Hoe laat komt dpd langs

Geplaatst op: 06.09.2019

Twee uur file buiten de spitstijden? Pakket niet geleverd Tussen Zoals een bijdehante DHL medewerker mij laatst vertelde : als ik de persoon was die je kon helpen met je probleem zou ik echt niet telefoontjes hoeven te beantwoorden, maar zitten te lunchen met mijn secetaresse.

Ik zou DPD persoonlijk nooit kiezen. Maar 2u15min later dan de uiterste tijdstip van een periode van 3uur vind ik simpelweg belachelijk. Eerder wanbeleid van de DPD. In dat geval kunt u contact opnemen met de Customer Service Manager van het betreffende depot. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Bezorgers dumpen alle pakketten bij 1… Bezorgers dumpen alle pakketten bij hoe laat komt dpd langs appartement. Diverse malen de klantenservice van DPD gebeld. Nee, die verlofuren kunt u niet declareren. Dat is natuurlijk onzin ik heb maandag wel een mail ontvangen van jullie dat het pakket die dag bezorgd zou worden. Ik kan helaas ook niet zelf mijn pakket ophalen in Veenendaal.

DPD, een postbedrijf, kan niet eens binnen een dagdeel nauwkeurig leveren.
  • Wanneer bezorgt DPD pakketten? Pakketje is direct naar afhaalpunt gegaan.
  • Later blijkt dat de DPD chauffeur het voor ons ons bestemde pakket heeft afgeleverd op een ander adres in een andere straat. Schrijf een review.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Forums Overig Algemeen JavaScript is disabled. Ik kan helaas ook niet zelf mijn pakket ophalen in Veenendaal. Bovenaan Onderaan. En zie daar, afgelopen week weer een bestelling gedaan met, achteraf tot mijn spijt, wederom de super ingewikkelde opdracht aan de DPD om het af te leveren. Na 10 minuten in de wacht te hebben gestaan, om de chauffeur terug te laten komen. Ongelezen bericht door webshopeigenaar14 » 04 jul Altijd op tijd!

  • Het is niet voor niets dat die voorwaarde wordt gebruikt.
  • Laatste bezoek was: 26 aug    Het is momenteel 26 aug

Wie heeft het laatste woord. Ik heb 2 weken terug me laptop naar de reparatie gestuurd wat er was iets stuk. Dit pakket is met DPD verzonden. Ik heb geen behoefte aan mensen die denken vanalles hoe laat komt dpd langs weten, maar uiteindelijk grasgroen zijn. Wees blij dat ze het gehaald hebben, soms kunnen ze pas de volgende dag ; Rapporteer.

Als u direct het pakket had opgehaald was er niets aan de hand geweest.

Veelgestelde vragen

Kortom waardeloze service, pakket nooit aangeboden gekregen en een dag later gedumpt op een afhaallocatie 2,5km verderop. Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken.

De bel gaat, 15 seconden later komen we bij de deur, niemand.

Ga ik naar de gemeente Landgraaf vraag ik of ze mij de vergunningen kunnen geven. Heel vreemd want het adres op het pakketje klopte wel. Nee dat kon niet. Omdat er helaas teveeel mensen zijn die alleen het negatieve kunnen delen als review.

Dus niet.

Populair in Geldzaken & Recht

Vermoedelijk heeft die bezorger gebeld of het nu dit of andere adres moest zijn. Zomaar 5 verlofuren weggesmeten Aanmelden Registreren. Hoe laat de auto van DPD voor jouw deur staat, hangt ervan af op welk punt jij in zijn bezorgroute zit: aan het begin, in het midden of aan het eind.

Stel je voor. Kijken we op de camera zien we een bezorger hoe laat komt dpd langs DPD. Laatste bezoek was: 26 aug    Het is momenteel 26 aug De chauffeur is ook zo knap, hoe laat komt dpd langs.

In het vervolg af remblokken schijfrem fiets afstellen leveren bij een afhaalpunt of wellicht op het werk?

Re: DPD Pakketservice Ongelezen bericht door stofzuigertje 05 jul Omdat het vorige keer fout ging nu vooraf bellen U veroorzaakt veel info en bij twijfel beter niet bezorgen dan zoek maken.

Re: DPD Pakketservice Ongelezen bericht door webshopeigenaar14 04 jul Het is inderdaad regelmatig een behoorlijk zooitje bij de pakketdiensten. Een poging om contact op te nemen met hun liep op niets uit. Inmiddels is het 16u15 en nog geen DPD te bekennen!

13.723 • Zeer slecht

Maar als ik tot 16u30 werk heb ik daar ook niets aan. De medewerker keek het even na en meldde toen dat er kennelijk iets fout was gegaan. En als u echt er zo op gebrandt bent zelf het pakket in handen te krijgen moet u het gewoon op gaan halen!

Dan weten jullie zelf hoe het is om je schaarse verlofuren voor niets op te nemen. Dus bellen maar weer.

De medewerker vertelde mij dat het pakket maandag op mijn adres bezorgd zou worden.

Andere artikelen:

  1. Quirine - 08.09.2019 11:37

    Er kan n.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *