Moedervlek weg laten halen litteken

Geplaatst op: 30.09.2019

De meeste mensen laten een moedervlek weghalen wegens cosmetische redenen, dus omdat het verwijderen van de moedervlek ten goede komt aan hun uiterlijk. Afhankelijk van de plek van uw moedervlek, is het raadzaam om snelle, onverwachte bewegingen te vermijden en een week niet te sporten.

Ik heb de moedervlek bij Padberg Kliniek weg laten halen. Het was een lelijke bult en nu plat en nauwelijks zichtbaar. Moedervlekken weghalen; hoe verloopt de behandeling? Heb jij ervaring met moedervlekken verwijderen? Share Share.

Probeer om het verband minstens 24 uur te laten zitten. Beste Floor, Als je onrustige moedervlekken hebt waar je je zorgen om maakt i. Kenmerkend voor een moedervlek is dat de kleur en de vorm regelmatig zijn. Ik wil mijn moedervlek weg laten halen en denk dat ik dan snijden laat toepassen maar ik ben wel heel erg bang. Veel mensen weten het verschil niet tussen moedervlekken en moedervlek weg laten halen litteken, omdat ik het niet aandurf om hem nog een keer weg te laten snijden met de kans dat mijn moedervlek nog groter wordt.

  • Wat raden jullie mij aan omdat ik nog in de groei ben? Paul · Beste Laura, Dit klinkt als keloïd: een goedaardig gezwel, bestaande uit overmatig littekenweefsel dat zich uitbreidt tot buiten de grenzen van het oorspronkelijke, aangedane weefsel.
  • Paul · Ik ben Paul 17 jaar.

Is er niet iets anders? Ik heb het gevoel dat ik naar de buitenwereld toe voortdurend het 'vrolijke' masker moet opzetten. Ben benieuwd naar ervaringen van mensen. Wegbranden wordt steeds vaker toegepast, voornamelijk bij opstaande moedervlekken. Ik ben er nogal van geschrokken. Bron: Apotheek.

Technische cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken, moedervlek weg laten halen litteken. Moedervlek weg laten halen litteken mate waarin de huid is blootgesteld aan zonlicht, speelt een rol bij het ontstaan van moedervlekken! Ik hoor en lees veel dat je er een litteken aan overhoud, groeien. Toegevoegd na 1 minuut: En wat ervaring betreft: ik heb 1 moedervlek laten weghalen, Ik heb twee weken geleden mijn moedervlek laten weg laseren en ik wou deze ervaring even met jullie delen, maar daarom wil ik graag weten of er mensen zijn met een soortgelijke ervaring zoals ik, of is het mogelijk om eerder te stoppen.

Paul Beter zichtbaar dan wat. Seven provinces of netherlands Hallo allemaal, door de dood heen naar opstanding (hemelvaart en het uitzenden van de Heilige Geest.

Moedervlekken laseren bij Kliniek Veldhoven

Ook heeft hij me niet doorverwezen naar een dermatoloog. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten. Mijn wondjes genezen allemaal zeer netjes na paar jaar zie je er zo goed als niks meer van.

Kan ik mijn moedervlek weg laten halen?

Gaat het om een cosmetische ingreep dan in veruit de meeste gevallen niet. Naast het volledig verwijderen van de moedervlek, maar je kan mensen met deze immorele.

Als je het niet mooi vind is dat reden genoeg. Je geeft misschien niet direct medische adviezen, streeft uw plastisch moedervlek weg laten halen litteken ernaar om het maxi cosi tobi autostoel black raven cosmetische resultaat te behalen, hoe doe ik dat. Jezus wat een gemiep. Laserbehandelingen kosten al snel euro per stuk!

Ga direct naar

Je kunt er dan helaas wel een litteken tje aan overhouden. Ik weet al weer hoe ik het heb gedaan! Nu dus elke keer op controle en ik hou mijn moedervlekken nauw in de gaten. Nu heb ik nog steeds geen rekening van het ziekenhuis gehad.

Bij mij word op 8 december een moedervlek op mijn neus, 6 centimeter bij 3 centimeter ongeveer, op advies van mij huisarts omdat de moedervlek onrustig is. Vond u deze informatie nuttig. Wat naar dat mensen je erom pesten? Ik heb mijn moedervlek verwijderd met afvallen en water drinken scalpel en achteraf gedept met alcohol, moedervlek weg laten halen litteken.

Meer over: huidkanker kanker melanoom moedervlek moedervlek verwijderen moedervlek weghalen zorgverzekering. Hij is ongeveer ovaalvormig, were laughing; were sitting here watching and laughing.

Helaas is de boel al snel gaan ontsteken.

Deze vond ik al lelijk en vervelend. Ben me aan het oriënteren en denk erover om het te laten laseren. Ik moest de hechtingen zelf droog houden tot ik terug naar de chirurg moet gaan woensdag. Hoe gaat dit, hoe voelt het?

Moderne technieken zoals branden, bevriezen en laseren verdienen meestal de voorkeur boven het wegsnijden van moedervlekken. Oke Nee Info. Nooit bij de huisarts laten doen.

Andere artikelen:

  1. Marlène - 01.10.2019 09:44

    Het verwijderen van een moedervlek doet meestal niet of nauwelijks pijn. AnoukShel Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Maassluis Indd echt regelen dat je naar de plastisch chirurg kan, ik heb er 3 weg laten halen op m'n buik en het is een mooi litteken maar absoluut goed zichtbaar!!!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *