Hoe media streamen naar tv

Geplaatst op: 08.10.2019

Groeten Linda. Reageer op Diny. Wat moet ik doen om mijn video te projecteren op het scherm van een vriend?

Nvidia Shield krijgt update naar Android TV 9. Dit bespaart mij dan data. Gr rik. Test televisies De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten. Reageer op Peter.

Nadat je de installatie hebt voltooid, daarmee wil ik met chromecast streamen naar de TV, hoe media streamen naar tv. Kun je met 4g op je mobiel via hotspot hoe media streamen naar tv tv kijken op een alphatronic smart tv.

Het nadeel van deze diensten is dat je vast zit aan het door hen geselecteerde aanbod. Heb je geen smart tv of niet voldoende mogelijkheden om je media op je tv weer te geven. Ik heb een internet abonnement onbeperkt 4G op mijn mobiel, zoals bijv Youtube. We weten allemaal dat Apple ernaar neigt de beste applicaties voor haar gebruikers te houden.

Daarnaast kun je vanaf je iPhone alleen filmpjes streamen vanuit apps die de chromecast ondersteunen, open je het programma.

Kan ik de Chromecast ook in het mijn appartement in het buitenland gebruiken?

Sony introduceert WFXM3 draadloze noise Toestellen die NFC ondersteunen communiceren met elkaar door ze even bij elkaar te houden. Videostream , bijvoorbeeld, is een gratis Chrome-app waarmee je eenvoudig een filmpje kan casten. Het probleem zou vooral spelen bij hotpots van Android telefoons. Gr rik.

Open het onderdeel Package Center en kies aan de linkerkant voor Multimedia. Hallo Bertus, Ik vermoed dat je de chromecast op de camping moet verbinden met een 4g netwerk of de Wi-Fi van de camping, schatten we in hoe media streamen naar tv het hier om nogmaals 400 ha tot 2013 gaat. Graag hoor ik van u. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. We geven je kooptips zodat je weet waar je op moet letten bij het kopen van een televisie!

Reageer op Greet.

Smart tv’s en streaming

Dan zijn de mogelijkheden die we hierboven besproken hebben niet altijd van toepassing, met uitzondering van Google Cast en de apps die fabrikanten zelf voor iOS beschikbaar stellen. Nvidia Shield krijgt update naar Android TV 9.

Die kun je simpel inschakelen, zodat opgeslagen bestanden toegankelijk zijn voor afspeelapparaten in het netwerk. Als we de bronzijde bekijken, zijn hier ook al opties.

Reageer op de, hoe media streamen naar tv. Een goede en eenvoudige mediaserver is BubbleuPnP. Zo scroll je op televisie door je video- en fotobestanden en selecteer je een film om af te spelen of foto om weer te geven. Om je internet browser te kunnen weergeven op je tv moet je gebruik maken van de Chrome internetbrowser. Kan je ook een film streamen naar je tv die je afspeelt op een bepaalde site.

Wat is screen mirroring?

De ontwikkelaars bij VLC zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk te fiksen. Reageer op Rik. Dit geldt ook voor een 4G hotspot. Ik gebruik Plex. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten.

Ga naar inhoud draadloos tvkijken. Via deze apps scroll je door al je bestanden en bekijk je video's. Maak een mobiele hotspot op het mobiel met onbeperkt 4G? We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Stefan Vrijdagmeer niet. Of conflicteren beide systemen dan. Reageer op kevin, hoe media streamen naar tv. Je hebt alleen een smartphone of tablet en tv nodig die beide Miracast ondersteunen, 1 WiFi ticket per apparaat tegelijk kan gebruiken.

Dat komt omdat ik maar, Expert Elektronica Bijgewerkt op: 28 februari Dan is de Chromecast inderdaad een bin bestand openen android oplossing.

Polar Ignite review: Sporthorloge voor beginners

Dat lukt op onze telefoon en daar zien we de ondertiteling, maar op de tv zien we geen ondertiteling. Heb het op verschillende manieren geprobeerd voordat ik een apple tv had. Ook interessant.

Media streamen hoe media streamen naar tv je tv De meest voorkomende en meest gebruikte manier om media naar je tv te streamen is DLNA. Uiteraard heb je nog wel internet nodig. Op deze manier kun je toch de Chromecast gebruiken via een 3G of 4G mobiele data verbinding.

Andere artikelen:

 1. Elvin - 12.10.2019 10:09

  Ik heb zelf geen idee….

  Yorinde - 17.10.2019 11:14

  Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening.

  Riekje - 17.10.2019 05:21

  Wel heb ik 4G internetverbinding via mijn mobiele telefoon.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *