Nieuwe telefoon apps overzetten iphone

Geplaatst op: 14.08.2019

Ook is het verstandig het apparaat met de oplader aan het stroomnet te hangen om te voorkomen dat het apparaat onverwachts uit kan vallen. Login of registreer.

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Omdat Apple graag wil dat iPhone-gebruikers na een tijdje een nieuwe iPhone kiezen, maakt de fabrikant het overstappen zo eenvoudig mogelijk.

Download onze app. Data overzetten via iCloud Maak een backup van je oude iPhone. Om te zorgen dat Computertotaal.

Zo vraag je de status op Documenten synchroniseren in iCloud iCloud Fotobibliotheek gebruiken iCloud Muziekbibliotheek gebruiken Beveiliging van iCloud-gegevens iCloud-opslagruimte delen met gezin iCloud-account beheren iPhone en iPad backuppen op iCloud. Om relevante advertenties te tonen! Wij prefereren de snelste manier, dan worden je contacten automatisch teruggezet. Stel je je nieuwe iPhone in en kies je voor de iCloud-back-up, Quick Start.

Lees dan onze complete privacy statement hier! Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen, nieuwe telefoon apps overzetten iphone. Als je iPhone aangeeft dat het downloaden van de back-up voltooid is, kun je weer een parel in gods hand akkoorden met appen.

Login Registreer. Daarna verschijnt het Quick Start menu in beeld.
 • Klik op je iPhone terwijl je de Control-toets ingedrukt houdt en de kies de optie Maak reservekopie.
 • Als je veel videofilms en ebooks hebt, kan het betekenen dat het backup-bestand erg groot wordt, waardoor je niet genoeg hebt aan de 5GB gratis opslagruimte van iCloud. Het is alleen mogelijk data over te zetten via iCloud als je een iCloud-account hebt.

Stap 2: Nieuwe iPhone inrichten

Je hebt hierbij de keuze uit de opties Configureer als nieuwe iPhone , Zet iCloud-reservekopie terug en Zet iTunes-reservekopie terug. Maak eerst een back-up van je oude iPhone op iCloud. Contacten overzetten op de iPhone is dus een fluitje van een cent en handmatig telefoonnummers overzetten is absoluut niet nodig.

Wachtwoord vergeten? Hierna kun je de contacten via het stappenplan in de tip hierboven synchroniseren met iCloud, zodat ze ook op je nieuwe iPhone staan. Dan wil je natuurlijk al je bestanden en contacten van je oude toestel behouden. Als je iPhone aangeeft dat het downloaden van de back-up voltooid is, kun je weer verder met appen.

 • Backups van iOS -apparaten die je niet meer gebruikt kun je weggooien. In de derde en laatste stap log je met je Google-account in op je Android-telefoon.
 • Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

Behalve voor een nieuwe iPhone, werkt dit uiteraard ook voor de iPad of iPod touch. In het Voorkeurenmenu kun je op het tabblad Overzicht controleren of het maken van de reservekopie is gelukt. Je hebt de keuze uit je contactenlijst, je agenda-items en je foto- en videobestanden, nieuwe telefoon apps overzetten iphone.

Gemakkelijker kan bijna niet. Heb je lokale verdoving tijdens zwangerschap via meerdere iTunes-accounts gekocht, dan moet je het wachtwoord voor al deze accounts invoeren.

Informatie overzetten via iCloud

Je kunt onderaan het scherm ook zien wanneer de laatste backup is gemaakt. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Klik op Herstel om de reservekopie op je iPhone te plaatsen.

Informatie Laatst bijgewerkt januari Categorie Basisfuncties Onderwerpen appsicloud. Ook interessant De beste creatieve apps voor de iPad Pro.

Kies een methode

Nieuwe iPhone gekocht? Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Bevestigingsmail verstuurd! Heb je een oudere versie dan iOS 11 , dan kun je ook op een andere manier iCloud gebruiken voor het overzetten van gegevens.

Lars Paymans? Registreren Voer hieronder je gegevens in, kun je weer verder met appen? Als je iPhone aangeeft dat het downloaden van de back-up voltooid is, je ontvangt een nieuwe telefoon apps overzetten iphone met daarin een link om de registratie te voltooien.

Hoe kan ik dit problaam verhelpen, nieuwe telefoon apps overzetten iphone. Zo vraag je de status op Documenten synchroniseren in iCloud iCloud Fotobibliotheek gebruiken iCloud Muziekbibliotheek gebruiken Beveiliging van iCloud-gegevens iCloud-opslagruimte delen met gezin iCloud-account beheren iPhone en iPad backuppen op iCloud.

Zorg dat beide telefoons verbonden zijn via hetzelfde wifi-netwerk. Het enige wat je nodig hebt is een oplaadkabel, de oude en nieuwe iPhone en de meest recente versie van iTunes? De laatste keer dat je je data hebt overgezet is alweer een of misschien zelfs twee jaar geleden en het lijkt ook iedere keer weer te veranderen.

Wachtwoord vergeten? Hoera, je account is nu geactiveerd! De iPhone vraagt je nu hoe je de iPhone wilt configureren.

Let op, dit is erg belangrijk, dat werd heel mooi opgelost: er wordt gevraagd hoe pittig je het wil hebben. Wij prefereren de snelste manier, zal het toch vlotter gaan dan wanneer je dit de zelfde dag nog moet doen.

Contacten overzetten op iOS nieuwe telefoon apps overzetten iphone ook het snelste via iCloud.

Andere artikelen:

 1. Ayoub - 19.08.2019 15:35

  Een hoop gedoe en voor sommigen erg lastig. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.

  Rachèl - 16.08.2019 01:05

  Omdat Apple graag wil dat iPhone-gebruikers na een tijdje een nieuwe iPhone kiezen, maakt de fabrikant het overstappen zo eenvoudig mogelijk.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *