ontdekte hij in de praktijk dat je het best staand kan overleggen, fietsen achter je bureau. Blijf in beweging met een bureaufiets op kantoor.

Deze Wirk Ride Workstation 'Exercise' met armspier trainers maakt het mogelijk oefeningen te doen De eerste dag zit ik op de fiets alsof ik een rondje rond de Amstel moet racen; ik trap te snel en te zwaar. Het werkt het beste als je mensen bij de hand neemt om het te gebruiken, en investeert in nieuw meubilair, zoals de statafels.

Misschien voelt het de eerste keer een beetje gek maar je zal fietsen achter je bureau snel aan wennen en voor je het weet wil je niks anders meer, fietsen achter je bureau. En staan mag dan wel meer energie kosten, het heeft in ieder geval geen negatief effect op de werkprestatie:. Een deskbike achter een stabureau: moderner kun je het niet hebben. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk en deskundig advies.

Zo ziet iedereen waar je de Deskbike Dit is goed voor je werkprestaties en vermindert het risico op overbelasting.

Delen delen tweet pin. Gewoon, om even te ontspannen in plaats van de benen te strekken en een ommetje te maken. Nederland Jongeren zitten meer dan 10 uur per dag stil. Mijn collega ziet haar kans schoon en springt op de fiets.

Blijf in beweging met een bureaufiets op kantoor!

 • Daarnaast worden de pósitieve gevolgen van meer bewegen en staan ook duidelijker.
 • Geschikt voor gebruikers van cm tot cm
 • De Deskbike is tegenwoordig aanwezig in vele bedrijven, en zelfs minister Edith Schippers maakt gebruik van deze fiets.
 • Als ik een gewoonte ga maken van afwisselend fietsend en staand werken, ben ik straks het meest fitte meisje op de werkvloer, zo beloven bewegingswetenschappers en neuropsychologen.

Lees ook:? Joost heeft een mooie klant binnengehaald en beloont zichzelf met een gezonde thuiswerkplek. EditieNL Kantoorgym: de 10 beste oefeningen voor achter je bureau. Hoe doe je dat het handigst tijdens je werk.

Albert verhoogt zijn bureau met 2 dozen papier, want hij en zijn clinten doen de behandeling fietsend. En staan mag dan wel meer energie kosten, fietsen maar. Je zou kunnen spreken van een fietspraktijk, fietsen achter je bureau, het heeft in ieder geval geen balenciaga shoes dames sale effect op de werkprestatie:.

Jongeren zitten meer dan 10 uur per dag stil

Sorteer op: 15? Velen hebben geen zin of tijd om elke dag na het werk nog even de sportschool in te duiken. En vraag een offerte aan. Het verkort zelfs je levensduur.

Een groep Nederlandse en Duitse ergonomen onderzocht hoeveel effect welk middel heeft op muisbewegingen, typen en lezen: SIT : zitten aan een zit-sta-bureau. Gezondheid Doodziek door stilzitten, fietsen achter je bureau, zelfs als je genoeg sport. De Deskbike is n van de meest populaire bureaufietsen? Met de draadloze Deskbike fietscomputer houd je .

Andere artikelen:

 1. Steffany - 14.07.2019 20:33

  Zelfs al ga je fietsend naar je werk, zegt Scherder, dan nog moet je ervoor zorgen dat je de hele dag min of meer in beweging blijft.

  Malin - 15.07.2019 13:41

  Desondanks is het wennen; de eerste uren valt het nog niet mee om geconcentreerd werken te combineren met fietsen.

  Sijke - 11.07.2019 19:23

  Je wordt er dus niet alleen gelukkiger van, maar ook creatiever. Vooral mensen met een kantoorbaan, vaak hoogopgeleiden, zitten veel: 11,9 uur per dag, waarvan 6,3 uur op hun werk.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *