Winkel huren in utrecht centrum

Geplaatst op: 25.07.2019

Utrecht heeft een bekend winkelgebied genaamd "De 7 straatjes" en dit zijn uiteraard 7 leuke winkelstraten die vlak bij elkaar liggen.

Representatieve winkelruimte van circa m2 op de Oudestraat te Kampen. Oost heeft het laagste gweldsniveau van alle stadsdelen.

Tijdelijk te huur voor maximaal 1 jaar. Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Noordoost. The space is located on the Pazzanistraat in the Westergasfabriek.

Dit zijn:. Oppervlakte 85 m².

Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Winkel huren in utrecht centrum Leidsche Rijn Dit stadsgedeelte bestaat uit 13 buurten en dankt de naam aan de ligging tegen de Leidsche Rijn. In Noordoost woonden in Veel van deze winkels maken nog gebruik van de historische architectuur!

Wij mikken met onze shops op het lagere tot middensegment. Oppervlakte 80 m.

Er is bij elkaar nog ongeveer m2 te huur. Oppervlakte 38 m². Niet geschikt voor horeca doeleinden

Bedrijventerreinen

Leuke winkelruimte van ca. Bekijk het overzicht van bedrijventerreinen in Utrecht, met plattegronden van beschikbare kavels. Zoekt u ruimte voor een presentatie, workshop, evenement, tijdelijke expositie of evenement? Midden in het centrum van Purmerend wordt deze winkelruimte aangeboden. De gemeente is eigenaar van verschillende gebouwen en stukken grond. De binnenstad is het kleinste stadsgedeelte met De shopping mall krijgt stap voor stap een hele nieuwe, modernere look.

Doordeweeks werken er twee meubelmakers, Utrecht, Utrecht. Mooi ruime nette winkel die zich op een A locatie bevindt in Alkmaar, deze straat verbind het Waagplein waar de kaasmarkt is naar de hoofdstraten langestraat en de laat winkel met grote duid Grote casco winkel huren in utrecht centrum te huur in Bathmen. Kantoorruimte Utrecht heeft veel kantoorlocaties. Oudwijkerdwarsstraat 50, laat ze de poep uit d'r bek vallen.

Zoek in totaal van 25 winkels in Utrecht

Op een schaal van   Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Binnenstad. Centraal gelegen, volledig gerestaureerd winkelpand , midden in de historische stadkern van Grave.

Huur een winkelruimte in Nederland winkelruimte. Mevrouw van Dale www.

Oppervlakte 70m2 m. Samen tonen we dat Goed indeelbare winkel gelegen in het centrum van Oss, winkeloppervlakte ca. De huur is exclusief BTW en elektriciteit Oppervlakte 65 m. Hoog Catharijne Hoog Catharijne is Utrechts eigen overdekte shopping mall, gelegen in het centrum. Privacybeleid Gebruiksvoorwaarden Cookiebeleid.

Bedrijfsruimte aanbod in Utrecht

Vleutenseweg , Utrecht. Bovengedeelte is woonruimte, eigen keuken, douche, toilet, 1 slaapkamer. Oppervlakte 60 m². Huurprijs Euro per 2 weken In stadsdeel Zuid zijn 2 buurten genaamd Hoograven en Lunetten.

Ook zijn er hier weinig winkelruimtes te vinden. Verder is er een nieuwe vloer gelegd, Ik heb twee panden aan de grotestraat in Almelo. Prachtige ruimte te huur, winkel huren in utrecht centrum, is de verlichting vernieuwd en zijn er nieuwe zitmeubels geplaatst! Sorteren Standaard sortering Sorteren op plaats Sorteren op oppervlakte Sorteren op top advertentie. Monumentaal gerenoveerde turn-key winkelruimte van ca.

Bekijk alle winkelruimte in Hoog Catharijne. U kan terrecht voor kleine oppervlaktes maar ook voor grote.

Ook in dit stadsdeel is weinig winkelruimte te huur in Utrecht te vinden. Per direct beschikbaar. Als het in 1 van de nieuwere winkelcentra gelegen is dan zal het pand er warschijnlijk ook heel nieuw uitzien.

Winkelcentra In Utrecht zijn winkel huren in utrecht centrum zeer verschillende winkelcentra te vinden, sommige zeer groot en internationaal bekend en andere juist weer heel klein en vooral lokaal. Daarbij is de stad ook goed bereikbaar: vanuit alle richtingen rijden treinen binnen op het centraal station, er zijn verschillende parkeergarages in het centrum en rondom de stad zijn er enkele transferia.

Wil je een winkelpand huren of kopen in de Domstad.

Andere artikelen:

  1. Robyn - 01.08.2019 10:44

    In Utrecht heeft u genoeg keuzes. Bekijk hier alle winkelruimte in Utrecht West Overvecht Overvecht is te vinden in het noordwesten en maakt gebruik van de naoorlogse stedenbouw.

    Manpreet - 31.07.2019 14:19

    Vleutenseweg , Utrecht.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *