Den helder naar texel prijs

Geplaatst op: 09.09.2019

Het reserveren van een plaats op de boot naar Texel is niet mogelijk. De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Per voertuig naar of van Texel reizen?

Accepteren Lees meer Komt u te voet of per brom fiets? De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Heb je de boot gemist? Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km².

Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso.

Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso.

Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Kijk dan naar Over Texel. Wanneer je met den helder naar texel prijs auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden.

Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

  • Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen.
  • Bij drukte wordt er extra capaciteit en frequentie ingezet.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom. Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. Op Zondag vaart de boot vanaf 8. De maximum leeftijd is 26 jaar. Accepteren Lees meer Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.

  • Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet. Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen.
  • Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is? Meer informatie over parkeren vindt u hier: Parkeren. Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert.

Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard.

Tarieven oversteek

Dit kan met een zogenaamd e-vignet, dit is een digitale parkeerkaart. Zoeken naar:. Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso.

In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.

Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Vernoemd van der stappen condoleance de Texelse huisarts en oprichter van Teso.

Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden. Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten. Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier. Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro den helder naar texel prijs kwartaal.

Wat kost de boot naar Texel?

Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Bent u zakelijke klant van de Teso?

Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal! Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden. Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur, den helder naar texel prijs. Het is in beginsel toegestaan den helder naar texel prijs de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen.

De maximum leeftijd is 26 jaar. Per voertuig naar of van Texel reizen.

Kosten Boot Texel

Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7. Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet.

Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten. Accepteren Lees meer Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar.

Andere artikelen:

  1. Arinda - 17.09.2019 04:51

    Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *