strandhuis huren belgische kust nieuwe schepen: het is een komen en gaan van onderleveranciers!" />

Hoe kom je naar vlieland

Geplaatst op: 07.10.2019

Dit station is ongeveer meter van de veerboot-terminal. De haven biedt aan ongeveer passanten een comfortabele ligplaats met voorzieningen.

Kan met eigen auto , Trein of Interliner lange afstands-bus. Weeda, tel. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar de terminal. Check uw route. Op Vlieland mag je de auto niet meenemen. Meer informatie. Je kunt bij de halte Zurich busparkeerplaats over stappen op de bus naar Harlingen Haven.

Deze pendelbussen sluiten aan op de aankomst en vertrek van de veerdienst. Neem dus ruim de tijd, hoe kom je naar vlieland. Je kunt natuurlijk ook een fiets huren. Vaartijden variren van 30 minuten pilat en pilat opruiming de Terschelling veerdienst tot 1 uur 35 minuten op de Harlingen veerdienst.

Dat het bijna een verdubbeling van kosten tov vorig jaar is laat ik maar achterwege? Voel het witte zand tussen je tenen, proef de vele smaken op de gezellige terrasjes en slenter door de pittoreske dorpjes, people think they know everything about me.

Als de boot aankomt staat er een bus en een taxi klaar. Voor ieder wat wils. Naar website.
 • Kijk hier voor meer informatie.
 • Verken het eiland op de fiets en leer alles over de rijke geschiedenis en cultuur van Terschelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op het eiland regent het een stuk minder en de zon schijnt vaker dan elders in Nederland. Voor het aan boord gaan wordt eerst uw kaartje gescand bij de poortjes. De veerboot vertrekt vanaf Harlingen. Je kunt op Vlieland nagenoeg overal trouwen waar je wilt. De bagage kun je meegeven aan een van de bagagevervoerders. Veel hotels en vakantieparken op Vlieland hebben een gratis bagageservice zodat dit allemaal voor je geregeld wordt. Maak een trip naar de Sahara van het Noorden, ga aan boord van een snelle rubberboot voor een zeehondentocht, stap op de fiets voor een culinaire proeverij-fietstocht, ontdek Vlieland met een GPS of maak kennis met diverse outdooractiviteiten op het strand powerkiten, boogschieten, blokarten….

De woning is geschikt voor 9 personen. Op de haven bij het havengebouw is een verzamelpunt en in de Dorpsstraat zijn bij de linker of rechterzij slapen islam glasbakken om het glas te deponeren.

In Harlingen zijn diverse mogelijkheden om uw auto te parkeren, zowel overdekt als niet overdekt, hoe kom je naar vlieland. Het is dus een fijn klimaat voor een heerlijke vakantie. Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Vlieland vr of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Vlieland Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar.

Hoe kom je bij de veerboot?

Het stoken van vuren en barbecueën was verboden in duingebieden, op heidegronden, in bossen en op veengronden. Appartement Vlieduyn Waardering park: 8. Weeda, tel. De exacte dienstregeling inclusief extra afvaarten kunt u interactief raadplegen via de website van Rederij Doeksen.

Buiten de bebouwde kom mag je de bus laten stoppen door je hand op te steken. Veel hotels en vakantieparken op Vlieland hebben een gratis bagageservice zodat dit allemaal voor je geregeld wordt. Prima service. Thuis ben je waarschijnlijk gewend om afval van elkaar te scheiden, want je hoeft geen stapels boeken meer mee van huis te nemen; die leen hoe kom je naar vlieland bij de bieb.

Op warme dagen is het op Vlieland aangenamer dan op het vasteland.

Het échte vakantiegevoel in één dag?

Bekijk het uitgebreide aanbod bij Booking. Let op: er is een winter- en zomerdienstregeling! Er is een groot open-lucht parkeerterrein ~7 gulden per dag langs de haven in het verlengde van de veerboot-terminal.

En dan aanhouden richting Harlingen. Na inschrijving kun je direct titels uitzoeken? Eenvoudig menu. Er zijn 3 fietsverhuurders op Vlieland.

Hieronder vind je een plattegrond van het vakantiehuizenterrein. Bekijk het uitgebreide aanbod bij Booking. Deze maken er bijvoorbeeld nieuwe producten van. Meer informatie Ameland - Schiermonnikoog.

Waddeneilanden

Op de kade staat een bus van Arriva klaar, die rijdt dan langs Camping Stortemelk en de accommodaties aan de Noordzeekant. De overtocht naar Vlieland duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Je leest er alles over de duinpartijen, de strekdammen, de dijk en meer. Naar Texel gaan bijvoorbeeld

De haven biedt aan ongeveer passanten een comfortabele ligplaats met voorzieningen. Wanneer de Vlieland voor regulier onderhoud is, wordt de dienst uitgevoerd door de Midsland. Kijk voor meer informatie op www.

Andere artikelen:

 1. Yarnick - 13.10.2019 07:05

  Reis je vanaf Vlieland, dan is reserveren niet mogelijk. Op de kade staat een bus van Arriva klaar, die rijdt dan langs Camping Stortemelk en de accommodaties aan de Noordzeekant.

  Wael - 10.10.2019 00:42

  Elk mens heeft tijd nodig om te ontspannen en nieuwe krachten op te doen.

  Nora - 08.10.2019 04:22

  Vervallen afvaarten of gewijzigde vertrektijden als gevolg van overmacht worden vermeld op de website van de rederij. Bij de rotonde rechtsaf en de volgende rotonde rechtdoor.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *