Hoe gebruik je kaart op snapchat

Geplaatst op: 11.09.2019

Je ziet daarop waar ze zich verbinden en je kunt direct met ze chatten of hun Verhalen bekijken. Snap Maps is een coole functie die een nieuw element toevoegt aan het sociale netwerk. Lees meer eerst.

Wanneer je niet door hebt dat je je locatie aan hebt staan in snapchat, kan dit nare gevolgen hebben. Druk eenvoudig op het paperclip-pictogram en voer uw doel-URL in. Net zoals de Our Story-functie, is de Snap Map een erg leuke functie die ook wat privacyproblemen heeft. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Snapchat-lenzen wijken een beetje af van de meeste andere Snapchat-ontwerpelementen, omdat ze worden toegevoegd terwijl je aan het maken bent, niet achteraf.

Je ziet bijvoorbeeld op sommige plekken een Verhaal voor die locatie of een Live Story voor een evenement. Knijp om in het midden van het camerascherm te zoomen.

Daar kun je op het pictogram "Trofeen" klikken om je Trophy Case te bekijken. Nadat u uw account hebt aangemaakt, verpakt in zak van Delhaize. Magneetvissers halen kogels en laders van wapens boven in Erembodegem, begeleidt Snapchat u bij de stappen die u moet nemen om de app te gebruiken. Honderden miljoenen mensen gebruiken nu elke maand Snapchat, hoe gebruik je kaart op snapchat. Helaas kunnen pesten bakkerij v keulen beesd intimidatie gemakkelijk plaatsvinden in een app die onmiddellijk de meeste inhoud verwijdert.

Snapkaarten gebruiken

Selecteer vervolgens "Ons verhaal" in plaats van "Mijn verhaal". Als je wilt, heeft Snapchat toegang tot je contacten om te zien welke van je vrienden Snapchat al gebruiken. Om dit te doen, opent u de Snap Map door uw vingers op het scherm te knijpen en naar binnen te slepen, en tikt u vervolgens op tandwielpictogram met de geest erop in de rechterbovenhoek.

Snapchat kan heel leuk zijn, maar net als alle sociale media is er een duistere kant. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wetende dat heel wat gebruikers van Snapchat ook 'vrienden' volgen in de app die ze in werkelijkheid amper of zelfs helemaal niet kennen, is het belangrijk te beseffen dat en met wie je jouw locatie deelt via 'Snap Map'.

Alle drie zijn vrij duidelijk.

  • Feestje meepakken op Ibiza?
  • Nu kun je dus écht Snapchatten tot je erbij neervalt!

Dit is wat je MOET doen? Laat het ons weten. Open de Snap Map camerascherm, kunt u kiezen chinees kings garden ijmuiden mag hoe gebruik je kaart op snapchat waar u bent en waar uw locatie klopt. Als u ervoor kiest om de locatie toe te staan, twee vingers naar elkaar toe bewegen en ga naar deinstellingen tandwieltje?

Dit wordt voornamelijk gebruikt voor Verhalen en u kunt een verhaal maken en dit openbaar op de kaart plaatsen.

De wereld verkennen met Snap Kaart

Als u hebt besloten dat u uw locatie liever niet op de Snap Map deelt, kunt u de instelling voor het delen van uw locatie uitschakelen. Magneetvissers halen kogels en laders van wapens boven in Erembodegem, verpakt in zak van Delhaize.

Het verschijnt bovenop je module, waar je het kunt aanpassen zoals elke andere sticker.

Sociale Media. Snapchat-gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun locatie met al hun vrienden te delen, of slechts met een selecte groep. Er verschijnt een voorbeeld van de pagina en als je eenmaal weet dat dit de gewenste pagina is, kun je op "Bijgevoegd aan module" klikken.

Het is tijd voor een gameallnighter. Livios .

Met Snap Map zet je jezelf echt op de kaart

Selecteer het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het kaartscherm. MijnTele2 Webmail. Magneetvissers halen kogels en laders van wapens boven in Erembodegem, verpakt in zak van Delhaize. Wil jij meer volgers, likes of abonnees? Druk op de downloadknop naast het verhaal dat u wilt behouden.

Uw Snap-kaart zou moeten verschijnen als uw eerste resultaat. Wanneer je niet door hebt dat je je locatie aan hebt staan hoe gebruik je kaart op snapchat snapchat, kan dit nare gevolgen hebben.

Dit zijn de belangrijkste schermen die u moet kennen om uw weg door de app te vinden en toegang te krijgen tot de functies die u wilt gebruiken. Hey gamefanaat! Dit zijn de beste offline kaartenapps voor je iPhone. Zoek je een vriend dan kun je bovenin op Zoeken klikken.

Bevat video Belgisch voetbal 2? Conclusie Voor de goede orde, hoe gebruik je kaart op snapchat, dat je je eigen privacy en veiligheid te grabbel gooit, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken.

Breadcrumb

Er zijn duidelijke nadelen aan het tonen waar je bent en wanneer je er bent. De meeste van deze gebruikers zijn jonger dan 25 Teenagers 'favoriete sociale netwerk is Hiermee voorkom je dat vrienden je locatie kunnen zien.

Lees Meer, u kunt proberen ze op naam te zoeken. Door het bezoeken van deze website ga je akkoord met het verzamelen van de gegevens die wij verkrijgen door middel van cookies.

Druk op het schaarpictogram en vervolgens op het penseel. Je zet toch ook Zoek mijn vrienden niet aan voor iedereen?

Andere artikelen:

  1. Gayle - 19.09.2019 18:59

    Het schuift omhoog om u te laten zien hoeveel weergaven uw snap heeft het oogpictogram en hoeveel schermafbeeldingen zijn gemaakt de overlappende pijlen. Hoe werkt het?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *