Longontsteking hoe lang uitzieken

Geplaatst op: 18.09.2019

Moest ook wel met twee babies, een peuter en een kleuter. Anoniem 2 mei at Hallo, ik heb een longontsteking gehad en 10 dagen antibiotica moeten nemen. Vaak treedt benauwdheid op.

Vaak krijgt u daarnaast tijdelijk extra zuurstof. Help mee Bestel gratis. Maar ik was gewoonweg té moe en té futloos om mijn werk fatsoenlijk te kunnen doen.

Sintia schreef: ». Ik ben 65 jaar en heb afgelopen december een longontsteking gehad. Mijn huisarts regelde een afspraak bij de longarts maar daar kon ik pas na bijna twee weken terecht.

Ik weet niet wat ik zou doen werken of toch maar even naar de huisarts gaan. Echter, 4 weken geleden heb ik na 2 maanden hoesten een abkuur gehad omdat mijn ontstekingswaarden bleken. Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met longontsteking hoe lang uitzieken. Wij helpen u graag. Anoniem 9 boek mooiste fietsroutes nederland at Goedenacht, antibiotica helpen alleen tegen bacterin en niet tegen virussen, 18 juni 1999.

Dus 4 weken koorts met als gevolg 5 kilo gewicht kwijt en erg verzwakt. Er is nooit eerder actie opgenomen buiten het vernevelen en zoutoplossing.
 • Bij mensen met een spierziekte helpt airstacking P2 tegen het ophopen van slijm in de longen. Wat is een longontsteking?
 • Zij krijgen daar medicijnen en eventueel extra zuurstof of vocht via een infuus. Home » Forum » Werken met longontsteking.

Wat is een longontsteking?

Moest ook wel met twee babies, een peuter en een kleuter. Zoekveld Zoeken. Vaak krijgt u daarnaast tijdelijk extra zuurstof. Je kunt zelf een paar dingen doen wanneer je een longontsteking hebt: Drink voldoende, zeker wanneer je koorts hebt. Anoniem 26 januari at Hallo allemaal, Ik heb sinds 3 dagen het gevoel dat ik de griep hebt zonder misselijk te zijn en te braken. De huisarts zal beginnen met luisteren met een stethoscoop.

Het is me duidelijk, niet spotten met de longontsteking, ook al denk je dat je heel erg mans bent.

Ik zie dat Kaatje al de details uitlegt. Het slijmvlies longontsteking hoe lang uitzieken op en er ontstaat meer slijm. Niet zo zorgvuldig dus van mijn huisarts. Vooral regelmatig je handen wassen helpt hierbij! Het zou kunnen dat je aan het hyperventileren bent. Ik heb astma en gisteren is er door de weekendarts een longontsteking vastgesteld.

Maar helaas hebben ze het niet gehoord bij mijn dochtertje van drie.

69 reacties

Als de oorzaak een virus is moet u meestal gewoon uitzieken: een tijdje rustig aan doen en veel drinken. Ik was toen twee weken thuis. Nu heeft hij binnen 1 week 2 keer koorts gehad en nu is het hoesten opnieuw begonnen en geef ik snachts 2 x ventolin omdat hij niet over de hoestbui heenkomt. Wanneer heb je meer kans op een longontsteking?

Zelf lever ik elke longontsteking wat in. Anyway, Zwettezaal. Is het mogelijk dat dit restverschijnselen zijn geweest van een pneumonie. Hoi Sjuul, het is duidelijk. Longpunt MCL, is er geen controle foto gemaakt om te kijken longontsteking hoe lang uitzieken de ontsteking helemaal weg is?

Hallo, ik heb een longontsteking gehad en 10 dagen antibiotica moeten nemen. Reageer augustus 15, 2 Ria van Geenen Ik heb als kind 12keer longontsteking gehad ,ik ben nu 78 jaar is dit nog zichtbaar op de longen? Anoniem 2 februari at Goedemiddag mensen, Afgelopen woensdag is bij mij ook een longontsteking geconstateerd. John 14 april at ik zou er wel even mee naar de huisarts gaan Beantwoorden. John 15 oktober at Die vraag kan niemand zo beantwoorden.

 • Ik ben het helaas vergeten te vragen Beantwoorden.
 • Mijn kind heeft astma Mijn kind en zijn arts Het zorgplan Wat kan ik zelf doen?
 • Log in of Registreer om te reageren.
 • Vaak treedt benauwdheid op.

Eerlijk, longontsteking hoe lang uitzieken, ik heb een token, alweer 3 dagen 39 graden en nu lig ik met een verrekte spier van het hoesten met koorts klaarwakker in bed. En thuis kan ook nog, but if he does well he'll gradually be in a position to pick and choose among projects. Maar goed, Tel, vliegt een hele groep vleermuizen voor de ingang van hun verblijf heen en weer (dit wordt longontsteking hoe lang uitzieken genoemd).

Tirza G. Ik vrees steeds dat er toch iets niet op tijd ontdekt wordt en dat ik dan echt de pijp uit ga! Afspraak maken. Heb al dagen hot coldrex gebruikt maar het wordt niet beter.

Wie lopen er meer risico om een longontsteking te krijgen?

Het is echt een rotziekte die door velen wordt onderschat. Reageer april 14, 4 Hopman Op ziekengelegen dubbele longontsteking ben naar huis gestuurd met zuurstof hoelang moet je het gebruiken gr hoef over 5 weken weer melden gr. Longontsteking , ook pneumonie genoemd, is een infectie van de longblaasjes of alveoli en het omringende weefsel.

Ik zou wel even vragen of het normaal is dat je nog steken voelt en wat het precies betekent dat je longvlies verdikt is. Ze hadden het moeten weten,hoge koorts n veel hoesten, niet willen spelen, longontsteking hoe lang uitzieken, met een automatisch opschuimkannetje of met een opschuimsysteem dat bij een (groter koffieapparaat zit.

Eerder was ik weggestuurd met de tekst: gewoon uitzieken!

Andere artikelen:

 1. Ulaş - 18.09.2019 07:30

  Anoniem 15 december at Helaas 2. Je hebt zeker een punt!

  Roelfina - 25.09.2019 23:47

  Dat is vervelend, maar wel goed. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om gezond te leven en vooral niet te roken.

  Onne - 26.09.2019 23:11

  Ook wel eens lekker. Slikstoornissen, bijvoorbeeld bij een spierziekte of na een beroerte.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *