Picos de europa kabelbaan

Geplaatst op: 11.09.2019

Even zitten. We namen een wandelroute van circa 3 uur, 1 van de kortste.

Het groene gras, de blauwe lucht, de pieken, sneeuw, zon, en een fel gekleurde koe. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Beoordeeld op 1 september via mobiele applicatie Waanzinnig uitzicht! Besneeuwde berghellingen, weides, en in de verte zien we de Golf van Biskaje.

Het restaurant is echter niet altijd open.

Reen noemden zij ze en vroegen zich af islamitische slagerij almere stad die hier deden in de sneeuw. Lees meer artikelen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, picos de europa kabelbaan. Bij de entree van de kabelbaan vind je een bar en een restaurant. De tocht loopt vanaf Los Collaos naar Cain en weer terug? Geniet van de vergezichten, de vrolijke berggeitjes en de diepe kloven.

Inloggen Lid worden.

Info over deze foto met tip

We hebben een verregende dag, dus een perfect moment om met elkaar het plaatsje te gaan verkennen. Een klein meertje met smeltwater, wat bloemetjes in de bloei, prachtig — Fuente De, Picos de Europa, Cantabria, Spanje, Potes ligt op ongeveer 25 minuten rijden en kan prima dienen als uitvalbasis voor dit deel van de Picos de Europa. De koeien vinden mij ook interessant, met al dat geklik van de camera — Fuente De, Picos de Europa, Cantabria, Spanje.

Dit schijnt een erg mooie route te zijn, die de moeite van het wandelen waard is.

  • Kaartje links: kaart van de track en de waypoints van de gelopen route mps bestand gdb bestand. Het laagste punt, de Deva rivier ligt op een hoogte van 75 meter.
  • Zou je deze plek of activiteit associëren met wellness?

Geniet van de vergezichten, de vrolijke berggeitjes en de diepe kloven. Denkt alles te weten, maar doet dat niet. Bij de ticketoffice wordt ook aangegeven hoe warm het boven is. Ontdek de Anros ES. Plaatselijk weer.

Europa’s toppen

Links: De cable car cabine  is in aantocht vanaf het bovenste station Rechts: De kabelbaa cabine komt zojuist aan bij het beneden station Foto's: Fred Triep Nadat we een half uur in de rij hebben gestaan, kunnen we in de cabine omhoog. Neem vooral de tijd om boven op de berg te wandelen en te genieten van de schone lucht. Bereken route.

Maar picos de europa kabelbaan medewandelaars liepen een stukje vr mij en zijn niet zo subtiel dat ze even wachten en het tafereeltje aanschouwen.

Vanuit Santander, Wouter, gingen we er een paar dagen op uit. Zou je deze plek of activiteit associren met entertainment!

Groetjes, dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen en een aanwinst voor elke garderobe, picos de europa kabelbaan. Terug naar: de bovenkant van de pagina Fred Triep's homepage hoofdpagina.

Ja Nee Weet ik niet zeker.

Wat reizigers zeggen

Bovendien zijn de oost- en zuidkust van Spanje voor veel mensen aantrekkelijk voor een ontspannen strandvakantie, evenals de Balearen en de Canarische Eilanden. Duits 2. Wat een prachtig park! Beoordeeld op 5 januari Prchtig. Hebreeuws 1.

  • Home » Reportages.
  • Vakantie in Picos de Europa.
  • Tags: bergwandelen, landschapsfotografie, reisfotografie, sneeuw.
  • Het berggebied in de buurt van Sotres.

Waarschijnlijk komt de naam van zeelui! De temperaturen verschillen nogal per dag en de temperatuur boven is aanmerkelijk lager dan beneden. Peter Dewever says: 25 augustus at am. Picos de Europa is een vergeten pareltje onder de bergketens in Europa, picos de europa kabelbaan.

Lekker eigenwijs. Spaans Ik vroeg me hardop af hoe dat veilig kon zijn. Na een paar kilometer zwier ik om de bochten en vertrouw ik op de rijkunsten van mezelf en mijn medeweggebruikers.

Laat een reactie achter

Beoordeeld op 27 september via mobiele applicatie Hond mag niet mee in de kabelbaan van Fuente Dé. De kerk grenst aan de Heilige grot waar Don Pelayo is begraven. Ik rij van Sotres naar Covadonga.

Ok Privacyverklaring. Dit kaartje is een bewerking van een plaatje op internet. Dit geldt overigens voor het hele plaatsje. Voor een aanzienlijk deel de route die ik al in mijn eentje gereden heb.

Andere artikelen:

  1. Saïd - 20.09.2019 08:23

    Links: De cable car cabine  is in aantocht vanaf het bovenste station Rechts: De kabelbaa cabine komt zojuist aan bij het beneden station Foto's: Fred Triep. Kaartje links: kaart van de track en de waypoints van de gelopen route mps bestand gdb bestand.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *