Nationaal loket alimentatie inning

Geplaatst op: 10.10.2019

Bel ons gerust. Afbeelding: Hassan Khan. Jane Soliana.

Bedankt voor uw bericht. Het NLAI biedt hulp wanneer u niet op tijd of niet genoeg alimentatie heeft ontvangen. Ik kan niks anders dan vol lof spreken over het werk dat de NLAI verricht. Wat ik niet meer verwacht had is toch nog gebeurd. Ook zonder vonnis of notariële akte.

In Nederland zijn er twee bekende organisaties die je kunt inschakelen om de alimentatie te verhalen bij je ex-partner:.

Bovendien is er geen minimale achterstand vereist. Direct advies: Zoals jullie jezelf profileren: duidelijk en transparant. Voor Advocaten. Je hebt dus sneller je geld.

Ben jij alimentatiegerechtigde? Je wordt dus direct geholpen.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Denk je dat beslaglegging de enige manier is om je ex-partner over te laten gaan tot betaling van de alimentatie? Weigert je ex-partner nog steeds de alimentatie te betalen?

Breadcrumb

Het NLAI int voor u in heel Nederland tot zeker 5 jaar terug de  partneralimentatie , kinderalimentatie   en  indexering. Contact met het NLAI. Goed resultaat! Er wordt enkel honorarium in rekening gebracht wanneer er ook daadwerkelijk bedragen zijn ontvangen.

Het is gelukt om de achterstallige alimentatie te krijgen. We kunnen anders zeggen dan ga zo door.. Zo hanteert het NLAI geen wachttijd.

Dit houdt in dat het inschakelen van het NLAI  geen geld kost zolang zij nog geen resultaat hebben behaald. Zoals al aangegeven kun je geen beroep doen op het LBIO als de achterstand groter is dan 6 maanden. Wanneer je dit contactformulier verzendt, ga je akkoord met onze privacy verklaring. Naast de stress die dit met zich mee kan brengen kun je ook financieel in de problemen komen. Het LBIO heeft als doel niet het maken van winst, maar het welke soorten antipsychotica zijn er naar naleving van nationaal loket alimentatie inning en regelgeving, nationaal loket alimentatie inning.

Juridisch Nieuws.

In samenwerking met

Wanneer het LBIO de volledige alimentatie int, ontvangt de ontvangstgerechtigde dus ook het volledig verschuldigde bedrag. Het NLAI int meer dan maximaal zes maanden met terugwerkende kracht,in totaal tot vijf jaar met terugwerkende kracht. Geen minimale termijnen of bedragen. Krijg onbeperkt juridisch advies Krijg onbeperkt juridisch advies.

Onze medewerkers geven je gratis juridisch advies? Maar wat als de ontvanger nauwelijks geld aan de kinderen uit wenst te geven. Bij het NLAI hoeft u geen minimale termijn en geen minimaal bedrag achterstand te hebben? U kunt hiervoor tijdens kantooruren met ons bellen op 0 of hier uw gegevens achterlaten.

Neem gerust contact op met ons kantoor, nationaal loket alimentatie inning.

Alimentatie innen via het LBIO

Ik ben al 25 jaar gescheiden en dankzij het NLAI heeft mijn ex-partner nu voor het eerst netjes voor de 1e van de maand betaald, super! Ook hanteert het NLAI een ruimere bovengrens. Zoals je net hebt kunnen lezen is het LBIO de organisatie met de meest vergaande bevoegdheden. Goed resultaat! Het brief ging naar de rechter en ik heb alles verloort want hij kreeg gelijk omdat hij onderstussen heeft getrouwd en heeft een baby nu met 6o jaar oud.

Je kunt er zelfs door in de financile problemen raken, nationaal loket alimentatie inning. Ook hanteren zij geen minimaal bedrag. Bij het NLAI hoeft u geen minimale termijn en geen minimaal bedrag achterstand te hebben. Wanneer je ex-partner de alimentatie niet betaalt, kun je eerst je ex-partner hierover aanschrijven.

Tot 5 jaar terug incasseren. Graag verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden. Wij geven je graag advies over jouw situatie. Meestal kun je gaan vorderen.

Het brief ging naar de rechter en ik heb alles verloort want hij kreeg gelijk omdat hij onderstussen heeft getrouwd en heeft een baby nu met 6o jaar oud. Het is gelukt om de achterstallige alimentatie te krijgen. Neem contact met ons op Voornaam:.

Maar in Januar ging meneer dus mijn Ex naar een advocaat om een brief te maken dat hij niet meer kan betalen en dat hij het allimentatie geld nihil wil maken.

Hieronder lichten we de verschillen overzichtelijk nog eens toe: Nog steeds geen alimentatie. Ook heeft het LBIO de bevoegdheid om beslag te leggen op inkomsten uit arbeid of uitkering zonder dat daar een gerechtsdeurwaarder aan te pas hoeft nationaal loket alimentatie inning komen. Dit brengt nogal wat stress met zich mee.

Andere artikelen:

  1. Tyrell - 18.10.2019 15:16

    Het NLAI int voor u in heel Nederland tot zeker 5 jaar terug de  partneralimentatie , kinderalimentatie   en  indexering.

    Ike - 20.10.2019 09:24

    De betalingsachterstand is niet ouder dan zes maanden. Uiteraard doet het NLAI dit alles alleen in goed overleg.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *