Huis te koop voerendaal aelmans

Geplaatst op: 11.09.2019

Het is evenwel ook mogelijk om meerdere huurders te huisvesten onder een dak. In , vanwege de landelijke omgeving, in Limburgse hoevestijl gebouwd voor de vestiging van de voormalige drukkerij Schrijen-Lippertz, in de loop der jaren verder uitgebreid.

Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Wij zoeken voor jou Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject! Bewoont u een bijzondere woning in het buitengebied? Deze website maakt gebruik van cookies - sluit deze melding. Een elektrische zonwering op het dak houdt de zon buiten op de warme dagen. De keukeninrichting betreft een zeer ruime hoekopstelling van massief eiken met veel opbergruimte, granieten werkblad en inbouwapparatuur te weten; heteluchtoven, stoomoven, magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.

Ligging: De woning ligt op een centrale locatie nabij het centrum van Voerendaal en op fiets- en zelfs loopafstand van Heerlen.

Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op.

Beschrijving Op een van de meest aansprekende unieke landelijke locaties van Limburg gelegen met een adembenemend prachtig wijds uitzicht over de landerijen en velden bieden wij u aan: "In gerealiseerde vrijstaande boerderij villa met moderne architectuur".

Beschrijving Een uniek gelegen bedrijfslocatie met een geheel eigen gezicht in een groene omgeving. Landelijk gelegen, vrijstaande woningen, huis te koop voerendaal aelmans. Het formulier wordt verstuurd…. Slaapkamer 4 3.

Slaapkamer 4 3. De slaapkamers zijn respectievelijk 3,00 x 3,40 m, 3,80 x 3,00 m, en 3,00 x 2,44 m. Wij zoeken voor jou Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Zoeken in ons bedrijven-aanbod

Badkamer 2 3. Probeer het nog eens. Een Buitenstate-woning onderscheidt zich door aan minimaal drie van de vier kenmerken te voldoen:. Eerste verdieping boven garage gastenverblijf : Overloop 3.

Technische ruimte 1. Deze zijn allen op loopafstand bereikbaar.

  • Vraag geheel vrijblijvend naar de daarvoor geldende voorwaarden, Door ligging en opzet betreft het een bedrijfsobject met een opvallende, bij de landelijke omgeving passende uitstraling met tal van gebruiksmogelijkheden. Slaapkamer 1 5.
  • Vastgoed: onze medewerkers.

De badkamer is ca, huis te koop voerendaal aelmans. Centrale ligging met belangrijke verbindingswegen richting de grote steden op korte afstand gelegen. Kan ik mij kosteloos aanmelden als ik op zoek ben naar een specifiek vastgoed-object. Probeer het nog eens. Thans in gebruik als dierenverblijf maar ook goed te gebruiken voor andere doeleinden zoals opslag en werkplaats.

Zoeken in ons woningaanbod

Tuin: Zeer riante achtertuin met gazon, hagen, stenen buitenkeuken 6. Huurbetaling: Per maand vooruit. Heb je interesse in dit object of een vraag?

Bezichtiging aanvragen, huis te koop voerendaal aelmans. De woonkamer is deels voorzien van een zadeldak kap met een nokplafondhoogte van maar liefst 5. Met optimale privacy. Beschrijving Op een van de meest aansprekende unieke landelijke locaties van Limburg gelegen met een adembenemend prachtig wijds uitzicht over de landerijen en velden bieden wij u aan: "In gerealiseerde vrijstaande boerderij villa met huis te koop voerendaal aelmans architectuur".

Pagina delen:. De keukeninrichting betreft een zeer ruime hoekopstelling van massief eiken met veel opbergruimte, stoomoven, maar niet kitscherig zoals de eerder genoemde Chinese restaurants, youth opportunity, planologische EHS, kan de Raad zich laten bijstaan door zedenpolitie in burger, dit is verdeel en heers.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Wij zoeken voor jou Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject! Ik wil meer info ontvangen. Er kan zodoende een kantoorverzamelgebouw ontstaan.

Wist u dat wij lid zijn van Buitenstate. Wij huis te koop voerendaal aelmans vaak als eerste op de hoogte wanneer vastgoed objecten beschikbaar komen. Een uniek gelegen bedrijfslocatie met een geheel eigen gezicht in een groene omgeving.

Woonkamer 5. Het zoekersformulier wordt verstuurd…. Bijgebouwen: Achter op het perceel staat een houten tuinhuis en twee grote hobbyruimten.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Slaapkamer 2 4. Ik wil een bezichtiging. Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen?

Downloads Brochure Heerlerweg te Voerendaal pdf. Chantal de Torbal Administratieve ondersteuning. Rolluiken aan de achterzijde.

Andere artikelen:

  1. Marjam - 17.09.2019 06:30

    Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *