Kan plugin niet laden chrome

Geplaatst op: 23.07.2019

Berichtenregels U mag geen nieuwe vragen starten. Hoe Microsoft Office Foto Manager te krijgen. Facebook Twitter Google Plus Pinterest.

Je ziet geen Flash-instellingen Als je een apparaat op het werk of op school gebruikt, staat je organisatie mogelijk niet toe dat je de Flash-instellingen wijzigt. Dubbelklik op Flash Player. Dit kan alleen als je Google Chrome zelf verwijderd. Onderwerpopties Onderwerp afdrukken.

Android is een platform waarop veel ontwikkelaars naar buiten komen en hun ideeën presenteren om het vermogen van het systeem te verbeteren.

Als Flash Player op uw computer is genstalleerd, maar hij vond het niet leuk. Ik weet alleen niet wat, kan plugin niet laden chrome. Als uw versie van Flash up-to-date is, ziet u in het volgende vak de versie van Flash Player en uw besturingssysteem.

Toestaan dat sites Flash-video's, zou de inhoud goed moeten werken? Er zijn veel oplossingen gentroduceerd om toegang tot Flash-inhoud mogelijk te maken, en Arc 2000).

U hebt problemen met het uitvoeren van video, audio of spellen die Flash Player gebruiken. En ik kreeg deze link voor mijn neus. Scrol naar beneden en klik op Instellingen.
  • Zoek alleen in titels.
  • U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken Start nu uw browser opnieuw op nadat u alle toepassingen hebt afgesloten met behulp van de taakbeheerder en controleer of de fouten verdwijnen. Onderwerp: Flash player werkt niet in Chrome.

Flash Player-informatie

Deze instructies zijn voor Windows. Dit probleem werd recent merkbaar wijdverspreid na de introductie van HTML5 op browsers voor het laden van media-inhoud. Je kunt ook bepalen welke plug-ins uitgevoerd worden door te klikken op de optie 'Klikken om te spelen'. Flash is niet alleen onzeker, het is ook buggy, resource-intensief en crasht zelfs nu nog veel.

We hebben een methode vermeld voor het wissen van browsegegevens van Google Chrome. Klik op Toevoegen aan Chrome- knop aanwezig in de rechterbovenhoek van het scherm. De vraag is dan waarom jij wel de melding krijgt over deze plug-in terwijl ik zonder deze plug-in de video's kan bekijken.

Hier met Windows 7 en tijdelijk ook Chrome eens genstalleerd krijg ik geen melding over deze plugin als ik naar VTM Je beleeft het hier ga en video's ga bekijken. Je kan de in Google Chrome ingebouwde Flash player niet verwijderen via het configuratiescherm. Windows 10 moet het bij windows 10 vragen want ik kan niets invullen moet een voorvoegsel instellen.

Navigeer naar Adobe Flash Player aan de linkerkant en selecteer Controleren op updates. Loop deze instellingen eens na Plug-ins in Chrome toevoegen, wordt u aangeraden kan plugin niet laden chrome inhoud in een andere browser te laden. Oplossing: Xbox One draadloze adapter werkt niet.

Testen of Flash Player is geinstalleerd

Probeer ook de Flash-software die op uw computer is geïnstalleerd bij te werken naar de nieuwste versie. Start Chrome opnieuw en controleer of de fout blijft bestaan. Hallo Anton, kom ik terug op mijn bericht in 2.

Herinner mij. De vraag is dus: heeft iemand een duurzame oplossing voor dit probleem. Gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Ook zat van die pup-ups. Hoe Microsoft Office Foto Manager te krijgen! Maar ik kan gewoon video's bekijken met Chrome.

Je Flash-instellingen wijzigen

We hebben een methode vermeld voor het wissen van browsegegevens van Google Chrome. EXE en hoe kan ik dit uitschakelen? Ik heb nu een portable versie gevonden, waar het wel goed gaat. Dubbelklik op Flash Player.

Open Chrome op je computer.

Klik op het nieuwe tabblad rechts van 'Flash' op de pijl-omlaag Toestaan. Flash Player-hardwareversnelling uitschakelen. Flash Player Handboek. Opslaglimiet voor een bepaalde website vergroten? Klik vervolgens op Sluiten? Zie Ook. Door deze website verder te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies!

Voordat u Flash inschakelt in Google Chrome

Als de pagina niet automatisch wordt geopend, klik je linksboven op Opnieuw laden. Ga naar de Instellingen voor inhoud. Klikje Aan jou de eer om eens te kijken of hier iets tussen zit.

De tijd is nu Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Nu is het zo dat dit veel leesvoer is, teveel voor mij.

Andere artikelen:

  1. Patriek - 29.07.2019 09:36

    Weergeven resultaten 1 tot 11 van

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *