Egr klep schoonmaken skoda fabia

Geplaatst op: 08.10.2019

Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. Koeling van EGR klep defect. En als je het zelf niet wil doen dan betaal je toch gewoon lekker euro aan een garage die precies hetzelfde doet.

De turbo blijft schoon, doordat er geen roetafzettingen plaatsvinden. U kunt ook kiezen voor het uitprogrammeren van de EGR klep in combinatie met chiptuning. Zelf EGR klep vervangen - verwijderen en reinigen: Doordat er door de EGR klep vervuilde uitlaatgassen worden verplaatst, zal de klep na verloop van tijd sterk vervuilen. Interessante info is ook of dit nog binnen de twee jaar garantie viel of niet, en zo nee hoeveel je er over heen zat.

Ik zal later mijn relaas hier vermelden. Joske , Ongelezen bericht door nicpat » 05 dec

Waarom een defecte EGR klep niet vervangen. Robert A. Overige autoweetjes. Het gaat om deze: van een 1. Wat kan en op welke manier ik ondernemen tegen deze situatie!

De verontreiniging is zeer hardnekkig. Quote Pobresh EGR
  • Voor het reinigen van een EGR klep bestaat een bepaald soort schuim waar de onderdelen na demontage mee ingespoten kunnen worden.
  • Ongelezen bericht door bartsscooterservice » 03 feb

Waarom een defecte EGR klep niet vervangen?

Dit wordt meer 'geblazen' door het vacuüm wat ontstaat bij het leveren van vermogen energie. Ik ben zelf ook meer fan van EricTheCarGuy maar helaas heeft hij nog geen filmpje online staan van dit probleem. Zelf vind ik het dus erg snel en die klep is niet bepaald gratis terwijl het best makkelijk te monteren is bij de meeste wagens.

De computer Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Sommigen zelfs al bij, in mijn ogen, weinig kilometers. Edited November 14, by EdK van paatje plaatje gemaakt.

Dit is dan toch 'n doorbraak of zie ik iets over 't hoofd. Daar zit dan dus ook de EGR klep in de buurt gemonteerd. Ik heb egr klep schoonmaken skoda fabia meiden van holland hard kpn precies met km-standen bij gehouden, maar wel is enkele dagen terug het lampje van de uitlaatgasproblemen gaan branden en nu voor de 3e keer gevoel om de.

Ook in het motormanagement systeem moet dit worden gewijzigd. Ook in mijn auto bleef het lampje 'uitlaatgassencontrolesysteem' branden uitlaatgassen niet in orde? Bedankt voor de reacties.

EGR Klep Reiniger KIT

Neuh, dat lijkt me niet verstandig idd. Je moet ingelogd zijn om hier te kunnen reageren. Werking - Vervangen Uitlaat systeem: Het uitlaatsysteem onder uw auto vervult een aantal belangrijke functies.

Ongelezen bericht door kokka » 05 dec

Doordat er uitlaatgassen terug in de motor komen ontstaat er veel roetaanslag. Maar de egr e. Na het toevoegen van dit spul heb ik een versnelling lager gereden en tot nu toe komt de storing niet terug. You can post now and register later. Na 50 km met lampje aan, egr klep schoonmaken skoda fabia, 10 minuten gestopt opnieuw gestart en weer dat lampje aan? Lees hier meer over werking en onderhoud roetfilter.

Mogelijke problemen EGR klep:

En er zitten nogal wat klepjes. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Ongelezen bericht door smilie » 03 feb

  • Posted July 6,
  • Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven.
  • Uiteindelijk kreeg ik een tel, van PON klanten service dat er een nieuwe coulance regeling aan kwam.
  • Bovendien gebruik je gezond verstand.

Waar zitten deze filters en waar dienen ze voor. Je moet ingelogd zijn om hier te kunnen reageren? Reinigen EGR klep Fabia 1.

Of is het aan te raden EGR reinigingsvloeistof in de brandstof te doen. Word nu abonnee. Autoliefde roest niet Sorry, zijn de kosten Euro. Indien ja, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. ElScorpione een storing kan ontstaan omdat de motor aan andere omstandigheden dan normaal wordt blootgesteld? Lees hier meer over alle filters in uw egr klep schoonmaken skoda fabia.

Hoe werkt een EGR systeem?

Waar zitten deze filters en waar dienen ze voor? Daar de garantietermijn net geen 2 maanden! Zo is door het gesis goed Reageren Reageren met quote.

Geen enkele motor wil uitlaatgassen terug in de cilinders, alleen verse lucht is wat je in de cilinders wil. Werking - Vervangen Uitlaat systeem: Het uitlaatsysteem onder uw auto vervult een aantal belangrijke functies. Joske Volgens heeft de inlaat lucht egr klep schoonmaken skoda fabia een temperatuur van 35 graden.

Ook in mijn auto bleef het lampje 'uitlaatgassencontrolesysteem' branden uitlaatgassen niet in orde.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *