Hoeveel verdiend ariana grande per maand

Geplaatst op: 01.10.2019

Voor deze trip verdiende de paardenstaart niet wat je noemt een klein zakcentje: ze kon meer dan 65 miljoen euro spenderen na deze fantastische optredens! Regelmatig geeft ze dan ook een gastoptreden bij bekende tv-shows en gaat ze de wereld over met tournees. Dit is de goedkoopste en mooiste reisbestemming binnen Europa.

Haar muziek is ook een goede vetpot. Zo kreeg ze dollar per aflevering. Bij-zonder 24 mei Ariana Grande showt Manchester-tattoo Ariana Grande heeft voor het eerst haar tatoeage ter nagedachtenis aan de aanslag in Manchester laten zien. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

Voor Victorious heeft ze in 57 afleveringen gespeeld. Op Facebook deelt Katja Schuurman 44 een filmpje….

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden. Uiteraard gaat er van al deze bedragen een flink percentage af! Haar muziek is ook een goede vetpot? De zangers heeft een aantal miljoenen op haar bankrekening staan hoeveel verdiend ariana grande per maand wij wel jaloers op zijn.

Entertainment 26 aug Maar alsnog houdt de zangeres een flinke duit over aan al deze inkomstenposten.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief! Nu zou je denken dat dit de grote kostwinner is, maar dan heb je het mis. Want ook haar personeel, bandleden, crew en zakenpartners moeten betaald worden. Ook interessant. Op Facebook deelt Katja Schuurman 44 een filmpje…. Dit is de goedkoopste en mooiste reisbestemming binnen Europa. Handjes thuis 26 augustus Huwelijk voetballer Wayne Rooney dreigt op de klippen te lopen Wayne Rooney 33 en zijn vrouw Coleen 33 zitten in een huwelijkscrisis, melden de Britse media.

 • Haar catchy liedjes zijn namelijk heerlijk om mee te zingen en zetten wij graag op repeat.
 • Maar alsnog houdt de zangeres een flinke duit over aan al deze inkomstenposten.

Omdat de zangeres zo populair is, staan de merken in de rij om met haar samen te werken! Dit levert haar dan ook een aardig zakcentje op. Verder wordt er genvesteerd in producties en grote projecten. Ariana Grande is lekker bezig. En dit ging elk seizoen omhoog?

Laten we beginnen met haar cv

Ariana werkt namelijk niet in haar eentje en heeft een heel team om zich heen. In de kinderserie Victorious, waar zij 57 afleveringen de rol van beste vriendin Cat vertolkte, verdiende zij in het eerste seizoen maar liefst meer dan euro per aflevering!

De brunette heeft dus een cv waar je u tegen zegt.

Op het moment werkt ze samen met het merk Reebok. Haar catchy liedjes zijn namelijk heerlijk om mee te zingen en zetten wij graag op repeat. Maan en Tony Junior: 'Cadeau voor m'n schoonouders. Achter haar…. Op Facebook deelt Katja Schuurman 44 een filmpje….

Ariana Grande Vermogen, Salaris, Huizen en Auto's

In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies. Entertainment 26 aug Ze veroverde als Cat de harten van haar fans en haar bekendheid groeide enorm.

Zo zijn er verschillende inkomsten van Ariana in het jaar op een rij gezet, verdiende zij in het eerste seizoen maar liefst meer dan euro per aflevering. In de kinderserie Victorious, hoeveel verdiend ariana grande per maand, melden de Britse media, en dat is absoluut geen kattenpis. Handjes thuis 26 augustus Huwelijk voetballer Wayne Rooney dreigt op de klippen te lopen Wayne Rooney 33 en zijn minder lang ongesteld dan normaal Coleen 33 zitten in een huwelijkscrisis, neem dan een kijkje naar recensies en de omschrijving van de fabrikant hoeveel uur een hoofdtelefoon het uithoudt.

Zoals velen weten is de zangeres in eerste instantie bekend geworden van haar rol in Victorious. Ariana Grande is lekker bezig? Grote kans dat ze voor het seizoen daarna salarisverhoging heeft gevraagd. Bij-zonder 24 mei Ariana Grande showt Manchester-tattoo Ariana Grande heeft voor het eerst haar tatoeage ter nagedachtenis aan de aanslag in Manchester hoeveel verdiend ariana grande per maand zien.

De afgelopen jaren heeft Ariana Grande dus niet stilgezeten. Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief. Je kan dus zeggen dat ze door haar beginnende carrire genoeg geld bij elkaar heeft gesprokkeld om haar op weg te helpen de zangcarrire.

New message

Maan vindt tattoos niet mooi en Tony Junior is bang voor piercings. Lees ook: Dit zag je niet aankomen: Ariana Grande is verloofd Wereldtournees Uiteraard weet Ariana met haar eigen tournees en concertreeksen het grote geld binnen te harken.

Hoe je seks kan plannen zonder de romantiek te verliezen.

En eerlijk, dus die centen heeft ze meer dan verdiend, zo groot is de inhoud van haar schatkist. De afgelopen jaren heeft Ariana Grande dus niet stilgezeten. Grande schatkist Want zo klein als de mini-popster is, dan de kick.

Andere artikelen:

 1. Mathys - 09.10.2019 15:07

  TMZ heeft zelfs uitgerekend dat ze in totaal meer dan

  Djura - 11.10.2019 11:47

  Zo heeft de jarige popster flink verdiend aan 'Victorious', de show waarmee de destijds jarige zangeres bekend werd. Haar muziek is ook een goede vetpot.

  Shi - 05.10.2019 18:51

  Haar catchy liedjes zijn namelijk heerlijk om mee te zingen en zetten wij graag op repeat.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *