Berkenhof tropical zoo restaurant langeweegje kwadendamme

Geplaatst op: 30.07.2019

Erkenningen VVV. Meer informatie? In onze natuurschool waan je je een beetje in een echt biologie lokaal.

Vorige Volgende 1 2. De fossielenmijn Ga ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's. Onze kleuterzoon wordt meteen enthousiast.

Vlinders zijn onderdeel geworden van de gehele dierencollectie en spelen niet meer de hoofdrol. Dan zoeken wij jou! Beoordeeld op 2 april

Berkenhof tropical zoo restaurant langeweegje kwadendamme Restaurant Paradijsvogel. We spotten kleine aapjes, een minikrokodil en een bontgekleurde kameleon, met allerlei verschillende levende beesten. Wij zijn niet meer uitsluitend een vlindertuin. Een supermooi aangelegde tropische tuin, youll get 247 priority access to Apple experts via chat or phone. Ouddorp Speeltuin De Flipjes attractie dagje uit ouddorp.

We verzoeken u onze website te bezoeken voor meer informatie en exacte openingstijden en bijzondere evenementen.

We spotten kleine aapjes, verschillende reptielen, een minikrokodil en een bontgekleurde kameleon.
 • Hoogtepunten uit beoordelingen. Beoordeeld op 31 mei via mobiele applicatie Leuke dierentuin.
 • Ook is Berkenhofs Restaurant, in combinatie met een bezoek aan de Tropical Zoo, het perfecte recept voor een uniek feest!

In een verscholen hoek van het buitenspeelbos staat de oude mijnwerkers hut van mijnwerker Jan. Wij gebruiken je e-mailadres alleen om je een nieuwsbrief toe te sturen. Terwijl onze zoon kruipt door netten en speelt dat hij op dino jacht is in een van de safaritentjes.

Terwijl wij rustig wat drinken vermaken onze kinderen zich prima. Vanaf het Pinksterweekend kun jij je ook ontpoppen tot een echte schatgraver. Bezoek dan naar onze Nederland met kinderen pagina. Ben jij een goedlachse heer of dame of een enthousiaste keukenprins es en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team?

 • Schone kleren en een handdoek zijn een goed idee.
 • We zijn onder de indruk! Vreselijk 1.

Wie van jullie is het moedigst. Bij Kleine globetrotter maken we gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Erkenningen VVV? Mogelijk gemaakt door Weather Underground. De kidsjungle van Berkenhof Tropical Zoo is de aller spannendste speeltuin van Zeeland. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wat reizigers zeggen

In een verscholen hoek van het buitenspeelbos staat de oude mijnwerkers hut van mijnwerker Jan. De klamme warmte in de kas geeft ons het gevoel alsof we in de tropen lopen. Parkeren is gratis. Garderobe onbewaakt Koffiecorner Restaurant Toilet Tuin.

Mijnwerker Jan heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, maar is nu al jaren geleden gestorven. Is de tropical zoo rolstoelvriendelijk? Allemaal ingredinten voor avontuur. Verzenden Annuleren. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Avonturiers, natuurliefhebbers en durfals opgelet!

Bedank Lourens P. Leuke afwisselende plaats met veel verschillende dieren. Is deze plek of activiteit gedurende bepaalde periodes van het jaar gesloten? Apple App Store. De fossielenmijn Ga ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's.

De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. Datum van activiteit: juli Datum van activiteit: september Erg geschikt voor een kort uitje met jongere kinderen. Beoordeeld op 31 mei via mobiele applicatie Leuke dierentuin. Wij zien een kleine wurgslang die we kort vast mogen houden.

Let op: in de winter en schoolvakanties gelden er aangepaste openingstijden.

Een uit de hand gelopen hobby

Vlinders zijn onderdeel geworden van de gehele dierencollectie en spelen niet meer de hoofdrol. Avonturiers, natuurliefhebbers en durfals opgelet! In de omgeving.

Je kan er heerlijk rondwandelen Er fladderen vlinders rond en af en toe rent er een exotische vogel voorbij. Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….

Andere artikelen:

 1. Rosa - 04.08.2019 07:36

  De klamme warmte in de kas geeft ons het gevoel alsof we in de tropen lopen.

  Nikkie - 06.08.2019 16:46

  Jawel ga maar zelf kijken en geniet Die hebben inmiddels ook de derde ruimte van Tropical Zoo ontdekt; de Kids Jungle.

  Hilly - 30.07.2019 13:26

  Wie van jullie is het moedigst? Korte broeken aan, schoenen uit en gaan.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *