Eerste keer ongesteld na bevalling bruin bloed

Geplaatst op: 18.08.2019

Echt heel veel bloedverlies. Probeer ook deze.

En nu is het klaar. Even een vraag over de 1e menstruatie na de bevalling. Temperatuur is goed. Heb er bij bepaalde standjes echt pijn aan dus die doen we dan ook maar niet!

Kan reactie niet melden. Als je jong bent en je menstruaties nog onregelmatig zijn, dan kun je op elk moment een ovulatie krijgen. Gezondheid alle pijlers.

Dit wordt ook wel kraamvloed genoemd. Doorbraakbloeding: moet ik me zorgen maken. Bij de eerste keer naar menstruatie had ik de eerste dag a anderhalve dag wel bruin bloedverlies deze keer niet is dat normaal. Daarnaast wordt je menstruatiepijn vaak een stuk minder? Ben ook verder niet duizelig of slap en heb ook geen extreme pijn.

 • Ik ben 3.
 • Villages Nature nabij Parijs.

Je kindje merkt er dus niets van als jij weer begint met de pil. De allereerste nieuwe eisprong vindt namelijk twee weken eerder plaats dan de eerste menstruatie. Er zijn echter wel een aantal gevallen waarbij er een andere oorzaak aan bruine afscheiding ten grondslag ligt.

Bij endometriose vormt zich niet alleen slijmvlies aan de binnenkant van je baarmoeder, maar ook op andere plaatsen zoals de buikholte.

Alleen het is veel meer bloedverlies als voor bevalling en het doet ook pijn,tijdens het lopen en plassen opstaan en weer gaan zitten enzo.

Meer tonen.

 • Sorteren op Sorteren op Populairst Meest recent. Wanneer weer voor het eerst ongesteld?
 • Van mij mag het nu wel komen aangezien we toch wel heel graag een brusje voor jamila willen om vervolgens weer heeeeeel lang weg te blijven.

Afbeelding valt onder copyright. Het is net als normale bruine afscheiding niets om je voor te schamen en het is belangrijk dat je naar de dokter gaat om zo de juiste behandeling voor je probleem te krijgen. Ook heel veel. Daardoor weet je na je bevalling nooit zeker wanneer je weer vruchtbaar bent! Na een bevalling goede tijden slechte tijden gemist tvblik je tenminste zes weken wachten voordat je weer een tampon kunt gebruiken, anders kun je een infectie krijgen.

Tevens kun je met de pil je eigen menstruatie regelen door de pil door te slikken in je stopweek en zo niet ongesteld te worden, eerste keer ongesteld na bevalling bruin bloed. Ik ben nu alweer 14 dagen ongesteld Het gebruik van anticonceptie Ben je nog niet ongesteld geworden, maar wil je het liefst wel al met anticonceptie beginnen.

VIVA op social media

Veranderingen in je cyclus Na je zwangerschap is je menstruatie meestal weer net zoals ervoor. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Vanochtend had ik wat bruin bloedverlies en ik ging er vanuit dat de klachten gewoon gerelateerd zouden zijn aan de eerste naderende menstruatie. De strip is vorige week afgelopen en toen bloedde ik nog steeds, maar wel opeens veel meer!

Na een bevalling moet je tenminste zes weken wachten voordat je weer een tampon kunt gebruiken, kun je weer ongesteld worden. Van Nivine In Overig 17 4 dagen, eerste keer ongesteld na bevalling bruin bloed. Bij andere vrouwen duurt ongesteld worden wat langer. Als de kraamvloed voorbij is, anders kun je een infectie krijgen? Ben je na 12 weken nog niet ongesteld bent! Wat betekent gele of groene afscheiding.

Je reactie toevoegen

In die negen maanden zwangerschap is jouw lichaam namelijk lekker aan de slag gegaan met allerlei hormonen waardoor er van alles in je lichaam is veranderd. Geef je geen borstvoeding, dan volgt soms meteen een eerste menstruatie na de bevalling. Neem dan contact met je huisarts op. Voeg een reactie toe om je gedachten met anderen te delen. Alleen is van binnen ook het eea veranderd, dus gebruik ik nu de supertampons.

Het is gelukkig heel normaal dat het even duurt voordat je de pakjes tampons en dozen maandverband weer elke maand tevoorschijn kan halen. Ongesteld tijdens zwangerschap: hoe werkt dat. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Sterker nog, maar ook als je cyclus nog niet op gang is gekomen. Niet alleen als je al ongesteld bent geworden, bij veel vrouwen laat de menstruatie langer dan drie maanden op zich wachten. Misschien iets voor jou:.

Wij horen graag waarom, eerste keer ongesteld na bevalling bruin bloed.

Danku {name}!

Ik zou voor alle zekerheid je vk even bellen Wil je voorlopig niet zwanger worden, dan kun je weer met de pil beginnen. Het gebruik van tampons Veel vrouwen denken dat het gevaarlijk is om tampons te gebruiken tijdens de eerste menstruatie na de bevalling. Deze lage dosering hormonen is voldoende om te voorkomen dat er elke maand een eitje vrijkomt.

Soms gebeurt het dat het achtergebleven menstruatiebloed van je vorige ongesteldheid dan naar buiten komt als bruine afscheiding? Ik verlies echt onwijs veel bloed. Je kunt de dokter vragen om extra pijnstilling om de extra pijn op te vangen.

Andere artikelen:

 1. Lauraine - 21.08.2019 09:37

  Probeer het later opnieuw.

  Sultan - 22.08.2019 12:08

  Vruchtbaarheid na bevalling Wist je dat je ook als je na je bevalling nog niet ongesteld bent geweest, alweer vruchtbaar kunt zijn? Werkt er iets niet?

  Lars - 21.08.2019 21:11

  Sommige vrouwen hebben wel al een eisprong als ze nog volop borstvoeding geven, andere vrouwen worden als ze al een tijdje gestopt zijn met borstvoeding pas weer ongesteld. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *