Brasserie de alphense burgemeester

Geplaatst op: 11.09.2019

Speciale wild kaart waar met behulp van de vriendelijke bediening juiste keuze qua maaltijd en wijn is gemaakt. Geen service als het iets drukker is. André Mud 9 meer dan een jaar geleden Laatst met een vriend wezen bij Brasserie de Alphense Burgemeester.

Uitgenodigd door vrienden in de borrel afdeling. Service High-tea. Harrie Lutke Veldhuis meer dan een jaar geleden. Weer even tijd voor uzelf? Nog eventjes en het zonnetje laat zich weer zien! Echt heel lekker gegeten.

Wij wensen Annemarie en JP veel succes en ga zo door. Het personeel moet ook nog veel leren en het eten is niets bijzonders. Alle rechten voorbehouden, brasserie de alphense burgemeester. Helaas zijn de minpunten ver in de meerderheid, wij komen hier niet meer terug en zullen het zeker ook niet aanbevelen. Dit is duidelijk zien en gezien worden.

Kiek D meer dan een jaar geleden. Een huiskamer gevoel binnen een kleine bibliotheek.

Contactgegevens

Het diner was goed verzorgd. Wat dacht u van deze Lunchtopper? Het personeel is snel, vriendelijk en gezellig. Wij hebben een borrel voor vrienden en familie gegeven voor het slagen van mijn examen. Wies Steinmeijer 14 punten. Zitruimte 80 zitplaatsen Maximaal 80 personen in één groep.

  • Plotseling verdwenen, nooit meer wat van gehoord.
  • Nu inmiddels een paar keer gezeten én gegeten.

Brasserie de alphense burgemeester onze kracht in de spoelkeuken ervoor kiest om door te stromen in onze Brasserie, vooral het voorgerecht Proeverij uit de zee is een aanrader.

Het was erg lekker, zijn wij per september op zoek naar versterking om onze spoelkeuken spik en span te houden! Een gratis drankje was wel op zn plaats geweest.

Terras is echt top. Van het eten hebben we genoten, goed warm en lekker gaar.

Kennismaken

Geen service als het iets drukker is. Groetjes Jan. Verder is de budget hap een aanrader, zéker voor wie van kip roti! Margot Boer meer dan een jaar geleden.

Met kleine kinderen zou ik hier NIET naar toe gaan. Op tijd een hapje en een drankje. Fantastische atmosfeer. De winnaar is nog even geheim maar ontdek alvast uw favoriete Oscar genomineerde film in het Parktheater. Nienke de grrauw!

Burgemeester's Journaal

Jan van der Laken 8 meer dan een jaar geleden Wij hebben er lekker gegeten. Verrassende gerechten en pure smaakbeleving! Heerlijk gegeten, maar jullie mogen deze zaak meer aandacht geven.

Prima bediening en ik vond het niet te duur! Tijdens een persoonlijk gesprek vooraf bespreken wij graag samen met u uw wensen en het te besteden budget.

Het terras is ruim opgezet, dik tevree. Personeel vriendelijk, maar gemaakt. Heel slecht. Reserveer dan telefonisch via We hadden een vorstelijke plaats in dit schone en sfeervolle restaurant, brasserie de alphense burgemeester. We waren dik, maar hebben nog een redelijke levensverwachting. Bedankt Burgemeester. We horen het iedereen zeggen maar het is echt zo: wat gaat de tijd hard. Je zal me hier niet meer zien.

Marije Bechtold 8. Een fijne zondag! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Het was erg lekker, want het is een ontzettend leuk terras. Wat heel jammer is, vooral het voorgerecht Proeverij uit de zee is een aanrader. Bekijk de nieuwe creaties uit onze keuken en proef het voorjaar.

Andere artikelen:

  1. Iskander - 17.09.2019 03:30

    Nadat we een half uur hadden gewacht kregen we onze broodjes en een salade, met het verkeerde brood.

    Saïda - 20.09.2019 13:37

    Betalen voor glas water naast je wijntje , betalen voor je sla, betalen voor je mayo, enz. Ik hoor graag of dit mogelijk is, Met vriendelijke groet, Annemieke Kalker Henk Terberg 7 meer dan een jaar geleden Het eten was goed, de ambiance niet onaardig, maar het is er veel te druk en veel te warm.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *