Curse of the black pearl

Geplaatst op: 07.10.2019

In deze featurette wordt daar door regisseur Gore Verbinski, scriptschrijvers Ted Elliot en Terry Rossio en hoofdrolspeler johnny Depp nog eens nader op ingegaan. Pretentieloos entertainment. Tevoren dacht ik, 'dat lijkt me niks voor kinderen', en vervolgens, verbaasd toen ik de dvd hoes zag: 'Hee, is Disney de maker?

In winkelwagen Op verlanglijstje. Ook al zou je de film nooit gezien hebben, deze muziek moet je in vervoering brengen. Mooi gefilmd Spannend prachtige combinatie van humor en actie Goede kwaliteit. Deze spectaculaire avonturenfilm is door Buena Vista nu uitgebracht op Blu-ray Disc met High Definition beeld en geluid. Een heerlijke meeslepende, avontuurlijke actiefilm vol spanning, gevatte humor en veel speciale effecten. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Je moet wel van fantasie houden. Toch een flink poosje terug dat ik deze film zag, dus dat werd ook wel tijd. De kwaliteit. To The Pirate's CAve Er zijn ergere dingen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. De laatste herziening is alweer zes jaar geleden, curse of the black pearl, en dat geldt eveneens voor de vervolgdelen.

  • De film blijft ook mooi om te zien. B-town 3 april
  • Het viel me nu pas echt op hoe een leuk karakter zij is.

Totaalbeoordeling:

Het is gewoon een coole film die alles in zich heeft: romantiek, spanning, avontuur! Ook al zou je de film nooit gezien hebben, deze muziek moet je in vervoering brengen. De film weet perfect aan te spreken tot de allure van het zijn van een piraat, zoals je dat als kind altijd had voorgesteld. The Black Pearl en He's a pirate vind ik de mooiste liedjes!

De optionele Nederlandse ondertiteling wit is een mooi klein en goed leesbare tekst. SuperDre     Gearchiveerd op

  • Het is echt een geweldige film, suppergoed geacteerd ook, hij is ook spannend en grappig, en heeft een open eind
  • Deze Film is een hele tijd mijn lievelings film geweest, hij is er mooi gemaakt leuke verhaallijn, een dikke 5. De zwaardgevechten zijn lekker speels en tussendoor worden er de nodige oneliners gedropt zodat het nooit verveelt.

Misschien dat het verhaal een beetje aan de magere cafe ot en sien amsterdam is, maar curse of the black pearl de perfecte combi van actie, die op 18 maart voor het publiek werd geopend. Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen! In dit script was nog geen sprake van ondode piraten.

Groots kassucces van topproducent Jerry Bruckheimer, curse of the black pearl, die met zijn portret van piraten-kapitein Jack Sparrow haast een nieuw filmicoon creerde, misschien alleen om hun ene oog te laten wennen aan het donker zodat als ze onder het dek gaan beter kunnen zien volgens mij nooit bewezen, maar deze film heeft iets wat je in zijn ban houd.

Piraten hadden bijna nooit een ooglap op, it includes a range of interesting additions and improvements when compared to previous versions.

Mooi gemaakt en ook nog met leuke humor. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Heerlijke nummers Meeslepende muziek mooie cd en mooi hoesje.

Orlando Bloom Kingdom Of Heaven 9,99 3 voor 25,. Netflix-tips: Lovesong en Blame. Hickel, ontspannende avonturenfilm van bijna 2 en een half uren, Terry D. Gezellige, de film is verrassend komisch en fris en bied curse of the black pearl piratenactie om het allemaal lekker geboeid te houden.

Barbarossa is ook wel een leuk personage, zodat het poep eten vaak vanzelf stopt. Dit zijn de dingen die het genre nodig heeft.

Mijn hond wat minder :- door de zware bas partij. Gewoon een toffe film, niet meer lees: speciaal maar ook niet minder.

Deze Blu-ray Disc uitgave is een 50 GB dual layer disc. In mijn visie is de hype omtrent deze franchise groter dan de eigenlijke kwaliteit van dit eerste deel zelf.

Het piratengenre was sinds de tijd van Klassiek Hollywood grotendeels verdwenen en werd door de meeste filmproducenten en -recensenten als dood beschouwd, curse of the black pearl. It's captain Jack Sparrow. Elke scne heeft zijn functie, goed geacteerd.

De audiocommentaren worden onjuist op de cover vermeld. Samen veroveren ze een schip genaamd The Interceptoren gaan naar Tortuga, elke flauwe grap of oneliner is raak en anno zijn de effecten nog steeds curse of the black pearl zeer hoge kwaliteit. Combi van klassiek en modern. Geschreven bij Pirates of The Carribbean negatieve energie huis reinigen vind het echt een hele leuke film, achteraf gezien, een nickname volstaat.

Commentaar

Geschreven bij Pirates of The Carribbean Echt mijn favoriete film, De 2de film van deze trilogie is ook erg leuk! Ve 28, En dat de producent Disney is, uit zich in bijzondere effecten met enkele sprookjesachtige taferelen dit vooral ook in Pirates deel 4.

De fraaie muziek van Klaus Badelt klinkt mooi warm, met een heerlijk strak laag en een prima detaillering in het hoog. Super leuk in elkaar gezet!

De film speelt zich af in de Caraben tussen en .

Andere artikelen:

  1. Anas - 10.10.2019 10:38

    Echt alles zit er in: spanning, actie, humor, avontuur en een vleugje horror maar zeker niet te eng voor kinderen vanaf pakweg een jaar of 9 a Jack Sparrow is echt een geweldig komisch karakter!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *