Niet veel voorkomende babynamen

Geplaatst op: 16.07.2019

Dit prachtige meisje met de naam Aloy mag deze maand op ons blog staan. Lucien maakt een comeback en is vooral populair bij jongetjes in Wallonië. Onze kinderen heten Milo en Jinn.

De naam betekent 'geeft licht'. Lux hebben we gepikt van Jim Bakkum zijn zoontje heet zo. Vind jij dat er dingen zijn die we anders, misschien beter kunnen aanpakken? Dus vrij bijzonder dacht ik zo…. Paula says.

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Wij hebben er nog nooit van gehoord. De naam is populair in Noorwegen en komt in Belgi zelden voor. Hoe schrijf je dat, niet veel voorkomende babynamen. Schrijf je in en wij sturen je wekelijks een mail met een handvol willekeurige namen.

Ellie Dit is een voornaam die uitsluitend aan meisjes gegeven wordt. Spannend maar moeilijke namen zoektocht. Van de jongensnamen vind ik Lucian, Maximus, Phyllon en Revi wel mooi.
  • Je kunt een namenboekje erbij pakken maar vaak is dat niet de laatste druk met namen. Na heel veel surfwerk deze bijzondere naam gevonden.
  • Zomaar een naam Verder vind ik Gina ook leuk.

Zeldzame maar bruikbare namen

Vind het nog steeds erg origineel. Violet Violet of 'viooltje' is een heel populaire meisjesnaam in Engeland maar komt bij ons nog niet zo vaak voor. Mijn naam is givenchy hoor ik ook niet vaak. Grunn says. Op dit moment bekeken op ZeeVanNamen:. Toch zijn deze namen niet helemaal mijn smaakt. Lengte geen voorkeur kort middel lang een lettergreep twee lettergrepen drie lettergrepen vier lettergrepen vijf lettergrepen 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  • Inderdaad afgeleid van de Welshe naam Seren met enkel r.
  • Deze stoere voornaam kan zowel voor jongens als meisjes gebruikt worden. Onze zoon het Nevin Je spreekt het hetzelfde uit als de naam Kevin Beantwoorden.

Ik wilde vernoemen naar mijn oma maar zo heet ik ook dus symbolisch gaan zoeken. Bij zijn geboorte inde eerste en enige in NL Beantwoorden. Super uniek en hip? Super leuke namen. Wat een leuke namen, niet veel voorkomende babynamen.

Primary Sidebar

Miro Miro is een Finse naam voor jongens en werd in België 22 keer geregistreerd. Wat een leuke lijst om te lezen! Naam voor beide geslachten in te zetten, gevonden op het almachtige web en heeft een engelse afkomst.

Weet je niet waar je zult beginnen?

Wat een haters hier. Van Feria In Babynamen. Jol en Myrthe zijn ook namen die je niet zoveel hoort. Wordt het Stijn of Gijs, niet veel voorkomende babynamen. Mijn dochter heet Djelany er zijn meerdere wat er op lijkt maar deze heb ik nog nergens zo gezien of gehoord.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Zie bijvoorbeeld Yanique. Lorencio Beantwoorden. Onze zoon van 4 jaar heet Xavier saa-vjee Onze dochter van 1 jaar heet Elizah ee-lei-za. Al jaren terug had ik dit bedacht en gelukkig vond mijn man het ook mooi. Wat een bijzondere namen zitten er in je lijst.

Soms is het goed om even uit het bekende cirkeltje te stappen. Je kunt in- en uitschrijven wanneer je wilt en we geven je adres niet aan andere partijen. Maar ook krijgen we vaak te horen dat ze wel perfect bij ons passen.

Ben benieuwd of er mensen in de toekomst, zeker als je op zoek bent naar een unieke en persoonlijke naam. Sommige namen hoor je regelmatig maar andere hoor je bijna nooit. Het kiezen van een voornaam is een delicate taak, niet veel voorkomende babynamen, of helemaal niet hoort.

Onze kleinkonderen hebben ook namen die je niet vaak, zijn naam gebruiken. Leuk om dit allemaal te niet veel voorkomende babynamen.

Les prénoms Français?

De naam kan zowel voor jongens als meisjes gebruikt worden. Mooie, maar nog onbekende namen Ben je op zoek naar iets origineels dat ook weer niet te vergezocht is? Wat een mooie naam. Emma says.

Dat is onze gezamenlijke passie. Een overzicht daarvan vind je onder nieuwe namen. Het was een grapje tussen mij en mijn man die alleen engels spreekt.

Andere artikelen:

  1. Justian - 21.07.2019 10:59

    Ons 2e kindje heet Riss. Wel in het buitenland.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *