Ijssalon clevers overloon. venrayseweg overloon

Geplaatst op: 26.07.2019

Heerlijk genoten van de combi: koffie met een ijstaartje. Datum van bezoek: augustus

Ook voor een kop koffie met vlaai kunt u bij de ijssalon terecht. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Fietsroute Lengte 32 km. Beoordeeld op 10 juni via mobiele applicatie Heerlijk genieten. Wandelroute Lengte 12 km.

MTB Route Overloon.

Fietsroute Ballonzuilbossen en Overloon. Plan route. Met een groep van 17 personen een ijscoupe gegeten bij deze ijssalon.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen! Beoordelingen filteren? Waardering van reizigers. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Alles is mogelijk, niets is te veel!
 • Gegevens restaurant. Na een wandeling door de bossen bij Overloon even naar ijssalon Clevers.
 • Heel goed Meer talen.

Waarderingen en beoordelingen

Meer dan 75 verschillende ijscreaties, de ene nog lekkerder dan de andere, worden door het sympathieke Clevers-team gepresenteerd in de ijssalons in Grubbenvorst, Arcen, Plasmolen en Overloon. Een topzaak! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Datum van bezoek: augustus Attracties in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Steakhuys Leuke Broeders. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

 • Bedank pmmalden. Bedank helmavanderaa.
 • Is dit uw vermelding? Wandelroute Lengte 3 km.

Volg ons. Deze vermelding verbeteren. Psychiatrieroute Venray. Is dit uw vermelding. Fietsroute Lengte 53 km. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

In IJssalon Clevers Overloon geweest? Deel je ervaringen!

We hebben de zaak in Overloon bezocht tijdens de Clevers fietstocht. Bedank Wim B. Inloggen Lid worden. Wij serveren verse streekproducten.

Wandelen in de Ballonzuilbossen 5 km! Met een zeer uitgebreide kaart kan je vast en zeker het lekkerste ijs eten dat je maar wensen kan. Wandelroute Boschhuizen. Certificaat van uitmuntendheid. Heerlijk ijs en mooi opgemaakte ijscoupes.

Forgot Password

Bedank patrickbo Engels Een aanrader voor wie in de buurt is of woont! Is dit een Europees restaurant?

 • Wandelroute Boschhuizen.
 • Wie zijn wij?
 • Bedank Tom P.
 • Samen Wijn en Bistrobar.

Certificaat van uitmuntendheid. Venrayseweg 5    AA     Overloon    Tel:     e-mail     website. Gezellige en prettige bediening, als klant sta je hier centraal. Een kaart met keuzes te over. Tijd van het jaar. Is dit een caf. Perfecte bediening met de glimlach.

Algemene gegevens

Wandelen in de Ballonzuilbossen 3 km. Beoordeeld op 30 juli Zo lekker, daar rij je een stukje voor om! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Fietsroute Lengte 32 km.

Locatie en contact. Beoordeeld op 30 juli Zo lekker, daar rij je een stukje voor om. Datum van bezoek: mei Fietsroute langs de Maas!

Andere artikelen:

 1. Igor - 27.07.2019 12:42

  Datum van bezoek: april Beoordeeld op 27 april Zeer lekker ijs en coupes!

  Evertine - 02.08.2019 22:05

  Ja Nee Weet ik niet zeker. Datum van bezoek: juli

  Akke - 01.08.2019 13:58

  Hotels waar reizigers weg van zijn… Center Parcs Het Heijderbos. Beoordeeld op 30 juli Zo lekker, daar rij je een stukje voor om!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *