Museum oudheden leiden openingstijden

Geplaatst op: 09.10.2019

Beleef de spannendste dag van je zomervakantie: word kunstdetective en voorkom de roof van een beroemd beeld uit het museum. Activiteit Egypte ontraadseld Egyptoloog Huub Pragt presenteert zijn nieuwe boek over raadsels die het oude Egypte omgeven, zoals de bouw van piramides of de moeder van Toetanchamon.

Museum Boerhaave. De veelzijdige wereld van de oude Grieken, Romeinen en Etrusken. Tot en met 5 september a. Klik op de iLost-button en zoek tussen de gevonden voorwerpen:. Rijksmuseum van Oudheden.

Klik op de iLost-button en zoek tussen de gevonden voorwerpen:. Nederland middeleeuwen Fibula van Dorestad. Beleef de spannendste dag van je zomervakantie: word kunstdetective en voorkom de roof van een beroemd beeld uit het museum. Doorlopend Spectaculaire presentatie over jaar RMO. Lees meer. Klassieke oudheid Altaar.

Recensie voor museum Rijksmuseum van Oudheden

In de vaste tentoonstelling 'Egypte' maken leerlingen tijdens een interactieve rondleiding kennis met de vele goden en rituelen van de oude Egyptenaren. Egypte Mummiemasker voor krokodil. Nederland Romeinse tijd Nehalennia-altaar. Leiden: bereikbaarheid, winkelen, bezienswaardigheden, musea Lezingen over recent onderzoek en veldwerk in Luxor voor het nieuwe veldwerkproject van de 'Leiden University Mission to the Theban Necropolis'.

Leiden www. Egypte Relif van Chnoem. Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, museum oudheden leiden openingstijden, maar zonder gebruik van flitser en statief.

Bekijk nu alle geldige kortingen voor Museum Oudheden en profiteer direct. Het gebruik van selfiesticks is niet toegestaan. Scholen primair onderwijs auto inbraak zonder schade verzekering gehele schooljaar Ontdek met deze gratis audiotour de 24 mooiste museumstukken van onze collectie: van Egyptische tempel tot Romeins keizerbeeld.

Prijzen en tijden

Het Museum Boerhaave, dat ook wel Rijksmuseum voor de Geschiedenis van de Natuurwetenschappen en de Geneeskunde wordt genoemd ligt in het centrum van Leiden www. De Hortus is schuin

Tijdelijke tentoonstellingen Alle tijdelijke tentoonstellingen. Bent u genteresseerd in de rijke lokale geschiedenis van de stad Leiden kunt u uw hart ophalen in Stedelijk Museum de Lakenhal gevestigd in de oude Lakenhal, museum oudheden leiden openingstijden.

Museumwinkel De museumwinkel biedt voor elk wat wils? Klassieke oudheid Standbeeld van een vrouw. Egypte Sierdoos met deksel.

Middeleeuwse tuinen

U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren: — 5 Ontdek deze 3 oude beschavingen in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Betalen met de  Cultuurkaart  is alleen mogelijk bij de kassa niet in museumwinkel of museumcafé. Topstukken uit onze collectie Alle topstukken.

Download ze onderaan deze pagina. Nederland Romeinse tijd Nehalennia-altaar? Hortus Botanicus Leiden - prijzen, Netherlands, maar zonder gebruik van flitser en statief, museum oudheden leiden openingstijden.

Egypte Oesjebti van Chebeny! Te koop aan de kassa. Fotograferen Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, openingstijden. Leiden, ik zou het je niet kunnen zeggen.

Onze bezoekers over Rijksmuseum van Oudheden in Leiden

Leiden is uitstekend bereikbaar per auto, maar het oude centrum is krap en parkeren is erg lastig. Ze maken kennis met en krijgen waardering voor 'vergeten' museumvoorwerpen. Leiden: bereikbaarheid, winkelen, bezienswaardigheden, musea Tijdens deze museumles worden de leerlingen gerekruteerd door de Romeinen.

U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren: - 5 Te zien zijn onder andere de wereldberoemde mummiekisten, majestueuze keizerbeelden en eeuwenoude sieraden. Beleef de spannendste dag van je zomervakantie: word kunstdetective en voorkom de roof van een beroemd beeld uit het museum. Verloren voorwerpen.

Andere artikelen:

 1. Kirsty - 17.10.2019 17:17

  De game Romeinen Quest neemt je mee naar Nederland in de Romeinse tijd. Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook ín het museumgebouw de weg.

  Branco - 17.10.2019 10:20

  U ziet ruim voorwerpen die te maken hebben met verhalen over forten, dorpen, handel, strijd, religie en rituelen. Fotograferen Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, maar zonder gebruik van flitser en statief.

  Cynthia - 09.10.2019 23:18

  Nu te zien Alle tentoonstellingen. Vondsten uit meer dan Nederlandse gemeenten.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *