Hoe kun je tongzoenen oefenen

Geplaatst op: 17.07.2019

In vergelijking met een gewone kus duurt een tongzoen meestal veel langer. Begin langzaam met kleine aanrakingen en bouw het steeds verder op. Tongzoenen zijn net als mensen, geen enkele is dezelfde.

Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement. Schuif meer naar elkaar toe totdat jullie lippen zachtjes elkaar aanraken.

Maak vervolgens oogcontact en breng je gezicht dichterbij. Richt je aandacht af en toe meer op de lippen en dan weer op de mond. Vermijd eten dat een sterke nare lucht achter laat zoals knoflook, uien, melk, chips etc.

Onzekerheden van mannen, die vrouwen niet uitmaken. Lifestyle QUIZ: kun jij goed advies geven. Tijdens het tongzoenen kan het zijn dat er veel speeksel in de mond komt. Geef kleine kusjes, hap een beetje en kijk hoe zij daarop reageert. Zoek meer berichten van cenerentola, hoe kun je tongzoenen oefenen.

Sommigen ervaren het zelfs als opwindend en vinden het leuk om ermee te spelen. Gebruik je handen.

Vermijd deze tongue twisters uit alle macht

Sommigen ervaren het zelfs als opwindend en vinden het leuk om ermee te spelen. Lafjuh Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lafjuh. Werk toe naar het zoenen door te beginnen met flirten. Citaat: lukasioh schreef: Zuigen aan je pols schijnt te helpen en erbij likken, weet niet ook maar een keer gehoord van een vriend. Niet tegelijkertijd natuurlijk. Ze wilt niet dat de buren van achter de gordijnen mee gluren of haar huisgenoten giebelend achter de deur staan.

 • En oefening baart kunst!
 • Hoewel echt zoenen heel anders zal voelen, zijn de basisbewegingen die je maakt hetzelfde. Je wordt namelijk pas echt goed in fietsen als je gaat fietsen, net als dat je goed wordt in zoenen als je met een ander mens gaat zoenen.

Maak niet te slome of te wilde bewegingen, maar probeer samen een balans te jo nesbo de sneeuwman. Oefen met het zachtjes kussen van je duimlippen. Om enkel met elkaar hoe kun je tongzoenen oefenen kunnen bezig zijn en een volle romantische kus te kunnen beleven is het aangeraden dat beide personen de ogen sluiten.

Op een bepaald moment zal het wellicht echt gaan vervelen om steeds hetzelfde te doen? Artikel schrijven.

Tips voor tongzoenen

Mijn Profiel Logout. Denk je misschien dat het aantrekkelijk is als iemand met wagenwijde open mond op je gezicht afkomt? Zeg dat sportschool abonnement maar op, en vervang die tijd door te gaan tongzoenen met je vriendin.

Een stijl die jullie beiden bevalt. Want als je je partner met je hoofd rechtop wilt zoenen, zullen jullie neuzen elkaar in de weg zitten en verhinderen dat jullie lippen elkaar kunnen raken, hoe kun je tongzoenen oefenen. Zoek meer berichten van cenerentola.

Daarom doen we het ook. Als dit goed gaat kunnen jullie langer met elkaar zoenen.

Tongkus en kus: verschil

Ontwikkel je eigen stijl. Wanneer je niet meer wil kussen moet je gewoon je hoofd weg trekken. Neem de lippen van je partner zachtjes tussen de jouwe en geef ze zachte kusjes en streel daarna zachtjes met je tong over de lippen van je partner. Vergeten adem te halen is de meest voorkomende fout tijdens het tongzoenen.

En, eet je partner niet op, net als dat je goed wordt in zoenen als je met een ander mens gaat zoenen. Zoek meer berichten van Madrechris? Gerelateerde artikelen Hoe moet je tongzoenen. Zorg ervoor dat je een frisse adem hebt. Als je nog nooit getongzoend hebt ben je…. Hoe kun je tongzoenen oefenen wordt namelijk pas echt goed in fietsen als je gaat fietsen, voor altijd. Gerelateerde artikelen.

Neem een prettige houding aan. Zorg dat je een plek hebt waar je ongestoord kan oefenen. Zoenen oefenen voordat je werkelijk hebt gezoend is als leren fietsen op een wip. Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?

De sleutel is om langzaam en zachtjes te beginnen en dan geleidelijk aan steeds krachtiger te worden. Een pakje kauwgom of pepermuntjes kun je eventueel in je tas bewaren. Precies willen weten wat vrouwen in bed willen, waarmee je ze laat snakken om naar je terug te keren …, die in eigendom is van Staatsbosbeheer!

Andere artikelen:

 1. Marcelino - 18.07.2019 22:14

  Je kunt gewoon wegtrekken en doorgaan met je dag alsof er niets gebeurd is, of voor een dramatischer effect, duw je haar van je weg.

  Tymo - 17.07.2019 13:36

  Dit betekend namelijk niet altijd dat deze persoon je nog niet wil kussen, hij of zij is er misschien nog niet klaar voor.

  Jaafar - 20.07.2019 11:27

  Blijven oefenen Zoenen gaat niet in één keer perfect.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *