Land rover range rover sport

Geplaatst op: 09.09.2019

Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald. Please enable javascript on your browser.

Matrix LED-koplampen verfraaien het exterieur van de auto nog verder en het interieur is uitgevoerd met zetelbekleding in geperforeerd Windsor leder. De Range Rover Sport SVR biedt opwindende prestaties, dankzij de sportief afgestemde wielophanging, die is geoptimaliseerd voor prestaties en een betere wendbaarheid. Van puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning is elke motor van de Range Rover Sport geoptimaliseerd voor specifieke kenmerken. Ambianceverlichting Leeslampjes achter Leeslampjes vóór, interieurverlichting in hemelconsole en verlichting in dashboardkastje en bagageruimte Verlichting in de bagageruimte.

Een gamma krachtige motoren maakt indrukwekkende prestaties op de weg mogelijk.

Range Rover Sport SD4 2. De Land Rover Activity Key optie bestaat uit een robuuste, volledig waterdichte polsband.

De karakteristieke cockpit is ingrijpend vernieuwd. Dynamic Response land rover range rover sport de wendbaarheid, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's! Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, de prestaties op de weg en het comfort via een hydraulisch anti-overhelsysteem.

Elk element is zorgvuldig ontworpen en prachtig uitgevoerd. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.
 • Nieuwe, in de flanken doorlopende LED-koplampen en achterlichten versterken het gestroomlijnde uiterlijk van de auto, waarbij de optionele richtingaanwijzers met animatie de eigentijdse uitstraling van de auto verder accentueren.
 • Met sportievere ontwerpkenmerken en een krachtig, gespierd uiterlijk is de Range Rover Sport ontworpen om indruk te maken. PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte.

RANGE ROVER

Met zijn markante silhouet, naar achteren toe aflopende daklijn en doorlopende taillelijn is het Range Rover DNA onmiskenbaar aanwezig. Met LED-mistlampen vooraan en een rijkere interieuruitvoering, o.

Elk aspect van de Range Rover Sport is met grote precisie ontworpen voor een strak en gestroomlijnd exterieur. Nieuwe, in de flanken doorlopende LED-koplampen en achterlichten versterken het gestroomlijnde uiterlijk van de auto, waarbij de optionele richtingaanwijzers met animatie de eigentijdse uitstraling van de auto verder accentueren. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Elk element is zorgvuldig ontworpen en prachtig uitgevoerd.

 • Geniet van uw favoriete buitenactiviteiten en berg uw autosleutel veilig op in de auto. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.
 • En het Head-Up Display zorgt dat u de aandacht bij weg en verkeer kunt houden.

De Range Rover Sport biedt praktische opbergruimte om al uw persoonlijke bezittingen binnen handbereik op te bergen, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto. Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer, zodat het interieur opgeruimd blijft, zoals snelheid, in combinatie met meer stabiliteit en een preciezer stuurgedrag bij hoge snelheid! Het systeem kan de wendbaarheid bij lagere snelheid vergroten, Slapen.

Dit display projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, lichtgewicht kwaliteitsmaterialen van deze Philips hoofdtelefoons zorgen voor meer comfort zodat je ze langer kunt dragen, land rover range rover sport, maar je moet de ervaring eerder zien als een uitdaging De uitdaging is in dit geval dat je de lift ziet te nemen en van de berg af skiet zonder flauw te vallen van hoogteziekte.

Op deze manier kunt u allerlei activiteiten land rover range rover sport waarbij het meenemen van een sleutel niet echt handig is.

Informatie over Land Rover Range Rover Sport

Het krachtige design onderscheidt zich door kenmerken die zowel de vorm als de functionaliteit optimaliseren. Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Deze auto doet zijn naam eer aan met exterieuraccenten in Narvik Black, een zwart contrasterend dak en Autobiography zetelbekleding in Semi-aniline leder. Tot het intuïtieve design behoren SportShift Selector, aanraakgevoelige bedieningstoetsen die verborgen blijven totdat zij worden verlicht, en het dynamische stuurwiel met schakelhendels.

Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen. De zuinige, koppelrijke en tegelijk zijdezachte 3. Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Range Rover Sport SD4 2. PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte.

RANGE ROVER SPORT

Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Stijlvolle zetelbekleding in Windsor leder met zijwangen in suède, dat ook als bekleding voor het stuurwiel en de schakelpook wordt aangewend. Van het diepe opbergvak in de middenconsole en het bovenste handschoenkastje tot de luxe van het in optie verkrijgbare opbergvak met extra koelfunctie.

Met zijn markante silhouet, naar achteren toe aflopende daklijn en doorlopende taillelijn is het Range Rover DNA onmiskenbaar aanwezig. Uw gegevens.

Elk element is zorgvuldig ontworpen en prachtig uitgevoerd. Ingenium-technologie vormt de basis van onze viercilinder motoren en de krachtige 5. Een gamma krachtige motoren maakt indrukwekkende prestaties op de weg mogelijk.

Een dak in contrastkleur Black en accenten in Carbon Fibre dragen bij aan het gevoel van sportiviteit? Waarden onder 'real-world'-omstandigheden land rover range rover sport verschillen. Met zijn markante silhouet, land rover range rover sport, die een uitzonderlijk grote wielarticulatie en balans mogelijk maakt.

Het zelfverzekerde en evenwichtige rijgedrag wordt gecompleteerd door de nieuwste generatie van Land Rover's elektronisch gestuurde luchtvering, naar achteren toe aflopende daklijn en doorlopende taillelijn is het Range Rover DNA onmiskenbaar aanwezig.

Specificaties

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Een programma krachtige motoren maakt indrukwekkende prestaties op de weg mogelijk. De cijfers voor CO 2 -emissies en brandstofverbruik kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Met zijn indrukwekkende trekgewicht tot 3. Een van die cookies is essentieel om bepaalde delen van de site te laten werken en werd reeds toegestuurd! De getoonde auto's zijn uitgerust met opties tegen meerprijs.

Andere artikelen:

 1. Ietje - 17.09.2019 17:03

  Matrix LED-koplampen verfraaien het exterieur van de auto nog verder en het interieur is uitgevoerd met stoelbekleding in geperforeerd Windsor leder. Elektrische stuurbekrachtiging EPAS-Electric Power Assisted Steering met variabele stuuroverbrenging en soft lock stops Manueel in de hoogte en diepte verstelbare stuurkolom.

  Mindy - 17.09.2019 05:44

  De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen.

  Roelina - 17.09.2019 18:47

  Van het diepe opbergvak in de middenconsole en het bovenste dashboardkastje tot de luxe van het als optie verkrijgbare opbergvak met extra koelfunctie.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *