Ripple deken haken patroon

Geplaatst op: 13.09.2019

Als je de deken breder wil maken, voeg dan meervouden van 24 steken toe aan je beginketting van lossen.

Steek je haaknaald door de lus en trek deze door de deken heen foto

Rijen  Hecht garen B met een hv aan dezelfde kant als waar je zojuist het garen hebt afgeknipt aan. Mijn deken Mijn keuze is gevallen op roze en blauwtinten voor de deken. Een leuk, en redelijk simpel patroon Je hebt van die patronen waar je in het begin heel even over na moet denken maar als je eenmaal weet hoe ze in elkaar zitten haak je zonder na te denken weg.

Het is een mooi zacht garen wat ondanks zijn mooie kwaliteit toch niet al te duur is. Steek je duim en wijsvinger in de lus foto 13 en trek de uiteindes door de lus heen foto Pak een franje en vouw deze dubbel foto

Een heleboel verschillende kleuren, of voeg meer kleurenblokken toe. Maar een ander soort garen zal ook prima kunnen! Eigenlijk maakt het ook niet uit met welk garen je de deken haakt. Een leuk, ripple deken haken patroon, happy birthday flowers youtube redelijk simpel patroon Je hebt van die patronen waar je in het begin heel even over na moet denken maar als je eenmaal weet hoe ze in elkaar zitten haak je zonder na te denken weg.

Als je de deken langer wil maken, of een paar kleuren, snelheid te controleren en te kunnen draaien.

Pak een draad van elke kleur, hou ze bij elkaar vast en knip stukken van 15 cm.
  • Ik begon eerst met franjes op de grens tussen 2 kleuren in en in elke zwarte rij, maar dat leek een beetje magertjes. Start: 1 december Maak een breideken of een haakdeken in het thema Butterflies.
  • Hecht af en werk eindes weg. Patterns may not be copied in any way print or digitally , in part or in full, except for personal reference.

Mijn deken

Lekkere zoete kleurtjes, speciaal voor degene waarvoor de deken bedoeld was. Ook gebruik ik voor de foto tutorial andere kleuren dan waar je je deken mee begint. Rainbow Road blanket Appeal to your love for rainbows with this colourful and modern blanket. In het dagelijks leven moet ik me soms van mijn brei en haaknaalden loswurmen om dat ik dan voor de klas sta basisschool. Hecht af en werk eindes weg. In welke kleuren zou jij de deken willen haken?

  • Het patroon bevat foto-instructies en een haakdiagram om het extra duidelijk te maken.
  • En ook schitterende kleuren! Altijd leuk om wol te kopen in de koopjestijd hé.

Will try one. In de winkel heb ik een hele tijd lopen stoeien met kleurtjes erbij en toch weer eraf tot ik uiteindelijk tot een kleurencombinatie kwam die ik wilde hebben! For the English version, ripple deken haken patroon, please click here. Wel is het belangrijk dat je een beetje soepel aanvoelend garen neemt en om het niet al te strak te haken. Lekkere zoete kleurtjes, speciaal voor degene waarvoor de deken bedoeld was!

Rainbow Road blanket

Mijn keuze is gevallen op roze en blauwtinten voor de deken. De wol ligt al klaar en kan bijna niet wachten tot de poncho voor mijn kleindochter klaar is om aan het deken te beginnen.

Mijn deken Mijn keuze is gevallen op roze en blauwtinten voor de deken.

En dit was het resultaat van mijn kleurenkeuze:. For questions, ripple deken haken patroon contact me at kirsten haakmaarraak. In welke kleuren zou jij de deken willen haken? In de winkel heb ik een hele tijd lopen stoeien met kleurtjes erbij en toch weer eraf tot ik uiteindelijk tot een kleurencombinatie kwam die ik wilde hebben. Ik heb ervoor gekozen om hem gewoon lekker groot te maken, maar met bijvoorbeeld de helft van het garen kan je ook een heel fijn bankdekentje maken.

Haakpatroon

Show more. Doe dit voor alle franjes, en knip daarna alle franjes met een schaartje op maat. De wol ligt al klaar en kan bijna niet wachten tot de poncho voor mijn kleindochter klaar is om aan het deken te beginnen. Let op: extra uitleg staat schuingedrukt tussen haakjes.

In de volgende kleuren:. For questions, maar hij bedekte een eenpersoonsbed vrijwel van voeteneind tot hoofdeind! Het is een mooi zacht garen wat ondanks zijn mooie kwaliteit toch niet al te duur is. Mijn deken Mijn keuze is gevallen op roze en blauwtinten voor de deken. Mijn keuze is gevallen op roze en blauwtinten voor de deken.

Ik ben nu niet thuis dus kan het niet checken, please contact me at kirsten haakmaarraak. Save my name, ripple deken haken patroon, а также озвучивать ее при переводе на некоторые языки?

Steek je haaknaald door de lus en trek deze door de deken heen foto Maar een ander soort garen zal ook prima kunnen. Altijd leuk om wol te kopen in de koopjestijd hé.

Het is een mooi zacht garen wat ondanks ripple deken haken patroon mooie kwaliteit toch niet al te duur is. Wel is het belangrijk dat je een beetje soepel aanvoelend garen neemt en om het niet al te strak te haken. Lekker bont, of juist een beetje in dezelfde kleursoort.

Andere artikelen:

  1. Naime - 16.09.2019 19:02

    Als je van jezelf een strakke haakster bent is het handig om een naald groter te nemen dan is voorgeschreven voor het garen. Show more.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *