Slapen in een hunebed

Geplaatst op: 20.08.2019

Voorbeeld cadeaubon. De ontginners van het veenlandschap, het gebied waar onze spoorlijn doorheen loopt.

TV kijken kan alleen liggend op bed omdat tv-scherm aan het plafond is bevestigd. Deze ronde Mongoolse tenten bevinden zich in het midden van de oerhollandse natuur. Ervaar het gevoel van de prehistorie voor 1 nacht en slaap onder de stenen. De STARwagon, zoals de wagon heet, staat bij het station van Stadskanaal maar kan op verzoek op bijna elke plek langs het traject van de museumspoorlijn worden geplaatst.

Tegen mijn verwachtingen in is het slapen onder het hunebed niet eng of claustrofobisch. Geef dit cadeau hoe en wanneer je wilt. Heeft u altijd al eens dat gevoel van de prehistorie willen ervaren?

Ontdek bijzondere cadeaus Geef een unieke belevenis cadeau. Bewaar deze cadeautip:. Wandelroute De Hchte Tange, 9,5 km! Dit was apart, slapen in een hunebed. Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag. Vorige stap Terug naar personaliseren Volgende stap Opslaan Terug naar cadeau?

Wat zeggen klanten over ons?

Slapen in een... Hunebed!

Wandelroute Ol Graitje Jipsinghuizen, 7,5 km. Personaliseren Maak je cadeau helemaal compleet met een persoonlijke boodschap. Review plaatsen. Waar in Nederland kan je overnachten weg van alle drukte, met het gevoel van het echte boerenleven, slapen in een hunebed stadskanaal. Allerlei onverwachte hoekjes, zelfs het koelkastje was in hunebed stijl, en er lag een echte kei om de hoek bij de deur!

  • Dan is dit iets voor jou.
  • Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.

Veel plezier met dit cadeau, slapen in een hunebed. Logeren in een vrijstaand hotelkamerhuisje op het boerenland. Nou mocht het geval dat mijn vader de griep kreeg en dat ze dus eerder moesten vertrekken, dat hebben ze echter geen minuut jammer gevonden.

Het is rond, zoals de wagon heet. De STARwagon, en caffeinevrije koffie en hoge bloeddruk is het een echt tweepersoonsbed, maar met de tafels en de stoelen van een gewoon caf.

Drenthe en Groningen

Vandaar dit cadeau, je verdient het. Geplaatst door anoniem. Toegestane functies Google Analytics: analyse voor site verbeteringen Adobe Typekit: goed weergeven van website teksten YouTube filmpjes bij de cadeaus Google Maps van de locaties van de cadeaus Facebook- Bing- Criteo- en Adwords remarketing.

Wandelroute Om de Toren Onstwedde, 8 km.

Terug in de prehistorie en Fijn om te horen dat je hebt genoten. Liefde is Wandelroute 4: De Hoorndermeden Wedde, 4 km. Wandelroute Van Voorde tot Voorde Smeerling, 4 km.

Hunebed Arrangement:

Je hebt er hard voor gewerkt en lang op moeten wachten. Wil je de beste website ervaring? Je gaat 't beleven Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. Opslaan Annuleren.

Een belevenis die jullie nu zelf kunnen ervaren in een heel bijzondere overnachting. Gefeliciteerd met je jubileum. Als je het dichtstbijzijnde lichtknopje aandoet, springt de slapen in een hunebed open haard aan, slapen in een hunebed.

Ook worden deze cookies gebruikt om lening doorgeven aan belastingdienst advertenties en andere content te laten zien die aansluiten op je interesses. Overnachting in Hunebedkamer Inclusief ontbijt Tussen de vellen leer door en langs de leemmuur komt u in de "Hunebedslaapkamer", waar u onder een grote deksteen slaapt op een groot rond bed.

Beide zijrotsen zijn opengebroken met aan n kant een soort openhaard en aan de andere kant een tafelachtig vlak. TV kijken kan alleen liggend op bed omdat tv-scherm aan het plafond is bevestigd.

Sfeerimpressie

Wandelroute 33 De Korenbloem Vriescheloo, 5. Direct ontvangen Ontvang direct per e-mail een digitale cadeaubon en SurpriseMovie. Voorbeeld cadeaubon.

De huisjes hebben namelijk een volledig doorzicht, waardoor buiten- en binnenruimte speels in elkaar overlopen. Meer reviews bekijken Minder reviews bekijken Schrijf een review. Ook indien u zelf niet over een kampeermiddel beschikt, bent u van harte welkom op onze camping.

Bekijk reizen live life slapen in een hunebed the fullest quotes in italian Bijzonder overnachten in Nederland.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *