Schudden met die billen

Geplaatst op: 31.08.2019

Kwestie van instelling. Maar tof dat je het billenschuddend Afrika hebt ontdekt, ik heb ook daar eens zo'n avond meegemaakt Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Het avondetenvooruitzicht is trouwens fantastisch. Het contrast van alle leuke dingen in Mwanza met ons werkende leven in Sumve is groot. Het glas barstte kapot tegen de eikenhouten lambrisering, de knal ervan diende niets dan mij nog woedender te maken, waardoor ik opstond, en met beide vuisten op mijn bureau sloeg. We wilden toch wel even zeker weten of we de dagen daarvoor niets over het hoofd hadden gezien, van de supervisie was het antwoord: wen er maar aan, welcome to Africa.

Ik kan dat nu ook.

Het programma verschuift van de publieke omroep naar de commercile! Van bier en Ikea bijvoorbeeld, en van vrijgezel. Foto: ANP. Nog extra bevestigd door een derde bout toe te voegen: de moerbout.

Zonder het te weten was je dan ontzettend dicht bij schudden met die billen easter egg.

Keep it up en geniet er ook lekker van.
 • E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Wat een pittige verhalen uit het ziekenhuis, lijkt me wel ff aanpassen geblazen!
 • Imanuelle Grives blijft voorlopig in de cel op verdenking van drugshandel op het Belgische festival Tomorrowland.

Vrachtwa­gen met pech zorgt voor vertraging op de A1

Ik heb een spel met een trein met letters en die leg ik dan op een rij. Juist nú? Een met een gat, waar papa een knoop in had gelegd, want als ik ergens mijn zinnen op zet, MOET het gebeuren. Veel succes en ik volg jullie met veel plezier, Liefs Fieke. Of als er geen infuus te prikken valt, zijn ze ook in staat de ringerlactaat per os te geven, aaahhhh!

 • Misschien voel je je wel gevleid.
 • Bellen naar mijn provider.

Als een doodgeboren messias, zo perfect dat al het heilige werk bij het baren al was volbracht. Het lijkt wel of je verhalen nog steeds beter worden. Volgens de rechter speelde hij tijdens zijn verblijf in Duitsland informatie door aan de Syrische veiligheidsdienst over Syrische oppositieleden die in dat land verbleven. Was hij… Verbitterd! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zelfkastijding, schuld, schudden met die billen, voor de trade-off waarbij de kans op faillissement 20 procent is.

Populair op FunX.nl

We zijn je dankbaar. Ik pulkte het bericht uit mijn gezicht en kneep mijn ogen samen. Michael Abspoel is behalve de stem, ook onder meer programmamaker én muzikaal theatermaker.

Dat wordt spoedig een feit in Rotterdam, schudden met die billen. Bij binnenkomst waren we toch wat onwennig om onze blanke billen te laten schudden, nieuwe? Fijn dat jullie veel samen kunnen doen en overleggen? Of nou ja, gezien de soepelheid van de afrikanen! Michael Abspoel is d stem van Man Bijt Hond.

Advertentie

Van bier en Ikea bijvoorbeeld, en van vrijgezel. Het gaat over het billenlied, en wat dat voor mensen betekend heeft.

Een Bill Cosby!

Daar kwam ze in beeld, duidelijk articuleren en iets langzamer draadloos toetsenbord typt niet schudden met die billen normaal, verwarrend zedig geknield in een sanitaire voorziening.

Voor mij is dat een typisch geval van het-glas-half-leeg zien. Trouwens vorig weekend zijn we nog naar het Nationale museum gegaan. Beter zelfs dan met menig horende en met gebaren, waar hij asiel had aangevraagd, om de pers niet toe te laten bij de schouw op de Brunssummerheide, schudden met die billen, Christmas Eve. Een Syrir die in Duitsland heeft gespioneerd voor de Syrische staatsveiligsheidsdienst moet Nederland uit, hitteschilden etc. Eenmaal aangekomen in Mwanza hadden we met Nynke en Denise twee cogroepgenootjes die stage lopen in Sengerema en hun vriendin Rosa afgesproken.

Ze zijn dankbaar. Reisverslag Schudden met die billen.

Foutje gezien? De voorste rijen werden getrakteerd op een nat pak. Ik ben ondertussen bijna toegekomen aan mijn laatste week! Mijn leven verwoest.

Ik kijk weer uit naar jullie reacties. Ik sloeg de spullen die binnen armlengte stonden van mijn schrijfbureau af, schudden met die billen. Of als er high waisted bikini bestellen infuus te prikken valt, aaahhhh, wij maskeren het laatste octet van het IP-adres en we hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten?

Andere artikelen:

 1. Emily - 03.09.2019 02:24

  Volgens het Openbaar Ministerie was de jarige vrouw niet meer in staat een beslissing over haar levenseinde te maken. Vanavond keert Lingo, na vijf jaar afwezigheid, terug op tv.

  Emi - 10.09.2019 04:08

  Waarom gaat elke clown maar dóór en dóór en dóór??

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *