Dingen maken van klei

Geplaatst op: 09.10.2019

Ik doe heel graag mee! Al jaren niet meer gedaan. Het is best simpel en je kan er zelf een bedenken.

Al jaren niet meer gedaan. Het lijkt me leuk om oude tijden te herbeleven maar dan nu door er een eigen hippe draai aan te geven. Je moet dit natuurlijk wel doen met verschillende kleuren. Wat een leuk idee, het lijkt me ook leuk om er dingen voor Pasen mee te maken, dan kan ik mooi mijn paastak pimpen en personaliseren ;-. Oooh Fimo…..

Je kon er dingen van maken, tegewoordig gebruik ik fimo klei, dingen maken van klei. Ik doe deze keer graag mee met de Give-away om het een keertje uit te proberen. Je maakt er gewoon een bolletje van en dan ziet het er heel stoer uit. Het ijs gedeelte. Snij dan met het mesje een vorm van een spekje uit. Een taartje heb ik zelf geprobeerd.

Als het goed gaat heeft het precies drie lagen. Plaats reactie. Ik zou dit graag willen winnen.
 • Als je iets van fimo klei maakt moet je zorgen dat je eerst een ondergrond hebt waar de klei op kan want als je het op iets vies wordt de klei ook vies. Maar als je een beetje een grote maakt duurt het best lang.
 • Wat een leuk idee, het lijkt me ook leuk om er dingen voor Pasen mee te maken, dan kan ik mooi mijn paastak pimpen en personaliseren ;- Reply.

Lisanne Multem

Super tof! Maar als je een beetje een grote maakt duurt het best lang. Wat een mooie sleutelhangers. Oude tijden herleven bij het lezen van deze blogpost.

Samen met de kleintjes sleutelhangers maken.

Maat het dingen maken van klei is mooi. Je hebt een stuk klei en die rol je tot een lange rol. Fijn weekend, dit deden we vroeger ook. Ik heb een spekje gemaakt. Je pakt een stukje fimo klei en rol die plat, groetjes Sofie Reply! Oh, dat kan zijn met een deegroller, Windsor. Laat een reactie achter.

Reacties (29)

Wil je meer over mij weten? Een paar maanden geleden werd ik uitgenodigd voor het Staedtler FIMO-Christmas-DIY event in Rotterdam, helaas viel het op een werkdag en kon ik helaas niet aanwezig zijn hopelijk een volgende x wel. Die rol je dan op net zoals de bovenste kant van het ijsje.

Plaats reactie. Lijkt me tof om eens uit te proberen. Het lijkt me leuk om oude tijden te herbeleven maar dan nu door er een eigen hippe draai aan te geven. Liefs Lisanne dit bericht bevat gesponsorde materialen Gerelateerde blogs Oooh Fimo…!

Over van alles en nog wat

Daar zou ik graag weer eens mee aan de slag gaan. En je kunt er zoveel mee. Ook leuk als cadeaulabels om weg te geven. Wat een leuk idee, het lijkt me ook leuk om er dingen voor Pasen mee te maken, dan kan ik mooi mijn paastak pimpen en personaliseren ;- Reply. Ik doe heel graag mee!

 • Ik doe deze keer graag mee met de Give-away om het een keertje uit te proberen.
 • Je kan een mesje gebruiken om een stuk af te snijden.
 • Ook leuk als cadeaulabels om weg te geven.
 • Druk vervolgens een rondje uit de plak.

Lijkt mij tof om met fymoklei bezig te gaan. Lees dan de over Lisanne pagina. Wat een mooie sleutelhangers. Hey, en klaar is je taartje. Die sleutelhangers zijn echt leuke weggevertjes.

Ik heb een spekje gemaakt. Zo jammer, dingen maken van klei.

Laat een reactie achter. Snij dan met het mesje een vorm van een spekje uit. Samen met de kleintjes sleutelhangers maken. Ook leuk als cadeaulabels om weg te geven.

Super tof. Met behulp van wat sat prikkerssleutelhanger ringen en letterstempels ben je al een heel eind op weg. Goedemorgen, wil graag kans maken op het leuke setje.

Andere artikelen:

 1. Salina - 18.10.2019 05:03

  Ik doe graag mee! Snij dan met het mesje een vorm van een spekje uit.

  Halim - 19.10.2019 00:39

  Ik heb vroeger heeeel veel gefimood, zoals we het noemden. Ik doe heel graag mee!

  Nawfal - 14.10.2019 21:41

  Wat een leuk idee, het lijkt me ook leuk om er dingen voor Pasen mee te maken, dan kan ik mooi mijn paastak pimpen en personaliseren ;- Reply. Deze website maakt gebruik van cookies Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *