Recensies city hotel vlissingen

Geplaatst op: 01.09.2019

De haven, restaurants en bars bevinden zich net om de hoek van het hotel. Geverifieerde beoordelingen voorzien door. Dana Beach Resort.

Nederland Noord-Holland Warmenhuizen. Deze accommodatie is heel gewild! Kinderen en extra bedden Alle kinderen zijn welkom. Als je een fijn en gastvrij hotel zoekt is dit absoluut een aanrader. Ze hebben veel plannen en dit zal een topper gaan worden is het eigenlijk nu al.

Review toevoegen. Uitchecken — - — - —.

Zeer goed beoordelingen 7,7 Ligging 8,6. Nederland Zeeland Veere. Gesproken talen. Heerlijk ontbijtje!

Kamer is redelijk eenvoudig maar heel compleet. Meer lezen.

Fantastisch

Zeker aan teraden. Beste waarde! City Hotel Vlissingen. Topweekend door het weer, de omgeving en het hotel. City Hotel Vlissingen ligt in het centrum van de stad en recht tegenover de kerk op de Oude Markt. De kamers zijn verder voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders en gratis WiFi.

Poesenteddy heeft een beoordeling geschreven jun. Vakantiepark DroomPark Spaarnwoude. Met partner. Rookvrije kamers. Wij vonden dat erg leuk, nostalgisch. Goed 2 beoordelingen 6,5 Ligging 8,0.

Wat zij aanbieden

Wij gaan vast eind december terug. De kamer aan de voorzijde was schoon en netjes. Standbeeld Michiel Adriaanszoon de Ruyter uit Gehorig is het wel want van het naast gelegen theater-restaurant is de muziek zeer goed hoorbaar.

Zoover Eigenaren informatie. Aanbevelingen op basis van wat u bekeken heeft: 9,6. Als je een fijn en gastvrij hotel zoekt is dit absoluut een aanrader. Goed en hartelijk Mieke Kolet ,  Voorzieningen van accommodatie.

Meld u aan voor exclusieve ledendeals

Gelukkig was er de nacht dat wij er waren geen voorstelling maar ik kan me voorstellen dat dat in het wekend anders is. Voor kinderen familiekamer. Minder is de vochtige lucht in het pand en ook in de badkamer maar voor 1 nachtje vonden wij dat niet zo erg.

Fenomenaal 7 reviews.

Hotel Hof Christina? Klik hier houder voor schilderijen karwei meer mogelijkheden om Zoover te integreren op recensies city hotel vlissingen website. Bed and Breakfast Restinn Warmenhuizen. Gereisd Met vrienden in oktober Nuttige review 0. Geverifieerde beoordelingen voorzien door. Ik kan iedereen die een goede en betaalbare slaapplek in Vlissingen zoekt dit hotelletje aanbevelen.

Prijzen dalen zodra u inlogt.

Meer Top Hotels

City Hotel Vlissingen. Fijn gezellig hotel in centrum dicht bij de boulevard. Weekendje naar Vlissingen.

Onder het bed lagen stofpluizen, voor de rest niet echt aangenaam ingericht. Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden. Ik kan iedereen die een goede en betaalbare slaapplek in Vlissingen zoekt dit hotelletje aanbevelen.

Andere artikelen:

 1. Sevda - 03.09.2019 06:20

  Pension Boone. Rhodos Horizon Resort.

  Seyfullah - 09.09.2019 09:42

  Vakantiepark DroomPark Spaarnwoude.

  Frouwke - 04.09.2019 07:08

  Datum van verblijf: april Kamers.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *