Uit eten hotel new york rotterdam

Geplaatst op: 07.07.2019

Die was duidelijk te lang in de oven geweest hard, droog en donker zonder veel smaak en was toch wel erg weinig voor een hoofdgerecht. Dat er niet in iedere stad een Hotel New York zit? Lido op het ss Rotterdam Ontbijt, lunch of dineer aan boord van het museumschip ss Rotterdam met een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Fijne plek! Patricia 14 punten. Nee, locatie great, food om je voor te schamen. Het was een teleurstellende ervaring. Reserveren zodat je zeker een plekje hebt.

Door een uitnodiging zijn we naar hotel New York gegaan om een hapje te eten onder genot van de muziek van de Tiny Little Bigband.

Grieks 2. Dineer in de brasserie op 96 meter hoogte met een waanzinnig uitzicht op Rotterdam. Meer informatie. Ik wil jullie uitdagen om nogmaals in Hotel New York deze avond te doen, maar dan met een glutenvrij dieet.

En zo zonde voor mijn dochter's zuurverdiende centen!

  • Maar vooral dat eten. Volg ons op Social Media:.
  • Sinner Sunday: Pompoentaart. De fruits de mer was van 2 dagen geleden, hard en taai en de wulken vol zand.

Meer informatie

Nina - 20 feb Hey Pien, Jaaaa, leuk de watertaxi! Maakte vervolgens volstrekt verkeerde opmerkingen over de geserveerde rosé. Uitgebreide kaart met veel verschillende gerechten. De bediening was zwaar teleurstellend. Lijkt me ontzettend vervelend om zo raar aangekeken te worden als je uit eten gaat, dat bederft toch het plezier van een leuk avondje, lijkt me.

Gerard punten. Eenmaal aangekomen moet je onhandig in het halletje wachten tot je naar de tafel kan. Meer bar.

Echt heel jammer. Neem fatsoenlijk personeel in dienst, of leid ze op. Schandalig voor de 19,95 euro. Unieke ambiance hier, wij vinden dat leuk.

Hoe was jouw ervaring?

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Dagelijks worden in Hotel New York de lekkerste taarten en gebakjes klaargemaakt. Topmiddag gehad.

Richard K punten. Met zeer zonnig weer een middag op het terras doorgebracht met collega's. Is dit een Frans restaurant. Vooral het terras, zeker op zomeravonden. Als viseter kom je hier zeker aan je trekken.

Yorky's Kindermenukaart

De laagdrempelige sfeer en unieke inrichting van het restaurant zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Datum van bezoek: augustus Vaak erg druk en massaal. De bediening was zwaar teleurstellend. De smaak en kwaliteit was ongeveer gelijk aan de "bekende asperges uit blik" die je in een plakje ham tijdens veel verjaardagen krijgt voorgeschoteld.

De kok die dit gefabriceerd heeft heeft geen opleiding gehad. Dat hadden we maar beter niet moeten doen. De bediening was wel vriendelijk maar had totaal geen benul van het vak. Eten in HNY voorlopig niet meer tot er een andere kok is, jammer. Antwoord van EvelinaAmy Gelegenheid beoordeeld! Als voorgerecht kies uit eten hotel new york rotterdam na me te hebben volgepropt met heerlijk vers brood met allerlei smeersels de kroketjes van bospaddestoelen met een compote van veenbessen en rode ui.

Bedank Jolanda A.

Eten & Drinken

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Gewoon echt een lekker visje, en de hap is gezond door alle groentjes.

Kan dat nou echt niet beter?

Nina - 20 feb Hey Pien, leuk de watertaxi, evenals het gebouw van binnen. Sfeer fantastisch helemaal mijn ding! De locatie is erg mooi, start IDLE.

De smaak en kwaliteit was ongeveer gelijk aan de "bekende asperges uit blik" die je in een plakje ham tijdens veel verjaardagen krijgt voorgeschoteld.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *