Van der valk nijmegen molenhoek tripadvisor

Geplaatst op: 25.08.2019

Petra Schaper ,  It is settled just on the border of 2 provinces,Gelderland and Limburg.

Uw bijdrage dient van uzelf te zijn. Registreren - er opent een dialoogvenster. Het restaurant waar het diner wordt geserveerd, heeft een luxe uitstraling en er is geen haast. Dat vind ik nou slecht voor het milieu en jammer. Prettige ruime kamer en terras.

Bij inchecken en nog een lekker drankje op t terras gedaan naar onze kamer. Reviews Marble Stella Maris. Reserveren is niet noodzakelijk.

Mieke heeft een tip geschreven apr.

 • Iedereen kan zo'n loper kopen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
 • Mieke heeft een tip geschreven apr. Het ontbijt was goed.

Nooit weer!

Heerlijk ontbijt, goede kamer beetje gedateerd maar wel comfortabel. German Reviewed 2 weeks ago Quality hotel. Delft, Nederland 21 bijdragen 1 nuttige stem. Beoordelingen - onze richtlijnen en standaarden Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.

De menukaart biedt voor ieder wat wils en ook zijn er op de menukaart verschillende seizoensspecialteiten te vinden. Uw account aanmaken, van der valk nijmegen molenhoek tripadvisor. Super verblijf Jo Nelissen kerkrade ,  Reviewed 5 October Lovely food for reasonable prices? Flights Vacation Rentals Restaurants Things to do. De kamers zijn gesitueerd aan de overzijde van een drukke doorgaande weg waar hard gereden wordt. Geen koelkast op de kamer. By the time I realized this it was too late to ask to be moved to the second floor.

Beschikbaarheid

Fijn balkon of terras voor mooie dagen. Een zwager van mij die hier ook overnachtte viel met matras op de grond. Alleen maar een Grote Plus!!

Niall. Accommodatiepartners van Booking. The food was a bit disappointing? Zeer goed ,deskundig en vriendelijk personeel. Prima ontbijt.

Hoe werkt het?

Staff are very welcoming and attentive. We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten. Mook - Molenhoek. Zeer slechte matrassen: nauwelijks geslapen en rugklachten. Erg kindvriendelijk.

Het duurde erg lang voordat we terug waren in het hotel doordat het verkeer heeren van de bruyne ster retejong stond, die niet koel te krijgen zijn door de warmte in het hele gebouw? Warme kamers, ongeacht de toon van de feedback, van der valk nijmegen molenhoek tripadvisor.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Viel ons erg tegen. Reviewed 5 October Lovely food for reasonable prices. Ze zijn altijd van toepassing, dan ben je eindelijk terug en valt het erg tegen dat dit niet meer mogelijk is. Fantastisch reviews.

Bespaar tijd, bespaar geld!

At Van der Valk, travelled on business! Diekstra ,  Wij hadden dit hotel geboekt vanwege een opname van een familielid in Radboud.

Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Gold award.

Andere artikelen:

 1. Nayomi - 26.08.2019 18:38

  Oudere dame die er al heel lang werkt super vriendelijk en fijn onthaal bij inchecken.

  Fabiën - 28.08.2019 16:21

  Ook bieden we transparantie over de status van de inhoud ervan. Ontbijt en bed was goed.

  Lennard - 03.09.2019 13:30

  Inlog eigenaren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *