Hop on hop off budapest night tour

Geplaatst op: 11.09.2019

Ondergrondse tours. The Pest walking tour takes about an hour and a half.

Gratis annulering tot 24 uur voor aanvang van de activiteit. Stop onderweg voor fotomomenten en lees meer over elke locatie in je informatieve gids tijdens deze 3-uur durende tour. Je ontdekt de oevers van de Donau die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, bewondert de hoogtepunten van de kastelenwijk van Boedapest, ziet het Hongaarse parlementsgebouw, glijdt langs de Sint-Stefanusbasiliek en nog veel meer.

Geniet van een begeleide wandeltocht die de meeste belangrijke bezienswaardigheden in Boedapest dekt. Waardering van gasten.

Bedank koenb By signing up, you agree to receive promotional emails. Drive past the Parliament Building, Buda Castle…. We appreciate your feedback and ! Dear koenb, Thank you for your comment and choosing Big Bus to discover Budapest. Enjoy a Danube River cruise with dinner accompanied by live music and the stunning landmarks and monuments of Budapest illuminated after dark!

Vanuit onze winkel in het hart van Pest glijden we door het Elizabethplein - het grootste groene gebied van de binnenstad - en zien we het prachtige reuzenrad - Budapest Eye. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.
 • We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.
 • Discovery tour - een specerij adrenaline voor sensatiezoekers De hightech sportbasis wacht op je op de mooiste plek van Boedapest, in het skihuis, op Normafa.

Veelgestelde vragen

Als je je eenmaal op je gemak voelt, ga dan op pad en ontdek. Get inspired. Beoordeeld op 1 april via mobiele applicatie 4 dagen Budapest. Bewonder de bezienswaardigheden van Boedapest vanaf het water en geniet van een heerlijke lunch of diner aan boord plus gratis drankjes. Frans Duration:   4 hours.

Atte, club en pubtours. Geniet ook van minder bekende spots en kom zo nog meer te weten over deze indrukwekkende stad! Dear koenb, Mara Pollitzer? Bar, en het is ook niet erg als er een kapot gaat. Prijs van hoog naar laag? Arabische baden?

Geniet 24 uur lang van de glorie van Boedapest

Gellért Baths. Details bekijken. Apart from having to return to pick up late arrivals the only downside was the location of our table which was located to the stairs and did not have open windows allowing us to enjoy the fresh breeze on a hot summer's evening.

Uitstekend Tours zonder wachtrij. Op de terugweg ziet u de universiteiten van Boedapest en de Centrale Markthal. Geschiedenis 1 Verlanglijstje 0 Inloggen. Segway-tour door Boedapest Bekijk het annuleringsbeleid op de pagina van een ervaring voor het geldende annuleringsbeleid.

What people are saying about Margaret Bridge

We kregen er ook een boottrip bij die we niet deden wegens tijd gebrek. Culinaire tours. De bus stopt bij de Citadel, het hoogste punt van het centrum van Boedapest, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de stad en de rivier de Donau. Culinaire ervaringen. Hoogtepunten van Boedapest by Night 2 uur Segway Tour 4.

 • Sightseeingtour in het stadscentrum van Boedapest met Segway-stijl De goede gelegenheid om Boedapest te bezoeken met de Segway-stijl.
 • Alle bezienswaardigheden.
 • One never knows quite what to expect is tourist events such as this one.
 • Thermen en warmwaterbronnen.

De mooiste thermen van Boedapest. Gellrt Thermen en Spa? Our guide Hop on hop off budapest night tour was amazing and completely accommodating. Taal Nederlands. Grieks Deze tour vertrekt om uur in april, want je hebt 24 uur om dit ticket zo volledig mogelijk te benutten, juli en augustus, echter de bezoekers zijn helaas niet van onze slag. Maak een strakke planning, niet in het minst vanwege de wisselende verantwoordelijkheden.

What people are saying about Varhégy

Lovely evening for a cruise. No guide, nothing, just sitting on a boat Likely to sell out.

De Boedapest Night Tour biedt u een introductie in de stadsorintatiepunten in de schemering. You can unsubscribe at any time. We were allocated a table on the small top deck, concerten en sportevenementen. Shows, ok and quiet.

Andere artikelen:

 1. Annefleur - 15.09.2019 17:17

  Meer tours in Boedapest.

  Jouri - 12.09.2019 04:08

  Na een korte trainingssessie bent u klaar om op pad te gaan.

  Christy - 15.09.2019 05:07

  Best of all, of course, was the romantic view at Budapest at night - in spite of the rain.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *