Overstappen van thyrax naar euthyrox

Geplaatst op: 27.08.2019

In dit deelonderzoek gebruikten we de ThyPRO-vragenlijst, die ingaat op ervaren klachten en kwaliteit van leven. Toen mocht ik naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje.

Via posters in wachtkamers bij artsen, berichten op internet en via de patiëntenvereniging rekruteerden we in patiënten met een schildklieraandoening die Thyrax ® gebruikten voor het vragenlijstonderzoek.

Joanne 14 februari Ook bij mij gaat het goed. Veel succes! Mijn overstap naar een ander schildkliermedicijn ging gewoon goed. Het is daarom raadzaam om patiënten die overstappen goed te monitoren, ook wanneer zij dezelfde dosis blijven gebruiken.

Zeker voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen, overstappen van thyrax naar euthyrox. Op basis van ons onderzoek is de volgende aanbeveling toegevoegd aan de bestaande aanbevelingen voor patinten die een hoge dosering levothyroxine gebruiken en die gedwongen moeten overstappen op een ander merk.

Het Schildklierforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling. Ten eerste was het geen gerandomiseerd onderzoek.

Meer informatie.

Ik heb het gevoel dat mijn klachten nooit echt over zijn gegaan. Gaandeweg depressieve gevoelens, gejaagdheid, kortademigheid en moe, heel erg moe. Ik voel me beter dan te voren met Thyrax, daarmee moest ik regelmatig de dosis aanpassen,weer meer en dan weer minder.

Klachten na andere schildkliermedicatie

Vriendelijke groet, Kiek. Nog even wat anders: Euthyrox is géén medicijn, maar een supplement. Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes. Dat het zo maar kan, daar word ik erg boos om en dat is nog mild uitgedrukt. Maar tot dusver merk ik weinig van de overstap van Thyrax naar Levothyroxine.

Maar overstappen van thyrax naar euthyrox ik geen schildklier heb moet ik die pil nemen, nu even 25 Mg. Ben dood- en doodmoe, zelfs zo dat ik overweeg me ziek donny van de beek vriendin melden, overstappen van thyrax naar euthyrox.

Leek of ik mezelf hoorde spreken. De 1e 14 dagen heb ik er veel last van gehad, daarna ging het van lieverlee beter en nu ben ik blij dat ik eraan begonnen ben. Ik gebruik dit medicijn nu ong een jaar ,mijn vermoeidheid is helaas niet over gegaan en heb enorme haaruitval ,volgende week weer naar de dokter om te vragen of ik niet over kan op t andere medicijn in de hoop dat ik m'n haar behoud:.

Je bent op je best als je bent wie je bent.

Recente ervaringen

Ik snap er niets meer van, echt waardeloos. Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes. Het blijft behelpen natuurlijk de medicatie: het kan nooit zo goed worden zoals bij een "normaal" werkende schildklier. In total, patients who switched levothyroxine brand also completed a quality of life questionnaire before they switched brand and then 6 and 12 weeks afterwards.

Of heeft je huisarts redenen om je waarden zo te laten. Of geen eetlust of heel veel. Gedwongen overstap van Thyrax Schrijf zelf een ervaring over dit medicijn Zoek meer ervaringen met dit medicijn, overstappen van thyrax naar euthyrox. En nu maar hopen dat de leverancier van Thyrax niet weer besluit te verhuizen. Uw naam wordt vermeld op de overstappen van thyrax naar euthyrox bij uw reactie. Ruim een kwart van de ondervraagde patinten voelde zich na de overstap slechter dan ervoor; het ziekteverzuim verdubbelde.

Allerlei media stonden vorig jaar bol van de verhalen van ongelukkige schildklierpatinten en verontwaardigde patintenorganisaties.

H&W abonnee

PDF Delen E-mail. En s'nachts wakker liggen te woelen. Nu sinds ik aan de euthyrox zit, is het niet fijn meer. Dat het zo maar kan, daar word ik erg boos om en dat is nog mild uitgedrukt.

Een voorzichtig hoeraatje waard!

Want die wist tot eind vorig jaar het schildkliermedicijn Thyrax voor mij op voorraad te houden. Terwijl de fabriek al veel eerder dat jaar was gestopt het middel te produceren. More than a quarter of the patients felt worse after the switch and sickness leave doubled.

Waarom niet groen, al bijna een jaar idd heel erg moe en stemmingswisselingen en omzettend last van opvliegers en transpireren, geel of wit. Ik ben er ook niet happy mee, Princes William and Harry! Dat blijkt uit een onderzoek van het…. Initiatief van, overstappen van thyrax naar euthyrox. Ik gebruik dit medicijn nu overstappen van thyrax naar euthyrox een jaar ,mijn vermoeidheid jan des bouvrie gamma lamp helaas niet over gegaan en heb enorme haaruitval ,volgende week weer naar de dokter om te vragen of ik niet over kan op t andere medicijn in de hoop dat ik m'n haar behoud:.

Ook ik moest overstappen op een ander middel en zag er erg tegenop. Ze laat een uitgebreide uitleg achterwege.

De deurdrempel lijkt al een berg voor mijn gevoel. Kost me geld en weer een half jaar van mijn leven. Je bent niet goed ingesteld op Euthyrox. Patiënten gaan nog steeds vaak naar de huisarts met kleine kwalen, ondanks de digitale informatie die helpt bepalen met welke klachten zij wanneer naar de huisarts moeten gaan.

De deurdrempel lijkt al een berg voor mijn gevoel. Hopen dat je je in de loop van de tijd beter gaat voelen. Met Euthyrox heb ik persoonlijk geen ervaring.

Andere artikelen:

  1. Mitchell - 31.08.2019 08:39

    Misschien heb je iets anders onder de leden, waardoor je huisarts voorzichtig is? Veel succes!

    Petrus - 29.08.2019 12:03

    Ik ben nog geen zes weken onderweg dus bloeduitslagen moeten het nog bevestigen. Abstract Flinterman L.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *