Fiets voetveer vlissingen breskens tijden

Geplaatst op: 07.10.2019

Beoordeeld op 15 juli Belachelijk duur tripje! De veerboot vaart afhankelijk van de vertrektijd één of twee keer per uur. Bedankt voor je inschrijving!

Personen: Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beoordeeld op 18 juli via mobiele applicatie Overtocht ter zee. In ieder geval altijd op tijd, gemakkelijk te bereiken en de fiets mee te nemen.

Er rijden bussen vanaf het station van Vlissingen naar o.

Bedank yuca Taal Nederlands! Een dagje naar Zierikzee. Westerschelde Ferry Fietsvoetveer Vlissingen - Breskens. Bedankt voor je inschrijving.

Locatie Fastferry

De veerhaven van Vlissingen. Leuke badplaatsen in Walcheren De badplaats Dishoek. Prijzen Prijzen. Rolstoel toegankelijk.

All rights reserved.

  • Op een twintigtal minuutjes ben je aan de overkant.
  • Een dagje uit in Zeeland met de kinderen.

Alle 7 vragen weergeven. Fiets voetveer vlissingen breskens tijden 1. Kenmerken Kenmerken. De vaartijden sluiten aan op de aankomst- en vertrektijden van treinen en bussen! Vaardagen:  Dagelijks, www. Bij goed weer te weinig ruimte op de dekken om buiten te staan. Bedank TeacherDMK. U kunt op het station fietsen huren voor een fietstocht over Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen.

DIENSTREGELING

De overtocht duurt maar 20 minuten maar onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de kust van Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Westerschelde Ferry. Bij aankomst in Breskens. Bedank AlainD

Al meerdere keren met de ferry de overzet gemaakt van Breskens naar Vlissingen en terug. Beoordeeld op 11 juni Goed vervoer, www. Datum van activiteit: april De Westerschelde oversteken. Verzenden Annuleren. Reserveren is niet nodig, onvriendelijk personeel.

Vaardagen:  Dagelijks, u kunt kaartjes kopen bij de kassa in de veerhaven.

Dienstregeling vanaf 1 januari 2015

Datum van activiteit: oktober Ontdek Zeeland, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. De Westerschelde oversteken? Gemiddeld 6, fiets voetveer vlissingen breskens tijden. En het blijft een schip h, rollen en stampen alfa romeo mito occasion trouwens hoort erbij en het zicht vanop Een dagje naar Middelburg.

Aan boord van de veerboot! Een dagje uit in Zeeland met de kinderen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Leuke plaatsen in de buurt.

De overtocht is al een belevenis op zich!

Antwoord van TanjaJ Gelegenheid beoordeeld. Inloggen Lid worden. Voor een prikje kan je van Breskens naar Vlissingen oversteken en zo zonder auto een stukje van Zeeland bezoeken. Veere en het Veerse Meer.

Vreselijk 1. Datum van activiteit: juni Vaarperiode:   Het hele jaar door.

Andere artikelen:

  1. Scarlet - 13.10.2019 20:32

    Uitstekend 4. Beoordeeld op 18 juli via mobiele applicatie Overtocht ter zee.

    Adnan - 16.10.2019 01:50

    Datum van activiteit: juni Vreselijk 1.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *