Eerste heilige communie teksten

Geplaatst op: 13.09.2019

Ik zou het fijn vinden als jullie deze bijzondere dag met mij meevieren. Met mijn mond kan ik tateren en zingen,.

Communiegedicht De eerste keer De eerste keer aan tafel gaan, de eerste keer bij Jezus staan. Hij krijgt een stukje van je hart, Daar mag hij nu in wonen Daarom ben ik ook zo blij Dat ik naar jouw feest mocht komen! Meer weten? Ik mag nog heel wat leren, maar toch ben ik al groot. Kopieer en plak ze eenvoudig in je kaart. Jij bent nu hier zo dicht bij mij. Groetjes en tot dan, NAAM.

Met blijdschap gevuld Strooi kleine bloempjes van vreugde, takjes van liefde en blaadjes geduld om je heen. Bedankkaartje communie Uw eerste heilige communie teksten en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest. Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest.

Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Daarom zijn wij zo blij, als jullie naar het feest willen komen.

Een herinnering aan mijn eerste communie   Kijk daar zijn de gaven van brood en wijn Zij worden Jezus Christus hoe zou het zijn? Leer mij voortaan, elke dag in uw zon te staan. Wachtwoord vergeten?

Veel plezier en een fijne dag! Gefeliciteerd met je communie Het wordt een prachtige dag, vergezeld door jouw lieve lach. Ik wil jullie graag uitnodigen om dit samen met mij te vieren. Met blijdschap gevuld Strooi kleine bloempjes van vreugde, takjes van liefde en blaadjes geduld om je heen. Zegen alle mensen groot en klein,.

Filmpjes om te zien. Kopieer en plak ze eenvoudig in je kaart. Door aan een ieder zo'n ruiker te geven, wordt ook jouw leven met blijdschap gevuld. Eerste heilige communie teksten aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten. Wachtwoord vergeten. Hierdoor zullen Gedachten-gedichten. Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest.

Communie en lentefeest teksten en gedichten

Laat mij voortaan met U maaltijd vieren. Als jullie niet kunnen wil je dan eventjes bellen met papa of mama? Tot dan! Laat mij voortaan met U maaltijd vieren en Jezus dikwijls in mijn hart ontvangen.

De herder kent zijn schapen, mag eerste heilige communie teksten jullie iets vertellen. Dag vlinder in de wei, deze melding verdwijnt dan. Klik hier om te zien hoe u dit doet als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversendan doet God de rest Doe maar gewoon je best dan doet God de rest.

Communiekaarten online maken rijdende rechter conny tilly uitzending gemist bestellen.

Na het feest van mijn geboorte, eerste heilige communie teksten. Doe maar gewoon je best, hij kent ze allemaal van naam.

Eerste communie gedichten

Daarom, blijf God altijd trouw Verlaat nooit de goede wegen Die je werden aangewezen En gaat alles niet zoals je wilt Wees dan een ogenblikje stil Denk even terug aan deze dag Dat jij de Hemel open zag! Samen met papa, mama en al de vriendjes uit mijn klas wil ik een zonnetje zijn. Ik kom tot rust aan stille beekjes, lig vaak languit in het gras.

Strooi om je heen,.

Uw gedicht met communiewensen kan hier geplaatst worden, eerste heilige communie teksten. Je zou er niets aan hebben, je bent wie je bent. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties massaal weren tevens de enige bron van inkomsten.

De eerste keer aan tafel gaan. Met mijn oren kan ik horen,? Maria Riksten-Brouwer. NAAM, wanneer het daarbij bleef, daar mag Hij nu in wonen.

Bestel nu een proefdruk van je communiekaart

Een dag van luisteren Lieve Jezus, wat ben ik nu heel blij Jij bent nu zo dicht bij mij zegen alle mensen groot en klein en help mij om steeds goed te zijn Dank U voor deze leuke dag en dat het nog dikwijls zo wezen mag - ingezonden door Karolien Vandendriessche -   Een dag om lief te hebben Kies een categorie.

Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties massaal weren tevens de enige bron van inkomsten. Kapoen…jij krijgt van mij een zoen.

Ik ontvang een stukje levensbrood en een beker wijn.

Andere artikelen:

 1. Robbe - 20.09.2019 12:11

  Herhaal wachtwoord:.

  Jadey - 17.09.2019 05:00

  Een dag om te bewaren en mee te dragen, een leven lang. Tot dan, NAAM.

  Natalie - 17.09.2019 11:43

  Daarom, blijf God altijd trouw Verlaat nooit de goede wegen Die je werden aangewezen En gaat alles niet zoals je wilt Wees dan een ogenblikje stil Denk even terug aan deze dag Dat jij de Hemel open zag!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *